تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1342 از 1404 اولاول ... 34284212421292133213381339134013411342134313441345134613521392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,411 به 13,420 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام

من با فریمور 6.35 ه ک کردم ...
    فقط میشه بازی ها با فرمت iso ریخت؟ csp نمیخوره؟ نمیشه یک چوری تبدیل کرد؟
    وقتی بازی رو داخل پوشه iso داخل مموری ریختم باید از داخل psp از کجا اجراش کنم...
    در مورد اینکه کپی موقت هست میشه بگین چه بازی ها یی رو میتونیم احرا کنیم و چه باری هایی اجرا نمیشه کرد توصبح بدین...
    با تشکر
    اگه تمام کارها رو درست انجام داده باشی باید بری تو game و بعدش بیای پایین و بری داخل مموری و از اونجا بازی ها رو اجرا کنی!
    کپی موقت یعنی اگه psp شما شارژش تموم بشه یا به طور کلی خاموش بشه -- شما میپره( وقتی که دکمه ی پاور رو چند لحظه نگه میداری خاموش میشه و فقط یه بار باید بدیش بالا تا بره روی استند بای) و باید دوباره باید کپیش کنید و همه ی بازی ها رو هم میتونید اجرا کنید.
    با سلام به نظر شما با وجود داشتن آیفون و ipad و بازیهای اونا مخصوصا بازیهای جدید و با گرافیک خرید psp go هم ارزش داره یا یه کنسول دیگه مثل ps3 یا x-box بهتره ?
    خیر الان دیگه با وجود NGP و 3ds که تا چند ماه دیگه میان به نظر من خرید یک کنسول دستی فایده نداره و خرید ps3 و xbox360 کاملا معقولانه تره.
    Last edited by P.30.MAN; 21-02-2011 at 21:37.

2. 2 کاربر از P.30.MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

میشه یک سایت برای دانلود بازی ها با فرمت iso معرفی کنید که لینکاش به روز باشه و خراب نباشه
    خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط میشه بازی ها با فرمت iso ریخت
    PSP هم بازیهای ISO هم CSO رو اجرا میکنه ولی CSO حجم کمتری داره

وقتی بازی رو داخل پوشه iso داخل مموری ریختم باید از داخل psp از کجا اجراش کنم
    وقتی هم بازیها رو کپی کردی از توی XMB برو توی گیم و از مموریت تا مموری دستگاه بازی رو اجرا کن

داره خودمونی میشه yashar2k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

باسلام. وقتی میخام درجه روشنایی psp رو حداکثر بزارم نمیشه!ولی وقتی شارزرش رو وصل میکنم درجه روشنایی رو میشه حداکثر کرد!! چرا؟!!!!!!! تورو خدااااااااااااااااااااا رهنمایی کنید. دارم دیووونه میشم.یکی میگه از دستگاهه-بکی میکه همه ی psp ها همین جوریند.خود فروشنده میگه آخرین درجه روشنایی فقط با شارزر فعال میشه.ولی تو سایت پردیس گیم گفتن که psp خراب شده. تو رو خدا یکی که واقعاpsp داره بگه مشکل از کجاست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت clear sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من دیروز رفتم psp go گرفتم 255000 تومن به نظرم خوب بود .حالا میخوام بازی بریزم روش اما هر کاری میکنم نمیشه !!!
    لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته باید بگم که من همه اون کارایی که گفته شده کردم ولی هر بازی که تو پوشه iso میریزم و بعدش که میرم iso اجرا می کنم هیچی نیومده توش !!!

داره خودمونی میشه yashar2k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کسی نیست جواب پست منو بده!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

psp شما مشکلی نداره این مد کلی همه psp هاست.در حالت معمولی (به شارژ وصل نبودن) سه حالت داره
    برا روشنایی اما بعد از وصل شدن به شاژر حالت چهاریعنی بیشترین حالت نور هم فعال میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته باید بگم که من همه اون کارایی که گفته شده کردم ولی هر بازی که تو پوشه iso میریزم و بعدش که میرم iso اجرا می کنم هیچی نیومده توش !!!
    نیازی به پاسخ نیست مشکلم حل شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

باسلام. وقتی میخام درجه روشنایی psp رو حداکثر بزارم نمیشه!ولی وقتی شارزرش رو وصل میکنم درجه روشنایی رو میشه حداکثر کرد!! چرا؟!!!!!!! تورو خدااااااااااااااااااااا رهنمایی کنید. دارم دیووونه میشم.یکی میگه از دستگاهه-بکی میکه همه ی psp ها همین جوریند.خود فروشنده میگه آخرین درجه روشنایی فقط با شارزر فعال میشه.ولی تو سایت پردیس گیم گفتن که psp خراب شده. تو رو خدا یکی که واقعاpsp داره بگه مشکل از کجاست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    psp شما مشکلی نداره این مد کلی همه psp هاست.در حالت معمولی (به شارژ وصل نبودن) سه حالت داره
    برا روشنایی اما بعد از وصل شدن به شاژر حالت چهاریعنی بیشترین حالت نور هم فعال میشه
    عجب سوال نکته داری!
    اگه شما دستگاهتون رو کپی خور نکرده باشین یعنی از firmware اصلی سونی استفاده کنید موقع استفاده از باتری فقط سه حالت نور دارید!!!
    ولی اگه psp تون رو کپی کرده باشید در حالت باتری باید 4 تا حالت برای روشنایی داشته باشید.

11. این کاربر از P.30.MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    PSP هم بازیهای ISO هم CSO رو اجرا میکنه ولی CSO حجم کمتری داره

وقتی هم بازیها رو کپی کردی از توی XMB برو توی گیم و از مموریت تا مموری دستگاه بازی رو اجرا کن
    مرسی از اینکه جواب دادین....

داداش XMB کجاست؟ میشه کامل توضیح بدین از اول من چطور بازی رو تو psp اجرا کنم؟؟؟( کپی خور هست)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •