یکی از آشناهای ما فرار کرد 2 سال! بعد معافیت جانبازی برادرش شاملش شد .... معاف شد.
ولی از من میشنوی معاف هم نشدی ، برو و تموم کن! دادگاه هم که رفتی بگو شرایط خانوادم سخت بود .... کار میکردم ... میخواستم زن بگیرمازین حرفها ! ایشالا قاضی راه میاد
یکی از آشناهای ما فرار کرد 2 سال! بعد معافیت جانبازی برادرش شاملش شد .... معاف شد.
ولی از من میشنوی معاف هم نشدی ، برو و تموم کن! دادگاه هم که رفتی بگو شرایط خانوادم سخت بود .... کار میکردم ... میخواستم زن بگیرمازین حرفها ! ایشالا قاضی راه میاد
همونطور که اقا وحید توضیح دادند ادامه خدمت شما در یگانی که ازش فرار کردی خواهد بود
اما امکان انتقالی هم هست
در مورد معافیت هم تاجایی که من اطلاع دارم یه غیر از کفالت بقیه معافیت ها مشکلی ندارد و میتونید معاف بشید مثل پزشکی و جانبازی و ایثارگری
اما کفالت رو چون شما فرار کردی خیلی بعید هست که قبول کنند
در هر صورت داداش من برو کلکش رو بکن نجاتش بده
سلام دوستان
چند روز مونده به اعزام میشه المثنی برگه سفید رو گرفت؟
نمیدونم چرا بدجور استرس دارم!
حالا یه سوال دیگه. بابام ٦ ماه بسیجی و ١٦ ماه هم سربازی تو جبهه بوده. چقدر کسری می خورم؟
ممنون
فقط یه چیزی اینکه چقدر طول میکشه تا دادگاه برگذار بشه و ... ؟ یعنی چند ماه باید تو پادگان الاف باشم تا وقت دادگاهم برسه و اینا ؟
سلام والا تا جایی که من اطلاع دارم برگ سفید المثنی نداره و باید با پست بیاد در خونه
سلام کسری به شما تعلق نمیگیرد
بله دیروز من رفتم پلیس + 10 گفتن المثنی نداره فقط در صورتی که تا یک هفته قبل خدمت دستتون نرسید اونوقت فایل سیستمی ما باز میشه و میتونیم بهتون بدیمش !
سلام دوستان اعزام اول اسفند هستم دعا کنید کد 75 بخورممممممممممممممممممممم ممم
شما امریه هستید ؟
تا اونجایی که من میدونم وزارت دفاع قزوین فقط امریه لیسانس به بالا اونم رشته های مهندسی میگیره .
دوستان این قانون جدید کسری چیه ایا پدر من که 24 ماه جبهه داره یک ماه کسری هم شامل من نمیشه ؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)