نه عزیز ؛ Corsair پاورهایی با استاندار Titanium هم داره ولی مال انرمکس آخرش Platinium هست.
نه عزیز ؛ Corsair پاورهایی با استاندار Titanium هم داره ولی مال انرمکس آخرش Platinium هست.
یعنی بهرتین ایده موجود در دنیا
بیشتر از 60 فرم رو مانیتورهای عادی نمیتونن نشون بدن (با فرکانس 60 هرتز کار میکنن)
همون 60 فریم هم بیشتر بشه چشم انسان تشخیص نمیده.
با 300 تومن هم میشه کارت گرافیک خوبی داشت که با 60 فریم این بازی رو راحت اجرا کنه.
من حداقل فریمی که می نویسه 90 هستش
البته با تنظیم گرافیک پایین
کارت گرافیک اگه حتی 120 فریم یا بالاتر هم فریم بده مانیتور با نرخ 60 هرتز نمایش میده، در واقع نصف فریم ها از دست میرن، مگر اینکه مانیتور حرفه ای یا گرون قیمتی داشته باشید که از 120 هرتز یا بالاتر پشتیبانی کنه
عاغا یه دست co-op vs ai intro زدم روحم شاد شد یادم گرامییاد اون اوایلی که شروع کرده بودم بازی لول رو افتادم وای چه دورانی بود ولی در نهایت IP نداد بیوجدان.
![]()
سلام دوستان عزیز خسته نباشید ...
میگن سلام گرگ بی طمع نیست ... حالا شده قضیه ما . (شوخی) خب، دوستان عزیز بی پرده بدون تبلیغ یک مکان برای مشاهده آمار و ارقام بازیکنان League of Legends رو تدارک دیدیم خوشحال میشیم یه سر بزنید:
به نظر من ashe خیلی هم خوبه و اصلا چمپ آشغالی نیست هر کی اینو میگه بازی باهاشو بلد نیست، دیگه هم ادامه ندین چون نظر من همینه شما ها هم نظرتونو واسه خودتون داشته باشین
دوست داری یک بحثی بکنی نه؟ آخی حوصله اش سر رفته در ضمن خودت داری بحثو شروع میکنی نه ما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)