زبونم مو در اوورد از بس سوال بی جواب پرسیدم اینجا
زبونم مو در اوورد از بس سوال بی جواب پرسیدم اینجا
شاید زود باشه این بستگی به شما داره
اون فریم در ثانیه هست توی فیلم نه توی عکاسی
این دوربینا راهنماهای خوبی دارند
بودجه شما چقدره ؟
کسی جواب مارو نمیده؟؟تا یک میلیون دوربین DSLR کانن چی رو پیشنهاد میدید؟؟
ممنون
بیشترین چیزی که مهمه واسم کیفیت تصویر عکس و فیلمیه که میگیریه زومشم در حد معمول باشه کافیه.
از نظر کیفیت عکس و فیلمش هم تو این رنج قیمت این مدل بهترینه؟؟؟
باتشکر
ممنون میشم راهنمایی کنین که IXUS 300 بهتره یا IXUS 115؟دیجیکالا بدون گارانتی میده
این گارانتی اصلا ارزشی نداره اگر تونستید جمهوری بدونه گارانتی بخرید عالیه البته دیجیکالا توی تهران دفتر داره که میتونید از اون جا حظوری خرید کنید
DSLR حدود 1تومن کانن فقط 1100D هست با لنز18-55
دوست عزیز بودجه و انتظارات و نوع کاربریتونو بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.الان این nikon p510 قیمتش تو بازار چنده؟
ممنون.دوربین خوبی هست؟؟کیفیت عکس هاش HD هستش؟؟
کیفیت HD در مورد فیلمبرداری به کار میره نه عکس!قطعآ کیفیت عکسش از رده کامپکت و slrlike بالاتره.البته کیفیت عکس لنز توش خیلی موثره این لنز یک لنز معمولی ولی ارزشمنده.البته لنزهای بهتر هم قیمت های میلیونی دارند
یکی از فامیلهامون برای من از اروپا یه دوربین پاناسونیک لومیکس fz150 آورده خیلی دوربین خوبی هست. تو اینترنت نگا کردم دیدم اکثر مجله ها به عنوان بهترین دوربین لنز ثابت و بهترین دوربین زوم بالا 2011 انتخابش کردن ولی من یه دوربین حرفه ای تر میخوام دوستان میتونن راهنمایی کنن کجا میتونم دوربینمو بفروشم که خریدارا منصف باشن؟ و اینکه به جای این دوربین چه دوربینی میتونم بخرم که زیادم هزینه نکرده باشم ولی کیفیتش واقعا بهتر باشه؟ فیلمبرداری اصلا برام مهم نیست کیفیت عکس خیلی مهم هست مخصوصا عکاسی بدون فلاش تو نور کم.اینم بگم که عشق پاناسونیک و کانن هستم پس بین این دو تا مارک بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)