سلام . موقعی که میخام از اینترنت شبانه استفاده کنم باید یوزرم رو عوض کنم و برای این کار باید مودم رو دوباره کانفیگ کنم . این خیلی درد سر داره میخام ببینم راه حل دیگه ای نداره ؟
مودم tplink 8951nd
فکر کنم اصلا سوال منو درست نخوندید !
1- من به وایرلس محلی یا وایرلس دیگه ای نمیخوام وصل بشم . میخوام به وایرلس خونه خودمون که توی کتابخونه کم سیگنال میده وصل بشم
2- نوشتم که مودممو عوض کردم و الان تی پی لینک 8951 دارم که سری ان هست
3- با تعویض آنتنشون هیچ تفاوتی رو حس نکردم اینه مشکل . میخوام ببینم اگه کسی داره تنظیمات خاصی داره . آخه باید یه فرقی بین 2و5و8 دی بی باشه دیگه
بازم ممنون .
جواب میدید دوستان؟
کلا هاب رو بزار کنار و یه سوییچ 24 پورت بخر همه چیز حل میشه!
با تشکر
من مودم micronet sp3362 دارم و یه خواهشی داشتم اونم اینکه تنظیمات شاتل رو میشه بهم بگید؟
منظورم VCi و VPI و ... هست
در ضمن میخوام رو حالت Bridge باشم که هر وقت خواستم خودم با کانکشنم به اینترنت کانکت شم و اتوماتیک کانکت نشه
ممنونم....
سلام من مودم آزتک دارم.اینترنتم از پارس آنلاین گرفتم.مودم هم وایرلسه هم لن.مشکلی که من باهاش دارم اینه که سرعت انتقال اطلاعات وقتی با تبلت یا موبلیل به وای فیی وصل میشم خیلی خیلی پایینه! از LAN دارم روی کامپیوتر استفاده می کنم و سرعتش خوبه ولی وای فای با اینکه کانکت میشه 2 دقیقه طول میده یه پیج یاهو رو باز کنه. حتی وقتی آنتنش پره بازم همین طوریه! مشکل از کجاست؟
???????????????????
Tunneling with SSL
خب دیگه خودت داری میگی اونا ip داخلی اند.
توی اون برنامه اسمشو نبر برو به:
profile>pro... rules
بعد local host رو انتخاب کن edit رو بزن و اینو توی target hosts آخرش اضافه کن:
دیگه وقتی برنامه بازه به این ip ها دسترسی مستقیم داری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه سوالم سر این هست که چرا این اتفاق میافته
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)