بله من هم به پشتیبانیش زنگ زدم و گفتند به خاطر رمضانه ولی بنظر من همارا دیگه پررو شده و شورشو درآورده قبلا تا صبح 2 گیگ رو میزدم الان 200 مگا رو تا صبح تموم نمیکنه حتی از سایت پیشنهادی خودشون هم نمیشه دانلود کرد .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله من هم به پشتیبانیش زنگ زدم و گفتند به خاطر رمضانه ولی بنظر من همارا دیگه پررو شده و شورشو درآورده قبلا تا صبح 2 گیگ رو میزدم الان 200 مگا رو تا صبح تموم نمیکنه حتی از سایت پیشنهادی خودشون هم نمیشه دانلود کرد .
سرویس الترا مخابرات هم گندش در اومد این چه وضشه یکی نیست درست و حسابی اعتراض بکنه؟؟؟ این چه معنی داره درست قبل ساعت 2 با سرعت بالا دانلود کنی، 2 رو که رد کردی سرعت بشه 5 الی 6 کیلوبایت بر ثانیه!!! من صدو خورده ای پول نمیدم که این سرعت گیرم بیاد خدارو شکر 28 مرداد مهلتم تموم میشه، بعد 4سال خداحافظ همارا...
والا من زنگ زدم پشتیبانی گفتن چون اینترنت به صورت شر شده هستش تو ساعات رایگان سرعت پایین میاد !!! خدا شاهده من با سرویس کلاسیک شبا با 100 کیلو بایت دانلود می کردم . با خودم گفتم بیام سرویس turbo بخرم سرعت دانلودم رو بیشتر کنم نگو لگد زدم به بخت خودم !!! موندم دیگه چیکارکنم به خدا ... فقط منتظرم ماه رمضون تموم بشه شاید سرعت دانلود درست شد (زهی خیال باطل)
ولی قضیه یکم مشکوک میزنه ؛ چطور میشه قبل از ساعت 2 داری با سرعت 250 دانلود می کنی بعد دقیقا 2:1 دقیقه که میشه سرعت میاد زیر 30 !!!! هر چی هست زیر سر خودشونو می خوان تو روز با بیشترین سرعت دانلود منیم تا زود به زود مجبور بشیم ازشون شارژ بخریم !!
کی گوشش بدهکاره ، از 2 سال قبل تا حالا نزدیک 20 تا شکایت از همارا به زیر ساخت و سازمانهای تابع اش با دلیل و سرعت اینترنتشون ارسال کردم ولی کسی جواب نداده . بنظرم فقط به نام اسمی یک اداره تاسیس میشه و هدفشون جذب نیروی کاره بعدش کی به کیه و پول مفت و خواب و ... کی از شکایت میترسه ...
منم نمیفهمم قبلا سرویسهای محدود اشتراک شون یک به یک بود و نامحدود یک به هشت . در تعرفه جدیدشون سرویس محدود رو یک به هشت کردن من موندم ، شاید بر عکس کردن این بار برم از نامحدودش که قبلا در اوایل سال در سایتش نوشته بود یک به یکه استفاده کنم شاید قاط زدن اینا .
به جان خودم الان از یه اکانت vip دارم دانلود می کنم نهایت سرعتkb 20 !!! در صورتی که دقیقا قبل از ساعت 2 سرعت دانلود 280 تا 300 بود !!
![]()
دقیقا 2 روز قبل 1 گیگ از حجمم به فنا رفت اونقدر تا صبح قطع و وصل کردند و سرعت رو بالا پایین کردند که دانلود منیجر هنگ کرد وقتی متوجه شدم که کار از کار گذشته بود چون تا صبح به زور 50 مگا رو زده باشه و بعد از ساعت 8 صبح با سرعت 160 دانلود میکنه و بقیش رو یه ساعته ردیف میکنه و ...
امشب با سرویس اولترای همارا تونستم تو ساعت رایگان 11.5 گیگ دانلود داشته باشمخدا بده برکت
البته اینم بگم که همه ی لینک های من از سرور های داخلی پرسرعت بودش که به صورت 16 کانکشن و 5 تا لینک همزمان گذاشته بودم برای دانلود .
و در تایید صحبت دوستان بالایی بگم که برای من هم دانلود از سرور های خارجی سرعت افتضاح پایین هستش
![]()
پس با این حساب با این لینک ها تو روز های عادی باید 8.5 گیگ تا 9 گیگ دانلود داشته باشه .
لی با سرور های خارجی به زور میشه 4 گیگ تو هر شب دانلود داشت .![]()
بابا خدا شانس بده !! داداش بیا دستت رو سر ما هم بکش !!
پ . ن: پیرو صحبتهای دیشب (بامداد) بنده بعد از خوردن سحری دو تا فایل هر کدوم 1gb برا دانلود گذاشتم که شاید یه چند درصدی از اونا رو دانلود کنه ، بعد در کمال ناباوری صبح بیدار شدم دیدم هر دوتاش تموم شده !
خداییش من دیگه گیج شدم ، نه به اون سرعت 20 کیلوبایت اولیه نه به این دانلود شدن 2GB !!! ولی احتمال زیاد میدم به خاطر ماه رمضون اینقدر افت سرعت پیش اومده
دوست عزیز اصلا صحبت سر شانس و ... نیست .
اینا اومدن دانلود از سرور های خارجی رو محدود کردن و در عوض دانلود از سرور های داخلی رو باز گذاشتن . شما یه شب کل دانلود هات رو از سرور دانلود سایت هایی مثل دانلود ها و پی سی دی و ... بذار ببین چقدر دانلود می کنه برات
اتفاقا منم با سرور خارجی مشکل دارم و سرعتم از 50 بالاتر نمیره ولی با داخلی با حداکثر سرعت دانلود می کنه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)