سلام
میخوام از مخابرات سرویس بگیرم.
آیا میتونم به مخابرات بگم نصب رو بلدم تا دیگه کسی رو برای نصب و دریافت هزینه نگیره؟
سلام
میخوام از مخابرات سرویس بگیرم.
آیا میتونم به مخابرات بگم نصب رو بلدم تا دیگه کسی رو برای نصب و دریافت هزینه نگیره؟
بله. شما کافیه فقط ثبت نام کنید. و یوزر و پسورد رو بگیرید و یکی دو روز بعدش معمولا خط تلفن آماده نصب مودم میشه. بعد یوزر و پسورد رو داخل مودم تنظیم کنید.
این 2020 هیچی حالیشون نیست هر کدوم یه چیزی می گن
شما می دونید کدام یک از این طرح ها یا سرعت ها دانلود رایگان شبانه دارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خواستم بپرسم دوستانی که از مرکز مخابرات تندگویان (با سر خط 2233) ADSL گرفتن از چه شرکت هایی بوده و از کدوم شرکت راضی هستن (پارس آنلاین و شاتل گفتن پورت خالی نداریم ) اگر کسی هم از خود شرکت مخابرات هم گرفته وضعیت سرویس آنها رو اعلام کنه لطفا
ممنون
سلام
می خواستم بپرسم دوستانی که از مرکز مخابرات تندگویان (با سر خط 2233) ADSL گرفتن از چه شرکت هایی بوده و از کدوم شرکت راضی هستن (پارس آنلاین و شاتل گفتن پورت خالی نداریم ) لطفا اگر کسی هم از خود شرکت مخابرات هم گرفته وضعیت سرویس آنها رو اعلام کنه
ممنون
من هم تو همین منطقه مخابراتی هستم...مثل اینکه مخابرات و داتک و ندارایانه پورت دارن.کیفیت رو نمیدونم کدوم بهتره چون خودم هم مجبور شدم از مخابرات اینترنت بگیرم.
من اینترنت 2mb/s گرفتم...فقط موندم ساعت رایگان اینترنت مخابرات مخابرات از 2 تا 7 صبح هستش یا 1 تا 7 صبح؟؟؟![]()
دوستان سلام
من زنگ زدم برا adsl مخابرات پیام نور(جنت آباد)ولی مثل اینکه پورت خالی ندارن وگفتن فعلا نمیتونیم سرویس بدیم
منم از وایمکس خسته شدم خیلی بده حالا نمیدونم باید چیکار کنم شرکتا هم نمیتونن adsl بهم بدن
آیا راهی داره بتونم adsl بگیرم؟
کسی میتونه برام کاری کنه؟
شما ترجیحا حضوری ثبت نام کن تا در لیست انتظار قرار بگیری و بعد که پورت آزاد جدید گرفتند به شما هم برسه
معمولا هر چند ماه یکبار پورت میدن،بستگی به مرکز مخابراتی داره
امروز به 1 مگ تغییر دادم پینگ چه خوب شده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)