توی مودم هر کاری میکنم وصل نمیشه ؟
کلافه شدم چند بار هم زنگ زدم گفتن اینجا مشکلی نداره . تنظیمات مودم درست انجام میدم ؟ خسته شدم
مودم 2730 هستش
لاگ هم گذاشتم
توی مودم هر کاری میکنم وصل نمیشه ؟
کلافه شدم چند بار هم زنگ زدم گفتن اینجا مشکلی نداره . تنظیمات مودم درست انجام میدم ؟ خسته شدم
مودم 2730 هستش
لاگ هم گذاشتم
دوست عزيز
شما يك بار مودمتان را به صورت پيشفرض كارخانه در بياوريد.
در قسمت Layer2 Interface شما يك اينترفيس با توجه به تنظيمات شركت ارائه دهنده سرويس قرار بديد.
بر روي سيستمتان يك كانكشن از نوع BroadBand بسازيد.
حال Username و Password دريافت شده از شركت را وارد كرده و اتصال به اينترنت را انجام دهيد.
در صورتي كه شما بتوانيد به اين روش به اينترنت دسترسي پيدا كنيد حال در تنظيمات WAN Service مودم تنظيمات مورد نظر را انجام دهيد.
شاد باشيد![]()
من چنين مودمي ندارم كه از تنظيماتش آگاهي كامل داشته باشم اما روال كار به صورت زير ميباشد.
در قسمت NAT شما بايستي Port Forwarding راه اندازي كنيد.
يك Rule تنظيم كنيد. در قسمت Start Port Number مقدار 80 و در قسمت End Port Number مقدار 80 را وارد كنيد.
در قسمت Local IP Address آدرس IP سرورتان را قرار دهيد.
در قسمت Start Port Number- Local مقدار 80 و در قسمت End Port Number- Local مقدار 80 را وارد كنيد.
تنظيمات را ذخيره نماييد.
حال هر درخواستي كه به پورت 80 مودم ارسال گردد فوروارد ميشود براي سرور كه همان وبتان ميباشد.
شاد باشيد![]()
مشکلم پس کجاست تو شرکت زنگ میزنم مشکلی نداره ؟ بردم برام حتی اونجا هم کانفیگ کردم بازم نمیشه ؟
نعيم جان عزيز
آيا شما در حالت Bridge توانستيد به اينترنت دسترسي پيدا كنيد؟
اگه جواب منفي است چه اخطاري دريافت كرديد؟
شاد باشيد![]()
والا نه اصلا احساس میکنم مودم ایپی نمیگیره ؟ خودش ؟ تو حالت بریج ؟ نمیگیره ؟ همینجوری بریج گداشتم و ایپی
لن هم dhcp بودش کانکتشن زدم 650 یا 651 چون اصلا انگار وصل نیستش ؟ ایپی نمیگیره ؟
الان دو تا مودم دارم تست کردم تو نشد .
همین الان مودم ها را بردم خونه دوستم اینترنت مخابرات داره تست کردم وصل شد ؟ !!!!!! سرعت عالی 240
مشکل از مخابرات هستش ؟ پس چرا چراغ adsl روشنه ؟
دوست عزيز
به احتمال زياد شما روي يك شركت ديگه رانژه شديد. به همين علت هست كه نميتونيد به اينترنت دسترسي داشته باشيد.
شما بريد به مخابرات و اعلام كنيد كه پورت شما رو عوض كنند.
شاد باشيد![]()
این مرکزی که من هستم تا adsl امده و هیچ شرکتی جز مخابرات نداره . که اشتباه بشه .
الان پیگیری کردم جون دستگاه تازه نصب شده روی مخابرات نماینده گفتش احتمالا خوده شرکت مرکز مخابراتی
شما را کانفینگ نکرده .
چون من با همین اکانت یوزر خودم توی شهر بقلی خودم منزل دوستم تست کردم وصل شد راحت .
اکانت من مشکلی نداره مخابرات هم رانژه کرده فقط اینجا مابین هستش میمونه فکر کنم همون حرف طرف که گفته
در ضمن اینها فیبر نوری هستن ؟ برای مخابرات ؟ ایا شرکت میتونه از اونجا کانفینگش کنه ؟ مرکز مخابرات منطقه را ؟
سلام . یه tplink 8811 دارم که یه مدتیه با pppoe وصل نمیشه مجبور شدم بذارم روش بریج . ریست هم کردم فایده ای نداشت
مشکل از کجاست؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)