به نظر منم عجیب نیست. تا اونجا که اطلاع دارم، سرویس های یکساله (مثل این سرویس هایی که با خرید ال سی دی ارائه میشه) سرعتی بالاتر از حد اسمی دارن.
به نظر منم عجیب نیست. تا اونجا که اطلاع دارم، سرویس های یکساله (مثل این سرویس هایی که با خرید ال سی دی ارائه میشه) سرعتی بالاتر از حد اسمی دارن.
سایتشو آپدیت کرده، پهنای باند اختصاصی و اینترنت بیسیم wimoراه اندازی کردن، اما یه اینترنت شبانه نمیتونه درست بده یعنی مفت نمی ارزهدارم دانلود میکنم یدفعه سرعت 0 میشه، خب این از شبش اما روزش که یعنی 2مگابیت هست یعنی. این نتیجه تست از سرور آمریکا
پینگ هم معمولاً بین 400 تا 500
--------
آخه من دارم ماهیانه پول میدم، هیچ کجای دنیا سرعت اینترنت رایگانشون هم اینطوری نیست،
Last edited by parara; 11-01-2013 at 19:47.
...........
سرویس 1mb ما رو نگا![]()
Last edited by kamygame; 11-01-2013 at 17:58.
دوست عزیز بهترین راه تماس با شرکت مبین نت هست اگه هم بخای سرعتت رو از 512 ب 2 مگابایت افزایش بدی تو3 ثانیه عوضش میکنند قبلن اصلان جوای نمیدادن ولی چند ماه اخیر خیلی خوب شده واز ساعت 6 تا 12 صبح زنگ بزن چون شیفت خانوم هاست وتجربه به من نشون داده خانوما مشکل رو سریع تر حل میکنند
منم همین کار رو کردم حساب من رو مسدود کردن نمیدونم چرا رفتم نمایندگی گفت کاربر ها اجازه ندارن خودشون طرح انتخاب کنند بهم گفت خودت خرابش کردی خودت هم درستش کن رفتم زنگ زدم کال سنتر مبین نت درستش کردن در کل 2 روز اینترنتم خوابید![]()
بعضی طرحها اینجوری هستند.قبلا هم یکی بود که مثل شما 128 داشت تستهاش با یک مگ برابری میکرد.هرچی حجم کمتر باشه سرعت بالاتره تا زودتر تموم بشه.
--------
این طرح WiMo یعنی آخرشه.البته بعضی جاها که آدم یه کارهای کوچک اینترنتی داره بکار میاد فقط بدرد همین میخوره وگرنه حتی چک میل هم باید بیخیال شد. در سرویسهای حجمیش هر گیگ ده هزارتومان درمیاد.یه سرویس رایگان داره با سرعت 32 کیلوبیت!!!!!!!!!!!!!یعنی چی آخه؟
دنیا خدمات رایگان وایرلس میده به مردمش،اینجا با هزار منت سرویسی میدن که گاهی به شعور مشتری واقعا بی احترامی میشه.سرویس 32 کیلوبیت![]()
کاملا با جمله اخرتون موافقم
ولی من خیلی کم از مبین استفاده میکنم چون که هم خونمون به روز 1 آنتن میده (در حالیکه همسایه بغلیمون 3 تا انتن فول تو زیر زمین داره)
دوم اینکه پینگش برای گیم خوب نیس
دوستان هنوز تعرفه های جدیدش رو اعلام نکرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)