راهش اینه یه 550.000 هزار بزاری بری یه گرافیک R7-260X-OC بخری و اورکلاک کنی ؛ بعد گرافیک و همه چیز رو تا خرخره ببر ته ؛ بازم FPS روی 120 میمونه![]()
راهش اینه یه 550.000 هزار بزاری بری یه گرافیک R7-260X-OC بخری و اورکلاک کنی ؛ بعد گرافیک و همه چیز رو تا خرخره ببر ته ؛ بازم FPS روی 120 میمونه![]()
fps من تو حالت عادی بازی 70 هست تو درگیری شدید میاد رو 40-30
این برنامه رو یه تست بکن و نتیجه رو به ما بگو. فقط تیک Windows Update رو به هیچ وجه نزن! چون ویندوزت از کار میفته به خاطر کرک بودنش.
باید از VPN هم استفاده کنی چون یه سری فایل از Nvidia باید دانلود کنه که ایران رو تحریم کرده و با IP ایران نمیشه دانلود کرد.
irlol.ir/New3/download/program/LoLUpdaterLauncher.exe
آقا Power دستم رسید ، عجب پاوری هست یه فن بلبرینگی داره که اصلا صدا نمی ده + کاملا مادولار هست. هزینش با پست و همه چی شد 440.000 تومان. خیلی آقایی ، سایت خوبی معرفی کردی .
هفته دیگه میرم یک فن نوکتوا می گیرم.
دوست عزیز gl & hf من یه اکانت west ساختم اسمم هست SB AL1ReZa اد کنم بازی با رنگارتو ببینم
ممنون
Last edited by pharm; 03-08-2014 at 15:39.
کی گفت ashe چمپ آشغالیه ؟؟؟؟؟چون این چمپ به شدت recommended هست و کار باهاش راحت تره بیشتر آماتورا اینو میگرن و چون اونا بد بازی میکنن فکر میکنی چمپ خوبی نیست ،دقت کنی بخش اموزشی lol هم با ashe هست،ashe یکی از بهترن adc هاست، من زندگیمرو رو ashe گذاشتم
چی میگی بابا
![]()
Ashe جزو ADC های Utility هست، یعنی در واقع بیشتر از اینکه Spell هاش کمک کنه در Team Fight ها، بیشتر به پیش بردن کار تیم کمک می کنه تا زنده موندن خودش و کشتن Champ های حریف. شما بیشتر ADC های محبوب رو که نگاه کنی 1 یا 2 تا Spell دارن که بتونن راحت فرار کنن و این Spell ها نباید شامل Ulti باشه که CD زیادی داره، از طرف دیگه Champ های جدید که اومدن بیشترشون Dash های با CD پایین دارن، بنابراین به راحتی میتونن برسن به Ashe و از این لحاظ دیگه Ashe اون قابلیت Kite کردن رو نداره مثل قبل. مشکل دیگه هم Damage هست، در حال حاضر Early Game بسیار بسیار ضعیفه Ashe، در Team Fight ها هم همونطور که گفتم نقش Utility داره و میتونه با Ulti کمک کنه به تیم اما در مقابل بقیه ADC های محبوب الان کم میاره شدید.
اگه بخوای براش Crit ببندی که خب چرا Ashe وقتی Tristana یا Draven هستن. اگه بخوای Attack Speed ببندی که خب کی میتونه جلوی Jinx یا Vayne وایسه؟ و همونطور که گفتم چون Dash نداره، از طرف دیگه فرار کردن از دستش هم آسونه.
اما Ashe بد نیست! ولی من باشم بیشتر به Pick حریف نگاه می کنم، اما Ashe کمتر کسی رو Counter می کنه.
تنظیمات بازی اینطور بکن اگه درست نشد بعد پول خرج بکن ولی دی سی ربطی به FPS نداره
![]()
از واتربلاک رم رسیدی به پاور و فن Noctua :d
مبارک باشه، بهترین برند پاور دینا به جرات در حال حاضر Enermax هست
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)