سلام
2 روز نبودم 2000 تا پست خورده اینجا
خب همه ی پست ها را خوندم اینگار تعداد ناراضی ها داره زیاد میشه
خدا را شکر من که مشکلی ندارم , سرعت صبح و شب ثابت هست و هر شب 1200 مگ دانلود دارم (eco-512)
ایشالا مشکلات دوستان هم برطرف بشه
منم یکم مشکوک هستم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
2 روز نبودم 2000 تا پست خورده اینجا
خب همه ی پست ها را خوندم اینگار تعداد ناراضی ها داره زیاد میشه
خدا را شکر من که مشکلی ندارم , سرعت صبح و شب ثابت هست و هر شب 1200 مگ دانلود دارم (eco-512)
ایشالا مشکلات دوستان هم برطرف بشه
منم یکم مشکوک هستم![]()
جریان چیه؟ تو این تاپیک قراره همش بزنیم تو سره شاتل؟
منم مشکل خاصی با شاتل ندارم
آقا الان داشتم کار میکردم حس کردم سرعتش آدم و ار شده.رفتم تست زدم دیدم بلهههه سرعت خوب شده
این مال همین الانه.راستی اصفهانی هستم
از طریق پشتیبانی آنلاین باهاشون صحبت کردم زیر بار نمیرن ..
میگن مشکل از سایته ...
به قول خودش با پارس آنلاین هم تست کرده نتونسته وارد شه ..
یکی از کارشناساشم یه 1 ساعتی ما رو تو این ور و اونور ویندوز چرخوند آخرم هیچ به هیچ ...
شاید چیزی که میگی درست باشه.ولی به این هم توجه کن وبگردی خودش خیلی ترافیکتو کم میکنه.از opera استفاده کن ببین مشکلت بر طرف میشه.یعنی از قابلیت cashed images استفاده کن.
البته منم فکر میکنم یکمی بیشتر از اونی که باید ترافیک مصرف میشه اما اصلا مطمئن نیستم
دیشب که سرعت خوب بوده 1270 مگابایت دانلود و 50 مگابایت هم اپلود داشتم!
![]()
بعضی از حرفات درسته اما کسایی هم هستن که فکر کنم ماهی 30 گیگ رو استاد میکنن با همین اکو 128
خداییش خیلی فرق داره وقتی 15 گیگ در ماه دانلود کنی با 6 ساعت پشت کامپیوتر نشستن با اینکه 15 گیگ روزی 20 ساعت
اینترنت آ-فلا-ین شما با استفاده از نرمافزار روی یه فرکانس فالگوش وایمیستی و هر کسی هر چیزی از اون ماهواره در حال دانلود باشه شما هم میگیری البته نرمافزارهاش بهت این اجازه رو میدند که هر فرمتی که خواستی رو فقط دریافت کنی یا بعضی چیز ها با حجم های خاص
آ-نلا-ن بهتره اما خرجش بالاست!!!
من فقط دارم دعا میکنم که اگه واقعا مشکل از مرکز مخابراتی هست ( که 9 درصد احتمال میدم ) زودتر band width بدن به اینجا
و اگه از isp محترم هست ( 91 درصد مطمنم ) زودتر the second one بیاد به این شهر و تعویض کنم
باورتون نمیشه اما منی که اوایل ping ام از 210 بالاتر نمیرفت از صبح شده 1260
با سلام
منظور از سرعتش را محدود می کنی چیست منظور سرعت دانلود است یا اینکه سرعت tx data rate تغییر می دهی
منم اصفهانم مشکلی ندارم و دیشب هم مثل بقیه شبها حدود 1320 مگ دانلود داشتم. اینم عکسش:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)