تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1342 از 2365 اولاول ... 34284212421292133213381339134013411342134313441345134613521392144218422342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,411 به 13,420 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

سلام آقا حمید...
    از بین باندای ۱۰ سانتی چی رو پیشنهاد میکنین؟ من خودم‌ مدل های spe-1002 & spg-10c2 & sps-10c2 رو پیدا کردم! باز شما چه پیشنهادی داری؟
    اگه در آینده من ام ایکس ۱۶۵ رو برا استیج عقب بندازم با اینا مچ میشه؟ چجوریاس؟
    باتشکر

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام آقا حمید...
    از بین باندای ۱۰ سانتی چی رو پیشنهاد میکنین؟ من خودم‌ مدل های spe-1002 & spg-10c2 & sps-10c2 رو پیدا کردم! باز شما چه پیشنهادی داری؟
    باتشکر
    سلام برادر
    با اجازه حمید جان
    اگه بودجه میطلبه یهmx100plusبگیرید
    کلا توصیه میشه از یه برند بگیرید

Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk

3. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی و عزیز مخصوصا آقا حمید گل
    میگم کیک پنل 16.5 یا 8 اینچی برای در جلو پراید آماده و از قبل ساخته شده هست برای فروش؟؟
    یا باید خودمون بسازیم
    ایشالله خرید بعدیم یه میدرنج خوب برای درب جلو هست و میخوام از قبل کیک پنلش آماده باشه

مرسی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان مزاحم اومد...

ببینم کامپه zero line از sql بهتره... ؟ واتش که کمتره اون 100 واته اون یکی 150 ...zero line صداش قشنگ تره؟ قیمتشون چنده جفتشون...

بعد چی شده که به sql مقام ندادن اخه بهترینه سری خودشه ولی sqx مفام اورده با اینکه پایین تره...
    سلام سعید جان خواهش میکنم شما دوستان همگی مراحمید
    بله زیرو رده بالاتر هست.درسته توان SQL بیشتره و هم قدرتیه و هم کیفیتی ولی زیرو کیفیت بسیار بالائی داره.از نظر قیمت قبلا یه قیمت بودن. 1.150.000 تومن.
    مطمئن باش SQL هم ریت میاره.صبر کن آسیاب به نوبت.
    حمیدجان یه عکس از باکست که تو صندوق عقب گذاشتی میزاری؟
    کامپ mx 165 رو در جلو ال90 نصب میشه یااینکه میبایست برش داد درو؟
    اگر منظورتون همون باکس سیلد طراحی شده برای ساب گلیدن بود تو پست بعدی چشم.
    بله راحت نصب میشه بهخ بدنه. اون قاب پلاستیکیه اسپیکرهای فابریک رو خارج میکنند و کامپوننت رو جاش میبندند.بدون هیچگونه برش و از حالت فابریکی خارج نمودنی.
    سلام آقا حمید...
    باتشکر
    10 فعلا هیچی.من هیچکدام از این مدلها رو نشنیدم.به نظر من هر دو استیج رو 16.5 ببندید .
    سلام خدمت دوستان گرامی و عزیز مخصوصا آقا حمید گل
    میگم کیک پنل 16.5 یا 8 اینچی برای در جلو پراید آماده و از قبل ساخته شده هست برای فروش؟؟
    یا باید خودمون بسازیم
    ایشالله خرید بعدیم یه میدرنج خوب برای درب جلو هست و میخوام از قبل کیک پنلش آماده باشه

مرسی
    محمد من آماده خیلی ندیدم. باید سفارش بدی برات بسازن.

6. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز خدمت یکی از عزیزان بودیم که از سمنان تشریف آورده بودن.آقا جواد گل با آیدیه ادیب.
    ایشان قبلا هم تشریف آورده بودند تهران و قطعات زیر رو تهیه کرده بودند.
    پخش 7016(نه این جدیدا که مشکل دار شدن متاسفانه)
    کامپوننت mx165
    آمپلیفایر آدیو سیستم ML 75.4
    کواکسیال 9*6 هرتز سریه انرژی که قبلا خودشون داشتند
    کابل RCA گلیدن
    این بار تشریف آوردن تا رنج فرکانس پائینشون رو با تهیه یه ساب گلیدن 12Free Air و آمپلیفایر مونو کن وود 8106 تکمیل نمایند.
    باکس سیلد 40 لیتری که خودم طراحی کردم چون کارخانه توصیه کرده باس سیلد 32 لیتری ولی من حجم باکس کمی بیشتر کردم تا تو اجرای فرکانسهای پائین بهبود حاصل بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ماشین جواد جان یک دستگاه آردی هست که به کپسول گاز نیز مجهز می باشد. لذا فضائی برای باکس پورتد نداشتیم.همچنین آمپلیفایر 75.4 که قبلا براشون دوستان بسته بودن داخل اطاق و زیر تاقچه بود که محل مناسبی نبود.لذا با ابتکاری که نصاب محترم انجام دادن هر دو آمپلیفایر روی یک قطعه MDF نصب و کنار گلگیر سمت راست فیکس نمودند.
    خب نوبت به تست صدا وتنظیم سیستم رسید.
    پس از تنظیم من چنتا CDاورجینال از آلبومهای شهرام شکوهی،محمد علیزاده ،گروه سون،و یه Cd که از روی یه اورجینال اسپیشیال ادیشن زدم رو که فرکانسهای 20-20Khz رو با موزیکهای متنوعی روش رکورد شده تست کردم.دوست دارم خود آقا جواد بیان و از کیفیت صدا براتون بنویسند.
    تو آلبوم جناب شکوهی،صدای گیتار بسیار دلنشنی بود.CD گروه سون و اولین موزیک ،چنان BASS ي این ساب میزد که باید می بودید و می شنید. بیس محکم و پانچي،بدون هیچگونه عقب ماندن از موزیک. و Stop& Go عالی.چند تراک گوش دادیم و بعد آلبوم دلت بامنه جناب علیزاده پلی شد. همه چیز عالی بود.ووکال واضح بدون تیزی در تیوترها،میدرنج خیلی خوب عمل میکرد.،میدباس بد نبود.فرکانس پائین مخصوصا تو اون Cd خودم کاملا مشخص بود که به جواد جان جند بار گفتم و ایشون تاکید کردند.خلاصه همه چیز ایده آل و کافی بود.من که واقعا از نتیجه کار راضی بودم و از صورت ایشان هم همین رضایت نمایان بود.
    یکی از دوستان تو pm قسمتی از ریویو یکی از کاربران سایت همسایه رو برام گذاشته بودن و نظر من رو خواسته بودند.البته نظر هر کسی برای من محترم هست.ایشان فرموده بودند،"والا کیفیت صداش خیلی بالا نبود. دیتیلش خوب نبود. واسه قیمتش یکم بد بود .(500 تومن)کلا متوسط بود. زودی هم داغ شد."
    به نظر من کم لطفی کردند .من نمیدونم تو چه ماشینی،با چه اسپیکرهائی و چه پخشی این تست رو انجام دادند،ولی خیلی دوست داشتم از ایشون دعوت کنم تا یکبار دیگه این نظر بدن.آیا واقعا این آمپلیفایر با رنج قیمت 510-15 حد متوسط هست؟دیتیل کمی داره؟!
    در مورد گرم شدن و به قول دوستمون داغ شدن. همانطور که اساتید در جریان هستند،آمپلیفایرهای کلاس AB گرم شدن در حد طبیعی جزو ذاتشون هست.و بنده خیلی رو اینم مورد فوکوس کردم که خدای ناکرده همینجوری حرفی نزنم.حدود 20-30 دقیقه داشتیم تو ماشین تست میکیدیم رو ولوم 30 از 35 پخش 7016 .من یه بار دست زدم به آمپ حرارت بسیار کمی رو بدنه احساس کردم.به آقا جواد گفتم شما تا سمنان رفتی رسیدی یه تست بکن میزان گرما رو بگو چون جدود 13.5 ساعت مسیر بود.منتها من فراموش کردم تماس بگیرم و سوال کنم حتما خودشون تشریف میارن میگن.
    در هر صورت بنده این آمپ و کامپ رو در حد خوب میدونم و به هر دو اگر بخوام امتیاز کلی بدم 70 از 100 نمره میدم.
    چنتا عکس دیگه هم گرفتم براتون قرار میدم.
    امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار بگیره.
    یا علی،شبتون بخیر
    Last edited by hamidR15; 23-11-2013 at 10:14.

8. 15 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام آقا حمید...
    باتشکر
    سلام
    با اجازه اساتید
    به نظر من هم برای جلو از 16.5 به بالا استفاده کن 13 و 10 سانتی اون صدایی که شما میخواین رو نمیدن

آخ آخ آخ
    خدا خیرت بده آقا حمید
    یاد نازنین سابم افتادم
    بیس میزد با روح و روان آدم بازی میکرد این گلیدن کوچولو
    Last edited by Mohammadkiller; 23-11-2013 at 09:44.

10. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان واقعا نمیدونم چه کار کنم دو دلم رفیقم یه x41 تمیز داره فقط 10 ماه خریده میگه 375، بنظرتون اونو بگیرم یا یه 8604 پایونیر کدوم با کیفیت ترو قوی تره ممنون میشم سریع تر راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

وستان با تجربه آیا کاپا 693.9 کراس اوور داره؟
    اینفیتی 9633 چطوره؟ می خوام یه جفت ازش بخرم چون 200 بیشتر پول ندارم، بنظرتون اختلاف کیفیتشون با کاپا چقدره؟ بنظرتون ارزش داره نزدیک 80 تومن جور کنم و یه کاپا بگیرم یا با توجه به بودجم همون 9633 خوبه، ممنون میشم اگر سریع تر راهنمایی کنید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان واقعا نمیدونم چه کار کنم دو دلم رفیقم یه x41 تمیز داره فقط 10 ماه خریده میگه 375، بنظرتون اونو بگیرم یا یه 8604 پایونیر کدوم با کیفیت ترو قوی تره ممنون میشم سریع تر راهنماییم کنید
    سلام
    x41 رو بگير.
    وستان با تجربه آیا کاپا 693.9 کراس اوور داره؟
    اینفیتی 9633 چطوره؟ می خوام یه جفت ازش بخرم چون 200 بیشتر پول ندارم، بنظرتون اختلاف کیفیتشون با کاپا چقدره؟ بنظرتون ارزش داره نزدیک 80 تومن جور کنم و یه کاپا بگیرم یا با توجه به بودجم همون 9633 خوبه، ممنون میشم اگر سریع تر راهنمایی کنید؟
    من كلا اينفيا جديد رو قبول ندارم.ولي قديم كه كيفيت كاپاها خيلي بالا بود.ارزشش رو داشت.اين نظر كاملا شخصيه بنده هست.

14. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام رفقا نظرتون راجع به اين اسپيكر چيه ؟
    دست دومش تا چه قيمتي ارزش خريد داره ؟
    r1693 راكفورد

پ ن : تا 300 تومان تو آكبندها چي پيشنهاد ميديد !؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •