سلام آقا رضا؛
الان یک هفته هست که سرعت 3g توی فلکه گاز شیراز خیلی کم شده، حتی از سرعت 2g کمتر شده. در حد 7-8 کیلوبایت بر ثانیه هست! به پشتیبانی ایرانسل هم چند بار گزارش کردیم، ولی تا حالا فایده ای نداشته. اگه میشه شما پیگیری کنین
سلام آقا رضا؛
الان یک هفته هست که سرعت 3g توی فلکه گاز شیراز خیلی کم شده، حتی از سرعت 2g کمتر شده. در حد 7-8 کیلوبایت بر ثانیه هست! به پشتیبانی ایرانسل هم چند بار گزارش کردیم، ولی تا حالا فایده ای نداشته. اگه میشه شما پیگیری کنین
نه اون نیست اگه به دکل وصل باشم یه خط میزنه به طرفش که بهش وصل شدی
اینم دکل که از من دوره ولی بازم نشون نمیده به کدوم وصلم.حالا تو محلم هستم روبروی همون هستم اون 3G هست اما نشون نمیده اونو اصن.نمیدونم دلیل چیه
[IMG][/IMG]
شما تو نقشه ات دکل هم که نشون نده صفحه اصلی برنامت باید سل آیدی و لک دکلی که ازش سرویس میگیری باید باشه.
دوست عزیز میتونی با عکس توضیح بدی بی زحمت
اینم که بهش وصلم جی پی اسم روشنه.الان دقیقا روبروی دکل ایرانسل 3G هستم بازم نشون میده دکل دوره.شاید دکل محل ما ثبت نشده تو نقشه
الان به دکل 2G وصل بودم که یه خط زد نوشت EDGE که اونم روبروم بود دقیقا زد اونور خیابون.یعنی برنامه اشتباه میزنه
سلام آقا رضا خسته نباشید.میتونید از روی این عکس cell id و lac رو ببینید و چک کنید کجا هست این دکل.الان خودم جلوی دکل 3G هستم بازم دکلی که بهش وصلم نشون نمیده.مشکل کجاست
خب اقا رضا چرا حداقل برای حل مشکل منطقه خودمون شرکت چرا تمایل نداره با ما همکاری کنه؟ من بارها به شرکت گفتم که میتونم باهاشون همکاری کنم و دکل جدید یا تقویت کننده در محل کارمون نصب کنه تا مشکلمون بر طرف بشه... این مورد که تقریبا راحتتره.
===========
در رابطه با بسته های نامحدود شبانه شرکت بالاخره چه اقدامی میخواد انجام بده؟ امیدی به بازگشتشون هست؟
تو این عکس مشخصه
Last edited by hamed_korn; 25-05-2015 at 19:46. دليل: شما این صفحه رو باید داشته باشی tac & eci&enbi اینارو برای اقای رضا بزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)