این قانونشون هنوز تو کل کشور راه اندازی نشده فکر کنم ...دوسته من سرویس 8 مگ داره تو قزوین هنوز هم شبی 10 تا 12 گیگ دانلود میکنه![]()
این قانونشون هنوز تو کل کشور راه اندازی نشده فکر کنم ...دوسته من سرویس 8 مگ داره تو قزوین هنوز هم شبی 10 تا 12 گیگ دانلود میکنه![]()
من دو شبه سرعت دانلود شبانم فیکس شده روی 12 . زنگ زدم میگه شما 123 گیگ دانلود کردی تنها راه این که درست شه اینه که یه طرح جدید بگیری.یکی نیست بگه آخه بی ناموس من 2 ماه از طرحم با 13 گیگ دانلود مونده چرا باید طرح جدید بگیرم؟
دیشب با طرح 2 مگ 30 مگ دانلود کردم :|![]()
یه چند باری باید بهشون زنگ بزنی تا برای جمع آوری اقدام کنند
جمغه چه خبره کا باید درست بشه؟
من مشکلی با برداشته شدن شبانش ندارم . فوقش یه شرکت بهتر میگیرم با سرعت بیشتر .
ولی اینه که دروغ دارن میگن حجم بخر 2 برابر میشه شبانه زور داره
اینی که توی سایتشون نمیزنن زور داره
اینی همین 2 برابر رو هم ندادن و دارن دروغ میگن زور داره
اینی که مشتری کلی سرع بالا نخریده و عاشق اسم شرکت خیلی قویتونم نبوده. همون 512 هم بسه برای روزانه
اینی که روشن نمیگن این قضیه حجم بخر شبانه بگیر کلی داستان پشتشته. تا زمانی که پول اون شبانه رو ندادی شبانه جدید بگیر زور داره
خوب شمایی که برای رضایت ماها این کارو کردین شبانه رو بردارین لااقل یکی شب کار داره . هزینشم کم کنید. ریدین با این سیاست هاتون . دزدهای بی شرف
پارس آنلاین .![]()
پاشو بیا پارس آنلاین تا معنای عدم محدودیت رو درک کنی![]()
پارس آنلاین پینگش چطوره؟
کسی میدونه کجا شبانه بدون محدودیت داره ببین کار ما به کجا رسیده که قبلا دنبال نامحدود بدون محدودیت بودیم حالا دنبال محدود بدون محدودیت شبانه میگردم همه این شرکت های اینترنتی سر و ته یک کرباسن از کارای همدیگه یاد میگیرن مثلا همین صبانت از شاتل یاد گرفته منتها خیلی بدتر لااقل یا سرعت های شبانه رو 1 به 8 میکرد و یا مثل شاتل چند روز بن میکرد نه این که کلا شبانه را روی 15 کیلوبایت فیکس کنه حرف زور هم میزنه میگه ترافیک بخر تا شب بتونی با سرعت بالاتر دانلود کنی محدود میخوان بکنن حداقل باید 12 مگ رو 128 کیلوبایت بدن این طرح هم مطمئن باشین ادامه میدن چون میبینن شرکت های دیگه هم همینکار رو کردن جواب داده نمونه اش شاتل چون هم بارشو بسته و هم با تبلیغات مشتری رو گول میزنه و جذب میکنه مطمئن باشین بعدا آسیاتک و شرکت های دیگه دنباله رو صبا و شاتل میشن و کلا شبانه ای در کار نخواهد بود![]()
توی تاپیک پارس انلاین گذاشته بودم ولی حالا چون پرسیدین اینجا هم میذارم
![]()
الان که دارم فکر میکنم میبینم برگشتیم به دوران دایال آپ ولی به شکل مدرن!
اون موقع ها کارت 10 ساعته جهان روی خط می گرفتیم و 20 ساعت شبانه داشت
الان میگن حجم بخر دو برابر شبانه بگیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)