اينو دان كن ببين جواب ميده يا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينو دان كن ببين جواب ميده يا نه؟
با اجازه alex _جانبازم کار نکرد. چی کار کنم؟![]()
دوست من توی همین صفحه قبل من راه حل کلی این مشکل رو گذاشتم!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن شما باید nvidia phsyx رو نصب کنی نه ageia phsyx...
پس اول از همه اینجا دانلود و نصبش کن اگه جواب نگرفتی برو سراغ راه حلی که توی پست گذاشتم :
Last edited by mehdy.z; 04-11-2010 at 14:45.
بازي Just Cause 2 گرفتم
نصب كردم يك فايل كرك هم داره
اينها توشه
هرچي بود رو كپي كردم وپست كردم انجايي كه بازي نصبه rewrite هم رو دوتا فايل شد
بازم بازي نمياد اين ارور رو ميده
چي كنم؟
راهنمايي كنيد
درود
دوست من این بازی رو من تا اخر رفتم اگه اشتباه نکنم این بازی رو باید تو windows7 نصب کنی به احتمال 100%
بدرود
بازی روی ویندوز XP اجرا نمیشه و فقط روی ویندوز های 7 , Vista اجرا میشه !
دوستان، میشه کمکم کنید؟!![]()
سلام دوستان
1) من بازي Battlefield Bad Company 2 را كه نصب مي كنم اين پيغام رو مي ده
the application has faild to start because the application is incorrect
و مي گه كه دوباره نصب كن البته يه بار بعد از نصب اجرا شد ولي دوباره كه ويندوز رو عوض كردم پريد و ديگه نصب نمي شه مي خواستم بدون مشكل از كجاست؟؟؟ لطفا كمك كنيد
2) چرا بعضي از بازيها بعد از اينكه ويندوز را عوض مي كنيم ديگه اجرا نمي شن و اين پيغام رو مي ده
this is not a valid32 application خواهشا يكي اينو جواب ده چون خيلي از بازيهام بعد از نصب مجدد ويندوز همين پيغام رو مي ده و حاليگري مي كنه
با تشكر
اون ارور رفت این یکی اومد.فکر کنم بهتره بی خیال این بازی بشم.
![]()
کلا بعضی از بازیها برای اجرای باید حتما توی ریجستری ویندوز ثبت شده باشند و در صورتی که توی ریجستری ویندوز کلیدی به نام اونها نباشه اجرا نمیشند...البته این مشکل در اکثر اوقات نرم افزاریه و دلیل خاصی نداره ولی گاها بعضی از شرکتها به خاطر حفظ حق کپی رایت بازیهاشون چنین کارهایی میکنند...
ببین این کارت را راه میندازه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما کرک رو هم دانلود کردی؟؟
درود
دوستان 5 روز دیگه بازی hawx2 وارد بازار میشه ولی مثل اینکه ubisoft متاسفانه از همون روش قبلی برایassassian creed2 برای جلوگیری از کرک استفاده میکنه من نسخه benchmark این بازی رو دان کردم این پیغام اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمای کنید
بدرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)