2000/4=500
7500/10=750
30000/50=600
2000/4=500
7500/10=750
30000/50=600
در واقع میشه گفت تنوع فشفشه ها کمتر و بدتر شده قبلا 15 گیگ 5 روزه 9000 تومن بود که با احتساب مالیات هر گیگ حدود 650 تومن میشد ولی الان این 10 گیگ 7 روزه 7500 شده که با مالیات بر ارزش افزوده میشه گیگی 820 تومن!! از طرفی بسته های ترافیک عادی هم بیشتر از 10 گیگ نیست که این جوری مشتری که مثلا 50 گیگ مصرف داره مجبور میشه 5 تا از این بسته های 10 گیگی رو به قیمت حدود 133 هزار تومن بخره درحالیکه اگر امکان خرید یکجا وجود داشت با قیمت حال حاضر 50 گیگ حدود 98 هزار تومن میشد! یعنی شرکت های وب با این حرکتش داره 35 هزار تومن اضافه میگیره!! بعد هم میگن اینترنت ارزون شده!! این دور زدن مشتری نیست؟!!
اقا چرا گند زدن به فشفشه ها !؟
من همیشه پنج روزه میخریدم - وقتی ترافیکم تموم میشد 3 تا 5 روزه میگرفتم میشد 11 تومن
حالا چه غلطی کنم !؟
چرا همیشه گند میزنن به همه چی - یه بار نشد یه چی درست بشه
-----------------------------
دوستان خواهشا برین اعتراض کنین
زنگ بزنین - تو صفحه انتقاداتشون هم بنویسین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی تنها دلیل من تو های وب همین فشفشه بود
Last edited by MOHAMMAD2010; 24-07-2016 at 11:40.
الان هزینه زیاد میشه ! خیلی زیاد !
3 گیگ 5 روز رو چرا حذف کردن !
منم همیشه فقط فشفشه 3 گیگ پنج روزه رو میخریدم یعنی برای همین فشفشه اومدم های وب
حالا بازه زمانی فشفشه ها کم شده و حجم و قیمت فشفشه ها هم بیشتر شده
امید داشتیم 1 مرداد چه خبر میشه حالا هم تو فکر تخلیه ام. بر پدر مادرشون لعنت من که راضی نیستم
متاسفانه با پشتیبانی هم صحبت کردم فقط حرف خودش رو میزنه میگه در راستای حقوق مصرف کننده و تنوع بیشتر این کار رو کردیم !!!
الان بیشترین بازه فشفشه 7 روزه اس؟
اینجوری که باید تخلیه کنیم من 15 گیگ 15 روز میزدم
الان بیشترینش 50 گیگ 30 روزه هست !!
کلا تنوع رو داغون کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینجوری که خیلی بده من بخاطر فشفه اومدم های وب اونم 15 گیگ 15 روزه اینجوری باشه باید یه فکر دیگه بکنیم...
سرعت لود صفحات که داغونه دنلود نوسان داره پینگ تایم مشکل داره اینستا و تلگرامم که هیچ الانم که فشفشه رو اینجوری کردن هزینه هاهم میره بالا در نتیجه بای وب
Last edited by zigzaag; 24-07-2016 at 13:29.
جالب اینجاست که برای استفاده از این فشفشه باید نیترو هم بخری چون سیستم های وب به سرویس 1 ماهه اجازه خرید فشفشه 30 روزه نمیده باید نیترو بخری که تعداد روزهای سرویست بیشتر بشه بعد تازه میتونی این فشفشه رو بخری! یعنی باید چند هزارتومن اضافه بدی
فشفشه 1 روزه هم که احمقانه است نمیشه هر روز وایسی خرید کنی
میمونه فشفشه 10 گیگ 7 روزه که اونم قیمتشو گرون کردن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)