تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1341 از 1805 اولاول ... 341841124112911331133713381339134013411342134313441345135113911441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,401 به 13,410 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه یه سابقه دار برام تست کنه البته یه شماره خونشون هم بهم بده منم بهش 2گیگ هدیه میدم میگم اگه خواستی
    سلام
    هیچ مشکلی نیست و 100% جواب میده دوست عزیز،تنها مشکلی که شما ممکنه بهش بخورید اینه که کسی که میاد خونه قبلی شما بعد یه مدتی زنگ بزنه 2020 و پسورد رو عوض کنه اونها هم کسی که از اون شماره زنگ میزنه رو میشناسن و شما دیگه نتونید ادامه شارژ رو استفاده کنید.

2. این کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    هیچ مشکلی نیست و 100% جواب میده دوست عزیز،تنها مشکلی که شما ممکنه بهش بخورید اینه که کسی که میاد خونه قبلی شما بعد یه مدتی زنگ بزنه 2020 و پسورد رو عوض کنه اونها هم کسی که از اون شماره زنگ میزنه رو میشناسن و شما دیگه نتونید ادامه شارژ رو استفاده کنید.

نه از اون نظر خیالم راحته و قبلا با صاحب خونه در مورد کسایی که میان خونه جدید صحبت کردیم من فقط در موردش شک داشتم حالا که شما هم گفتی کاملا جواب میده مطمئن شدم با تشکر از شما

4. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این دانلود رایگان شبانه از پنل من حذف شده الان من بخوام طرحی بگیرم که شبانه داشته باشه به چه صورتی باید اقدام کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستانی که طرح کمپین تابستانی 2 mb دارن سرعت دانلود روزانه و شبانتون چنده ؟ و اینکه این طرح تابستانه رو یک ساله فقط میدن یا مدت کمتر هم میدن ؟ ممنون

داره خودمونی میشه hosseinfery429's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام به همه شما دوستان دیشب اولین باری بود که مخابرات به پیام من عمل کرد و باید از این کاری که انجام دادن تشکر کرد.
    من کلی پیام زدم جوابی نگرفتم اما این پیام گل کاشته پیام:

باسلام یک حرف دارم حتما باید فحش بدم مگر ما پول پرداخت نمیکنیم چرا اینکار را میکنید از بقیه کاربرها بیشتر داریم پول پرداخت میکنیم وقتی کانکت میشیم سرعت اولیه ما 500 و 600 هست اما میاد پایین به 10 و 20 کیلوبایت میرسه خوب مشخصه که از طرف شماست بعد 1000 باز دیزکانکت شدن سرعت تازه میرسه به 75 کیلوبایت چرا این کار را انجام می دهید الان چند تا از همکارهای شما هستند که طرح شبانه دارن سرعت شب و روز بالاترین سرعت ممکن دارن تا یک مگابایت میرسه بعد روزها از حجمشون نسبت به ما خیلی کمتر کم میشه و اگر میخواهید با این وضع ادامه دهید نت را قطع کنید ما با همون تلفن مستقیم وصل بشیم چون سرعت همون الان 20 کیلوبایت هست!!!!
    خواهش میکنم اینکار را با ما انجام ندهید سرعت ها را پایین نیارید ما پول میدهیم که با زور نت نمیگیریم ......

دمشون گرم الان سرعت روزانه ترکیده شبانه هم که 20 کیلوبایت بوده شده زیر 10 کیلوبایت الان با بدبختی اومدم اینجا سرعت اینترنتم الان کلا فقط به خط وصل شم فکر کنم بیشتر باشه!!!
    یک خسته نباشید برای این تلاشی که کشیدن....

8. 3 کاربر از hosseinfery429 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

دوستانی که طرح کمپین تابستانی 2 mb دارن سرعت دانلود روزانه و شبانتون چنده ؟ و اینکه این طرح تابستانه رو یک ساله فقط میدن یا مدت کمتر هم میدن ؟ ممنون

190 kb/s تا 220 kb/s

10. این کاربر از amo.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سرعت طرح 2مگ تابستانه. سرور داخلی و خارجی فرق نداره البته سرورهای خارجی با کیفیت بیشتر دانلود میکنه سرعت فیکس رو 200 کیلوبایت. سرورهای داخلی هم 190 تا 210 کیلوبایت متغییر. سرعت شب با روز هیچ فرقی نداره.

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

مهندسین الان همه اینجا دانلود شبانه رو دارن دیگه ؟

اوضاع دانلود شبانه تون چه جوریاس؟ من مخابرات فرشچی (ازادشهر) هستم..

الان اوضام با پارس جالب نیس، مخابرات چه طوره؟

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان سمت مخابرات نیاین که افتضاحه طرح شبانه دار یه دونه داره که باید یک ساله گرفت بعد هم در ساعات رایگان سرعت رو 1 یا 1.5 مگ بسته میشه به جز افت سرعت که احتمالا مشتریکن این کمپین اینقدر زیادن که سرعت خیلی ضعیف میشه مثلا رو 70 میاد.
    کلا مخابرات ادم رو پیر میکنه

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من خودم وقتی اعتبارم از مخابرات تموم بشه همه پولامو که قرار شارژ کنم رو جمع میکنم و از یه شرکت خوب یک نامحدود با سرعت بالا مثل 1یا 2مگ میگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •