تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1343 از 2199 اولاول ... 3438431243129313331339134013411342134313441345134613471353139314431843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,421 به 13,430 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ای خدا.... ای فلک!! آخه شما کدوم سایتی که باز میکنین رو سرور ایرانه که همش تست از سرورایران یا جالبتر از خود مبین نت میزارین؟ میدونین تست از سرور مبین نت به چه دردی میخوره؟فقط بدرد اینکه ببینین اینترنتتون وصله یا نه(این کلک جدید مبین نت هست)
    پلاگین flag fox واسه مرورگرتون نصب کنید تا بدونین سایتهایی که باز زمیکنین تو چه کشوری هستن

چیزی که واسه من جالب و عجیبه اینه که آخه یه شرکت با این همه دفتر و دستک و هزارتا منشی و پاسخگو و نمایندگی در کلی از شهرها و انواع مودم و اینترنت، و با وجودیکه اینترنتش محدودیت حجمی داره، چرا نمیتونه سرعت قرارداد رو به مشتری بده!!؟
    Last edited by marzar; 11-01-2013 at 19:56.

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همگی اقا من رفتم تو تنظیمات مودم بعد رمزم رو عوض کردم بعد حالا خواستم برم اینترنت این پیغام رو داد چه کار کنم میشه با عکس توضیح بدید خواهشا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی میدونه وایمو تا چه سرعتی هست ؟ چون حرفی از پهنای باند نزده فقط گفته پرسرعت؟

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

کسی میدونه وایمو تا چه سرعتی هست ؟ چون حرفی از پهنای باند نزده فقط گفته پرسرعت؟
    فکر میکنم نهایت سرعتش 2 مگابیت باشه. البته یک ساعت اول که رایگانه. بعد این زمان یا شارژ میخرین یا سرعتتون به 32 کیلوبیت (64 کیلوبیت هم گفته شده) افت پیدا میکنه.

5. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

منم همین کار رو کردم حساب من رو مسدود کردن نمیدونم چرا رفتم نمایندگی گفت کاربر ها اجازه ندارن خودشون طرح انتخاب کنند بهم گفت خودت خرابش کردی خودت هم درستش کن رفتم زنگ زدم کال سنتر مبین نت درستش کردن در کل 2 روز اینترنتم خوابید
    خیلی ببخشید نمایندگی غلط کرد. اگر از این طریق نمیشه، پس مرض داشتن این امکان رو اونجا فراهم کردن؟
    من که از این طریق طرحمو عوض کردم، چند دقیقه بعدشم فعال شد.

7. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام به همگی اقا من رفتم تو تنظیمات مودم بعد رمزم رو عوض کردم بعد حالا خواستم برم اینترنت این پیغام رو داد چه کار کنم میشه با عکس توضیح بدید خواهشا
    منظورتون رمز وایرلسه؟ اگر اینطوره پروپرتیز کانکشن مورد نظر رو باز کنید، اونجا پسورد جدید رو وارد کنید.

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید اینجا باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم میشه یک توضیح جامع بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای خدا.... ای فلک!! آخه شما کدوم سایتی که باز میکنین رو سرور ایرانه که همش تست از سرورایران یا جالبتر از خود مبین نت میزارین؟ میدونین تست از سرور مبین نت به چه دردی میخوره؟فقط بدرد اینکه ببینین اینترنتتون وصله یا نه(این کلک جدید مبین نت هست)
    پلاگین flag fox واسه مرورگرتون نصب کنید تا بدونین سایتهایی که باز زمیکنین تو چه کشوری هستن

چیزی که واسه من جالب و عجیبه اینه که آخه یه شرکت با این همه دفتر و دستک و هزارتا منشی و پاسخگو و نمایندگی در کلی از شهرها و انواع مودم و اینترنت، و با وجودیکه اینترنتش محدودیت حجمی داره، چرا نمیتونه سرعت قرارداد رو به مشتری بده!!؟
    الان راه چاره چی هست؟ با این کیفیت خوب معلومه سرور امریکا و آلمان و کاناادا و حتی کشور های عربی همسایه چی در میان! کسی تست سرور داخلی نذاشت که بعدش تعریف کنه، همه میذاریم که عمق فاجعرو نشون بدیم. مخصوصا این مبین نتی که من گذاشتم ...

پینگ محلی باید تک رقمی باشه! حتی برای سرویس های موبایل ( تریجی ال تی ای) تو دنیا رقم های محلی حول و حوش پینگ 3 4 میگرده

آره اینطوریاست! اینجا ایرانه

داره خودمونی میشه usislami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

خیلی ببخشید نمایندگی غلط کرد. اگر از این طریق نمیشه، پس مرض داشتن این امکان رو اونجا فراهم کردن؟
    من که از این طریق طرحمو عوض کردم، چند دقیقه بعدشم فعال شد.
    من و چند تا از دوستام چند بار از نمایندگی شهرمون (چابهار) پیش مبین نت شکایت کردیم ولی هیچ اقدامی انجام ندادن ولی کالسنتر مشکل رو سریع تر حل میکنه و هم لازم نیست این همه راه تا نمایندگی بری

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

الان راه چاره چی هست؟ با این کیفیت خوب معلومه سرور امریکا و آلمان و کاناادا و حتی کشور های عربی همسایه چی در میان! کسی تست سرور داخلی نذاشت که بعدش تعریف کنه، همه میذاریم که عمق فاجعرو نشون بدیم. مخصوصا این مبین نتی که من گذاشتم ...

پینگ محلی باید تک رقمی باشه! حتی برای سرویس های موبایل ( تریجی ال تی ای) تو دنیا رقم های محلی حول و حوش پینگ 3 4 میگرده

آره اینطوریاست! اینجا ایرانه
    در مورد پینگ 3G و LTE باهاتون موافق نیستم. اطلاعات غلط ندین. حتی LTE هم پینگ بالایی داره چه برسه به 3G.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •