بهتره که بعد از جمع آوری سراغ شرکت جدید بری منم الان منتظرم پورتم که جمع شد زنگ بزنم شرکت بعدی برای رانژه
بهتره که بعد از جمع آوری سراغ شرکت جدید بری منم الان منتظرم پورتم که جمع شد زنگ بزنم شرکت بعدی برای رانژه
من شخصا از سرویسشون راضی نیستم اما در مورد شبانه یادمه در این چند ساله خیلی وقتها تو شهریور یا مهر همین قر و اطوارها را میومدند بعد بازم سرعت درست می شد. بنظرم این کار را هرساله می کنند تا مشتری های پر مصرف شبانه برن و بقیه بمونند. دوستان حواستون باشه اگه تورنت دانلود می کنید صبانت با اضافه کردن یک تراکر از شما جاسوسی می کنه تا بفهمه چه چیزی را می گیرید. من هنوز موندم این تراکر چطور اضافه می شه.
http://tracker.sabanet.ir:55551/announce
این کار فکر نکنم از نظر قانونی درست باشه.
دوستان همین الان از صبانت بخاطر درخواست جمع آوریم بهم زنگ زدند بنده خدا هر تلاش کرد منصرف بشم گفتم فقط جمع آوری کنید هر موقع دوباره دانلود شبانه عادی شد برمیگردم اون گفت دانلود شبانه حالا حالاها طبق همین قانون جدید خواهد بود و قرار نیست دوباره مثل قبل بشود
ای بابا. مخابرات من بعد از یک ماه (بله دقیقا یک ماه) خط منو امروز با پیگیری و منت روی صبانت رانژه کرد. شانسه من دارم؟؟ اصفهان مرکز شهید قندی همه مشکل دارن؟؟
تجربه هم همینو نشون داده که هر سیاست جدید محدودیتی که شرکتهای اینترنت درپیش بگیرن برای مدت طولانی خواهد بود و با تخلیه کاربران هم آب از آب تکون نمیخوره .
داداشای گلم تخلیه کنید برید من تخلیه کردم تموم شد رفت پی کارش
حتی شده از دایل اپ استفاده کنید ولی از اینا...
از همین اولش که محدود نیستی. دو برابر حجمی که خریدی میتونی شبانه دانلود کنی
خوش اومدی ...بهترین ISP کشور.....
چند گیگ گرفتی؟
امروز صبح از 195 بهم زنگ زدن نفهمیدم جواب ندادم.یعنی چی میخواستن بگن؟حتما میخواستن بپرسن نتیجه شکایتم از صبانت به کجا رسیده؟کسی بوده در اینباره از 195 باهاش تماس گرفته باشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)