تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1343 از 4428 اولاول ... 34384312431293133313391340134113421343134413451346134713531393144318432343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,421 به 13,430 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بازم ممنون بابت جواب
    حالا اگه مثلا سر همون ساعت خاموش نشه مودم طوریه؟ خب اگه سیستم خاموش باشه که من دیگه دریافت ندارم، بعدشم میام ساعت 8 و 9 خاموش روشنش می کنم به نظرتون کار میده؟
    چون اینی که گفتید پیدا نکردم در ضمن اگه این جوری بذارمش که هی وقتی هم سیستمم روشن هست 1 دقیقه یک بار می خواد خاموش شه
    بازم ممنون
    راستی این دوستانی که شبی 4 گیگ میگیرن و میگن سرعت پایینه بازم، سرویسشون چیه؟ ما که با 256 به زور 1 گیگ میگیریم
    حتما باید قبل از ساعت 7 ارتباط قطع بشه تا رایگان حساب کنه و اگه ارتباط قطع نشه حجم مصرفی بین 6 تا 7 رو ازت کم میکنه
    وقتی روی بریدج باشه با خاموش شدن سیستم ارتباط هم قطع میشه و رایگان حساب میشه
    ولی وقتی مودم روی pppoe باشه درسته که سیستم خاموش میشه ولی ارتباط هنوز برقراره و همین باعث میشه که از حجمت کم کنه
    اگه میخوای مودمت روی pppoe باشه یا باید قبل از ساعت 7 بیدار شی و مودم رو دستی خاموش کنی یا از اون راهی که تو پست قبلی گفتم استفاده کنی

چون اینی که گفتید پیدا نکردم در ضمن اگه این جوری بذارمش که هی وقتی هم سیستمم روشن هست 1 دقیقه یک بار می خواد خاموش شه
    وقتی که میخوای مودم رو روی pppoe تنظیم کنی این گزینه هم باید باشه یه کم بگردی احتمالا پیدا میکنی
    واسه رفع اون مشکل هم میتونی فقط موقع دانلود شبانه اون تیک یه دقیقه رو بزنی و بقیه ساعات روز تیک رو برداری که مرتب قطع نشه

به هر حال بازم میگم اگه روی بریدج تنظیم کنی راحت تری

2. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان پارس بگیرم !؟

یک سرویس معرفی کنید شبی 1 گیگ حداقل بشه گرفت .
    یک سرویس هم که بشه شبی 4 گیگ گرفت

بعد این ماجرا چیه باید ارتباط رو قطع کرد !؟ اگه قطع نشه ساعت آخر رو رایگان حساب نمیکنه ؟ من عادت دارم به pppoe

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پارس بگیرم !؟

یک سرویس معرفی کنید شبی 1 گیگ حداقل بشه گرفت .
    یک سرویس هم که بشه شبی 4 گیگ گرفت

بعد این ماجرا چیه باید ارتباط رو قطع کرد !؟ اگه قطع نشه ساعت آخر رو رایگان حساب نمیکنه ؟ من عادت دارم به pppoe
    اگه از ترفند باگ استفاده کنید باید قطع کنید . وگرنه ساعت ترفند رو هم از حساب کم می کنه . پست اول این تاپیک توضیح داده
    ---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

سلام به همه ی بچه های پی سی ورد... من 3 ماه پیش اومدم اینجا ازتون کمک خواستم که از چه شرکتی ای دی اس ال بگیرم بهتره؟ ولی هیچ کس جوابمو نداد. منم از لایزر گرفتم. اصلاااااااااااااا راضی نیستما اصلا.پشتیبانیش خیلی ضعییفه زنگ که میزنی 10 دقیقه کمتر جواب نمیدن . من 256 ماهی 3 گیگ دارم, سرعتم بیشتر از 32 نمیشه. از من به شماها نصیحت, از لایزر نگیرید.
    حالا دوباره اومدم کمکم کنید. میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم, یا شاتل یا پارس انلاین. کدوم بهتره؟
    Help ME Plz
    پارس فقط می تونم بگم بستگی به شانس و منطقه مخابراتیت داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی میگی 512 با 1024 شبانش یکیه؟
    اگه یکیه شبی چقدر دانلود میکردی؟
    توي وضعيت عادي همونجوري كه گفتم حداكثر سرعت 225 ك هستش
    شبانه هم با توجه به اينكه متغيره من نتيجه بهتر از 512 نگرفتم ازش
    دانلود شبانه :
    با 512 حداكثر 4.3 گرفتم با 1024 هم همينطور
    بيشتر اوقات هم كه توي هر دوتاش 2.5 گرفتم ، رنج تغييرات برا من زياده ولي متوسط همينيه كه گفتم
    128 كه بدرد دانلود نميخوره ، كلا 256 يا 512 رو با توجه به بودجه اي كه صرف ميكنيد پيشنهاد ميدم، 1024 فقط هزينه اضافي هستش ( فقط سرعت آپلودش زياده ، در حدود 50 ك )
    تجربه شخصي

6. 2 کاربر از 4mezrab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

حتما باید قبل از ساعت 7 ارتباط قطع بشه تا رایگان حساب کنه و اگه ارتباط قطع نشه حجم مصرفی بین 6 تا 7 رو ازت کم میکنه
    وقتی روی بریدج باشه با خاموش شدن سیستم ارتباط هم قطع میشه و رایگان حساب میشه
    ولی وقتی مودم روی pppoe باشه درسته که سیستم خاموش میشه ولی ارتباط هنوز برقراره و همین باعث میشه که از حجمت کم کنه
    اگه میخوای مودمت روی pppoe باشه یا باید قبل از ساعت 7 بیدار شی و مودم رو دستی خاموش کنی یا از اون راهی که تو پست قبلی گفتم استفاده کنی

وقتی که میخوای مودم رو روی pppoe تنظیم کنی این گزینه هم باید باشه یه کم بگردی احتمالا پیدا میکنی
    واسه رفع اون مشکل هم میتونی فقط موقع دانلود شبانه اون تیک یه دقیقه رو بزنی و بقیه ساعات روز تیک رو برداری که مرتب قطع نشه

به هر حال بازم میگم اگه روی بریدج تنظیم کنی راحت تری
    الآن روی تنظیمات مودم که نگاه می کنم bridge هست ولی کانکشن نمی سازما
    من فرق این دو تا رو نمیدونم چه جوریه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الآن روی تنظیمات مودم که نگاه می کنم bridge هست ولی کانکشن نمی سازما
    من فرق این دو تا رو نمیدونم چه جوریه؟
    بریج حالتیه که برای وصل شدن باید عین دیال آپ روی یه کانکشن کلیک کنی تا وصل شه.

اما pppoe حالتیه که با روشن خاموش کردن مودم وصل و قطع میشه .

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

دوستان من حالت مودمم رو بریج هست ولی کانکشنم ندارم و روشن که میکنم خودش وصل میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقایون هیچ ریطی به مرکز مخابراطی نداره ( واسه دانلود شب )
    من 512 دارم که روزا 220 کلیو بایت دانلود میکنه و شبا از ساعت 1 میشه 30 کیلو سرعت

الان چند روزی هست که روشی جدیدی هست که شبا 3.5 تا 4 گیگ دانلود میکنم ( از 1 تا 6:30 )
    با این روش سرعت ثابت 230 هست ولی بدون اون روش سرعت همون 30 کیلو هست که به زور 600-700 مگ دانلود میکنه
    با این حرفا چیو میخوایین ثابت کنین؟ اگه روشی هست که مفیده ، بگین تا بقیه هم استفاده کنن. مگه پارس کم از ما دزدی میکنه؟ اگه هم فقط میخواین مردم رو سر کار بزارین و یه حرف الکی زده باشین که بهتره بیشتر از این رو اعصاب همه قدم نزنید.

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

با این حرفا چیو میخوایین ثابت کنین؟ اگه روشی هست که مفیده ، بگین تا بقیه هم استفاده کنن. مگه پارس کم از ما دزدی میکنه؟ اگه هم فقط میخواین مردم رو سر کار بزارین و یه حرف الکی زده باشین که بهتره بیشتر از این رو اعصاب همه قدم نزنید.
    طرف الکی میخواد جو فروم داغ تر کنه و گر نه اگه روشی بود که میتونست بگه تا حالا گفته بود مثل جریان دوستمون که با فوتوشاپ همه رو دست انداخته بود

12. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hearse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

بچه های PPOE توجه کنن که صبح باید حتما مودم رو روشن خاموش کنن تا حجمی کم نشه!
    البته اگه از IDM استفاده میکنین میتونین از گزینه ی Hang up Modem استفاده کنین. (من دو شب با PPOE دانلود کردم که شب اول رو دستی خاموش کردم و شب دوم رو با Hang up modem که هیچ کدومشون حجمی ازم کم نکردن.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •