آقا من بالا هم گفتم شما چیزی از دست نمیدی اگه بازم نشد برو بپرس ببین میتونن برات کاری بکنن اگه نمیتونن با اون کسی که میاد خونتون صحبت کن ببین اگه اینترنتتو میخواد یه پولی بهت بده یوزر و پس رو بهش بده کار غیر از این نمیتونی بکنی
آقا من بالا هم گفتم شما چیزی از دست نمیدی اگه بازم نشد برو بپرس ببین میتونن برات کاری بکنن اگه نمیتونن با اون کسی که میاد خونتون صحبت کن ببین اگه اینترنتتو میخواد یه پولی بهت بده یوزر و پس رو بهش بده کار غیر از این نمیتونی بکنی
آره پینگ افتضاح شده مشکل پینگ هم سر خط ارتباطشون با خارجه بهترینش سمت شمال غربه که اونجا نیست وگرنه پینگ خیلی پایین تراین حرفا هست.تو همین انجمن هم در مورد این موضوع بحث شده و یه راهی هست که میشه تشخیص داد![]()
فقط میخواستم مطمئن شم که وقتی رفتیم خونه جدید یه اشتراک مثل طرح خانواده بگیرم بعد با اون به حساب قبیلم وصل بشم و وقتی چند تا کاربر قدیمی مثل شما و در صفحه قبل گفتین که این روش جواب میده منم پس یه جورایی خیالم راحت شد که شدنیه و وقتی بریم خونه جدید این کارو انجام میدم و امیدوارم با این کار بتونم به حساب قبیلم کانکت بشم![]()
Last edited by ghnjfg; 02-09-2014 at 13:46.
خوب شما برو خونه یه دوست یا آشنا که اشتراک مخابرات داره مودمت رو هم ببر ببین جواب میده یا نه.
یا یوزر پسوردت رو بده به یه دوست که بهش اعتماد داری برات امتحان کنه. همین الان اطمینان حاصل کن.
رفیق یوزر و پسوردتو بده به یکی از رفقای همینجا بعد که برات امتحان کرد پسوردتو عوض کن.
هیچ کسو ندارم که برم تست کنم فقط پسرخالم هست که اون شاتل داره![]()
منم اولش همین فکرو کردم ولی بازم میترسم
![]()
به یکی از بچه های سابقه دار اینجا بده مطمئنن کاری نمیکنه.![]()
اگه یه سابقه دار برام تست کنه البته یه شماره خونشون هم بهم بده منم بهش 2گیگ هدیه میدم میگم اگه خواستی![]()
من تست کردم جواب میداد,تا یه ماه پیش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)