قیمت psp slim توی بندرعباس و قشم چقدره؟
کسی مدونه؟
زیاد مهم نیست slim باشه قیمت یک pspخوب رو میخوام.
ممنون
قیمت psp slim توی بندرعباس و قشم چقدره؟
کسی مدونه؟
زیاد مهم نیست slim باشه قیمت یک pspخوب رو میخوام.
ممنون
امضام![]()
سلام دوستان.قضيه كپي خور دايم چيه؟ رو سايت نديدم من.
سلام
یه سئوال داشتم از برو بچ
می خوام بدونم که بازی های پی اس پی بیشتر شبیه پی اس ۲ یا شبیه ایکس باکس. مثلا PES این کنسول شبیه کدوم کنسوله ممنونم
کپی دایم برای psp fat و psp 2000 هستش که دیگه با خاموش شدن کپیشون نمیپره!
اگه xbox360 منظورتون هست که اصلا psp در اون حد نیستش ولی بازیهاش بیشتر شبیه ps2 هستش و البته pes که تو xbox و ps2 شبیه به هم هستش و تو psp هم تقریبا شبیه اونا هست .![]()
با سلام مجدد..
سر انجام بعد از کپی خور کردن psp 3004 با این سرعت.... توستم بعد از یک هفته یک بازی دانلود کنم و تست کنم و راحت جواب داد روی
میشه یک فروشگاه اینترنتی که بازی های psp به صورت کپی و ارشیو به روزی داشته باشه یعنی بازی های جدید رو داشته باشه و قیمتشم مناسب باشه معرفی کنید. در ضمن فرمتش بازی هاش ISO باشه.. ممنون میشم..
راستی فکر میکنید psp تا کی براش بازی ساخته میشه و پشتیبانی میشه و فکر میکنید چه سالی از رده خراج میشه...؟
Last edited by Punisher_2008; 10-03-2011 at 19:49.
فروشگاه رو پ.خ میکنم برات....
احتمالا بعضی از بازیهای psp2 هم برای psp پرت میشن پس تا حدود 1 سال دیگه بازی داریم در ضمن شما بشین همین بازیهای قدیمی رو بازی کن 3.4 سال طول میکشه......
با سلام..
مرسی از جوابت...
اخه من یک سری تو gamespot زدم دیدم هنوز کلی بازی براش داره میاد...
در مورد اون که ارشیو بزرگی داره که در اون شکی نیست...
ولی فکر نکنم سونی psp که اینهمه محبوبیت داره رو بخواد تا 1 سال اینده از دور خارج کنه... تا بخوای NGP رو دور بیاد و....
حالا ببینیم چی پیش ماید
طلبه 3DS هم هستم میشه یکم در موردش توضیح بدین... سخت افزارش در مقایب PSPچه طوره؟ اصلا نسبت به DS تغیری کرده؟ کسی از قیمتش خبر داره؟( ببخشید اینجا سوال میکنم)
سلام
آقا ما یه چند وقتی دوره بودیم از بازی psp چه خبرا بازی چی اومده فریمور جدید چی
جدید آخرین ورژن
کلا یکی بیاد بگه چه خبره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)