در تبریز سایت راه آهن 22 بهمن فعال شده
دقیقا داخل پارک بابک
لطفا اطلاعات اشتباه ندید
ممنون
در تبریز سایت راه آهن 22 بهمن فعال شده
دقیقا داخل پارک بابک
لطفا اطلاعات اشتباه ندید
ممنون
آقا رضا لطفا جواب منم بدید
سلام آقا رضا خسته نباشید . از پوشش دهی نسل سه و چهار ایرانسل و همراه اول بجنورد چه خبر ؟ همراه اول که ظاهرا رها کرده بجنورد رو اما ایرانسل پوشش نسل سه خوبه اما چهار هم رها شده . پوشش دهی خبری نیست ؟
شما اگه آشنا داری و میخوای حرفه ای تو این زمینه ها وارد بشی بیفت دنبال این برنامه ها Tems & Actix اگه درست نوشته باشم.
مدل گوشیم اس پی هست.اینم سیگنال 4G وضعیتش خوب نیست.آقا رضا قابل توجه شما
تست 3G ایرانسل,مشهد, همین الان:
نتونستم با این سرعت فضایی پی سی رو باز کنم و این تست و بزارم اینجا و از نت دیگه ای استفاده کردم, خیلی شب اینطوری هست اوضاع![]()
دوست عزیز نمیدونم چیه که منطقه شمال شرق کشور دو ماهی هست کلا همینجوریه سرعت داغوونه بیشتر وقتا پینگ هم افتضاحه . چند بار هم با ۷۰۰ تماس گرفتم اصلا پیگیری نکردند .
سلام
4G که بندرانزلی راه نیفتاده 3G که داخل خونه تعطیله به زور 1 خط 2G مقداری بهتر ولی اونم در حد 3 خط و فول نیست کلا منطقه کور به حساب میاد چندین بار با ایرانسل تماس گرفتم اونا هم معتقد بودن که مشکل هست ولی حل نشده
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اقا رضا اقا تا 6 روز پیش 3G داشتیم تا اینکه قطع شد حتی 2G هم قطعه . اگه میشه ی امار درست بدی . رشت جاده فومن . دخانیات ( احمدگوراب )
سلام دوستان من وقتی رو حالت اول که LTE داره میزارمش
که تو عکس هم مشخصه هر پیامکی ارسال میکنم حتی اگه یه کلمه باشه دو بار ارسال میشه و دوبار هم هزینش کم میشه آنتن 4جی هم فوله !!
ولی وقتی میزارم رو حالت پائینی
که H+ رو پشتیبانی میکنه هیچ مشکلی نداره و معمولی پیامک ارسال میشه... به نظر شما مشکل چیه؟ کسی همچین مشکلی رو تو 4جی موقع ارسال پیامک مشاهده کرده؟ باید زنگ بزنم ایرانسل چطوری حالیشون کنم متوجه بشن چونکه خیلی پشتیبانی ایرانسل مبتدی هستند؟؟
مدل گوشی: هوآوی G620S-L01
فرستاده شده از G620S-L01ِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)