تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1340 از 2376 اولاول ... 34084012401290133013361337133813391340134113421343134413501390144018402340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,391 به 13,400 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

این متن را خیلی وقت پیش لینک را گذاشته بودم.
    این را یک استقلال تو سایت 90 گفته بود
    امروز مجدد چشمم بهش خورد گفتم بذارمش:

وقتی دیدم برنامه نود خیلی گرایش به رنگ قرمز داره و از اونجایی که ما ایرانیا عادت داریم هر طرفی بادمون بدن به همون طرف قل می خوریم گفتم وقتی عادل دوست داره بگه آی مردم پرسپولیس پر طرفدار ترین پرسپولیس توپترین عالی ترین بهترین گفتم وای عجب تیمی باشه پس مام پرسپولیسی میشیم ولی قبلش خوب یکسری برم تو اینترنت افتخارات بین المللیشو ببینم بیشتر کیف کنم ولی نمیدونم چی شده ما تو هر سایتی رفتیم فقط اسم (استقلال) دیدیم گفتم شاید اشتباه شده زنگ زدم به afc گفتم بابا جون شاید اشتباهی صورت گرفته afcجان پرسپولیس پر هوادار. محبوب. که عادلم انقدر دوسش داره پس اسمش کجاست؟؟ میدونی چی گفت؟
    گفت عزیزم عادلم خیلی سعی میکن ما حداقل یک مقام دومی برای پرسپولیس تو آسیا ثبت کنیم اما به خود فردوسی پورم گفتم ما به sms و نظر سنجی جام نمی دیم بره ببینه استقلال چی کار می کنه که (2بار) قهرمان (2بار)نایب قهرمان ویک بار سوم آسیا شده شاید بتونه اونم موفق بشه و....
    واینجوری شد که عقلم مجبورم کرد بگم زنده باد ((((** استقلال** )))
    جالب بود ممنون.

علیزاده و سیاوش محروم هستند.

تو این بازی فرهاد رو داریم.

امیدوارم با اقتدار ببریم.
    Last edited by M_Abieteh; 09-12-2008 at 13:54.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

براي تقويت خط حمله
    استقلال دنبال جذب اولروم يا اشپيتي است
    خبرگزاري فارس: كادر فني تيم فوتبال استقلال تهران براي تقويت خط حمله خود دو بازيكن خارجي تيم هاي ابومسلم و پيام مشهد را در نظر دارند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه براي تقويت خط حمله استقلال مدتي است صحبت از پيشنهاد اين باشگاه به عرفان اولروم بازيكن تيم ابومسلم است هنوز مذاكره جدي بين دو باشگاه صورت نگرفته است.
    از سوي ديگر امير قلعه نويي علاوه بر اين كه اولروم را به عنوان يكي از گزينه هاي خود براي تقويت خط حمله در نظر دارد، روي آرفي اشپيتي مهاجم تيم پيام نيز نظر دارد و بيش از اين كه به جذب اولروم تاكيد داشته باشد دنبال بازيكن پيام است.
    استقلال با توجه به فهرست خود فقط يك بازيكن ديگر مي تواند جذب كند و كادر فني آبي پوشان بايد از بين اين دو بازيكن يكي را انتخاب كند.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس:
    اولروم: مقابل استقلال 90 دقيقه راه مي‌رفتم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال ابومسلم گفت: اگر مقابل استقلال در تركيب ابومسلم قرار مي گرفتم، 90 دقيقه در زمين راه مي‌رفتم.

عرفان اولروم در گفت ‌و گو با خبرنگار فارس، درباره عدم حضورش مقابل استقلال اظهار داشت: من به يك بازيكن كاملا بي‌انگيزه تبديل شده‌ام. ديگر انرژي ندارم و اگر بازي مي‌كردم به دليل بي‌انگيزگي، تاكتيك آقاي پيرواني را هم خراب مي‌كردم.
    وي افزود: هميشه براي بازي مقابل تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال و گل‌زدن به آن ها انگيزه داشتم. اما اكنون اين شرايط را ندارم و حتي ممكن بود با بازي كردنم اوضاع خراب‌تر هم شود.
    اين مهاجم نيجريه‌اي در مورد اين كه گفته مي‌شود او به دليل پيشنهاد استقلال حاضر نشده مقابل آبي‌پوشان به ميدان برود ،عنوان كرد:اين موضوع اصلا صحت ندارد. تا به حال هيچ كس از باشگاه استقلال به من تماس نگرفته و از اين پيشنهاد خبري ندارم. اگر هر تيم ديگري هم به جاي استقلال قرار بود با ابومسلم بازي كند، باز هم بازي نمي‌كردم.
    اولروم با بيان اين كه به دليل عدم دريافت مطالباتش حاضر نشده به ميدان برود، ادامه داد: از سال پيش تا به حال پولي نگرفته‌‌ام. هر بازي به ما مي‌گويند صبر كنيد ،اما من ديگر نتوانستم تحمل كنم. حوصله ندارم و عصبي شده‌ام. از چهار ماه قبل در حال اعتراض هستم و مدام من را به 10روز ديگر حواله مي‌كنند.
    اين بازيكن تصريح كرد:‌روز بازي مقابل ملوان يكي از مديران تيم به من گفت اگر بعد از اين مسابقه پولت را نداديم هر تصميمي خواستي بگير. من هم از اين تيم به كميته انضباطي شكايت كرده‌ام. امسال فقط 21 ميليون تومان گرفته‌ام.
    مهاجم نيجريه‌اي افزود: چكي از باشگاه دارم كه بعد از گذشت مدت‌ها هنوز پاس نشده و هرگاه به محل باشگاه مي‌روم كسي جوابگو نيست. تلفن همراه آقاي منعمي هم خاموش است. من چون بازيكن ايراني نيستم بيشتر از بقيه مورد بي‌توجهي قرار مي‌گيرم.
    اولروم با اشاره به تنهايي‌اش در ايران اظهار داشت: اولروم چون در ايران خانواده‌اي ندارد، بايد مورد اذيت قرار گيرد. مسئولان ابومسلم مي‌دانند مشكلات من چيست. هنوز ويزاي كار برايم نگرفته‌اند و هر بار با يك امضا 10 روز به 10 روز مجوز كارم در ايران را تمديد مي‌كنند.
    اين بازيكن متذكر شد: اكثر بازيكنان ابومسلم اين مشكل را دارند اما آنها از ترس صحبت نمي‌كنند اما من بازيكن ايراني نيستم كه بترسم و سكوت كنم.
    انتهاي پيام/

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

این متن را خیلی وقت پیش لینک را گذاشته بودم.
    این را یک استقلال تو سایت 90 گفته بود
    امروز مجدد چشمم بهش خورد گفتم بذارمش:

وقتی دیدم برنامه نود خیلی گرایش به رنگ قرمز داره و از اونجایی که ما ایرانیا عادت داریم هر طرفی بادمون بدن به همون طرف قل می خوریم گفتم وقتی عادل دوست داره بگه آی مردم پرسپولیس پر طرفدار ترین پرسپولیس توپترین عالی ترین بهترین گفتم وای عجب تیمی باشه پس مام پرسپولیسی میشیم ولی قبلش خوب یکسری برم تو اینترنت افتخارات بین المللیشو ببینم بیشتر کیف کنم ولی نمیدونم چی شده ما تو هر سایتی رفتیم فقط اسم (استقلال) دیدیم گفتم شاید اشتباه شده زنگ زدم به afc گفتم بابا جون شاید اشتباهی صورت گرفته afcجان پرسپولیس پر هوادار. محبوب. که عادلم انقدر دوسش داره پس اسمش کجاست؟؟ میدونی چی گفت؟
    گفت عزیزم عادلم خیلی سعی میکن ما حداقل یک مقام دومی برای پرسپولیس تو آسیا ثبت کنیم اما به خود فردوسی پورم گفتم ما به sms و نظر سنجی جام نمی دیم بره ببینه استقلال چی کار می کنه که (2بار) قهرمان (2بار)نایب قهرمان ویک بار سوم آسیا شده شاید بتونه اونم موفق بشه و....
    واینجوری شد که عقلم مجبورم کرد بگم زنده باد ((((** استقلال** )))
    خیلی باحال بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پرسپولیس مساویه و گلی هم که زد افساید بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اكبرپور در گفت و گو با فارس:
    مدير عامل ابومسلم براي فرار از مشكلات مالي عليه من صحبت كرد
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مدير عامل ابومسلم براي آنكه پاسخگوي مشكلات مالي باشگاهش نباشد از فحاشي من سخن گفت.

سياوش اكبرپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: برابر ابومسلم خوب و حرفه‌اي بازي كرديم و انگيزه كافي براي پيروزي داشتيم و معتقدم در حالي كه در مشهد به ما بي‌حرمتي شد توانستيم نتيجه قابل قبولي بگيريم.
    وي افزود: مدير عامل باشگاه ابومسلم دربرنامه نود به گونه‌اي صحبت كرد كه از يك سردار بعيد است اينچنين حرف بزند. بني اسد گفت كه سياوس اكبرپور به سعيدخاني فحش داد. مگر او مي‌توانست لب خواني كند يا گوشش آنقدر تيز است كه صدايم را در ورزشگاه بشنود؟ من از حق خودم در رابطه با ايشان نمي‌گذرم و بني ‌اسد را به خدا واگذار مي‌كنم.
    مهاجم استقلال ادامه داد: مي‌خواستند برد ما را لوث كنند .من 6 سال است كه به مشهد مي روم و اين هفته بدترين حضورم در اين شهر بود. تماشاگران ابومسلم به پيروز قرباني، پژمان منتظري و وحيد طالب لو فحاشي كردند. آيا مدير عامل ابومسلم اين فحاشي‌ها را نشنيدند؟
    اكبرپور در خصوص درگيري با سعيد خاني گفت: من، هم پست او نبودم .من هم پست ميثم بائو بودم. مي‌توانيد در مورد اين درگيري از سعيد مظفري زاده داور مسابقه سوال كنيد.
    وي ادامه داد: من از شما مي‌پرسم اگر سعيد خاني فحش مي‌شنيد در قبالش از من تشكر مي‌كرد؟ قطعا او هم به من ناسزا مي‌گفت مي‌توانيد از شاه حسيني رئيس سابق كميته انضباطي سوال كنيد من اگر كاري كنم شهامت گفتنش را دارم .سال 84 با فريدون فضلي در مشهد درگير شدم و اين درگيري لفظي را يكبار هم تكذيب نكردم.
    اكبرپور در مورد حرف امير قلعه نويي مبني بر عذرخواهي از سعيدخاني اظهار داشت: ايشان را مثل پدرم قبول دارم .او روز گذشته در تمرين استقلال با من صحبت كرد و همين حرف ها را به سرمربي تيم هم گفتم و ايشان هم حرف هايم را پذيرفت .
    وي ادامه داد: بني اسد براي آنكه جواب فردوسي‌پور را در خصوص مشكلات مالي ابومسلم ندهد گفت كه اكبرپور به كاپيتان ابومسلم فحاشي كرده است. من به فيلمبردار باشگاه استقلال گفتم صحنه‌هايي كه عليه بازيكنان ما فحاشي مي‌شد را تصويربرداري كند.
    وي ادامه داد: در ديدار با ملوان و صباباتري عليه خانواده بازيكنان استقلال فحاشي بسياري شد .عده اي مي‌گويند جو ورزشگاه آزادي بد است اما من مي‌گويم كه اينگونه نيست. در شهرهاي ديگر شرايط بدتر است.
    اكبرپور تاكيد كرد: از مسوولان محترم عاجزانه مي‌خواهم اين مشكل را برطرف كنند. زماني مي‌گفتند سياوش اكبرپور بايد ترميم شود من ترميم شدم اما چرا تماشاگر نماهاي ماترميم نمي‌شوند؟!
    اكبر پور در مورد درگيري با جان نگودي گفت: اين بازيكن ابومسلم به عمد به كمر قرباني ضربه زد و يكبار هم گردن من را گرفت .به سعيدخاني گفتم تو كه كاپيتان ابومسلم هستي به اين بازيكن تذكر بده كه اين كار را نكند.
    اكبرپور در مورد صحبت هاي ناصر حجازي بعد از برد استقلال گفت: ايشان يكي از پيشكسوتان و بزرگان فوتبال است و نبايد عليه او حرفي بزنم زيرا اگر بخواهم درباره حجازي صحبت كنم مثل اين است كه مي‌خواهم درباره كهكشان راه شيري حرف بزنم.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینو من ازکلوب کش رفتم
    -------------------------------------------------------------------------------------

جانواریو....

ستاره ای که دور از چشمان است اما خوش می درخشد....

فابیو !

از اینکه قراردادت یک چهارم قرارداد دیگر بازیکن هاست و میبینم آنها که چند برابر تو پول گرفته اند ، نصف تو تعصب ندارند و یک در صد تو خلاقیت ، متاسفم.

فابیو !

نمیدانم خودخواه باشم و بگویم بمان.یا آنقدر روشن اندیش که بگویم حق تو حداقل ، باشگاهی اروپایست
    فابیو !
    بمان و با استقلال بیشتر بدرخش هر چند میدانم نادانان بسیارند...تویی که بی منت و بی حرف و حاشیه

بهترین لحظات را برایم رقم میزنی اما ستاره های وطنی ام که با نمک استقلال ستاره شده اند هر روز مصدوم

هستند و هر سال ناز و ادای عروس را در می آورند !

فابیو !

همیشه در خاطرم می مانی.... تویی که حتی قرمزها هم حسرت داشتنت را میخورند......

فابیو........

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ممنون اونی، خیلی قشنگ بود

جدول لیگ برتر در پایان هفته ی هجدهم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اینو من ازکلوب کش رفتم
    -------------------------------------------------------------------------------------

جانواریو....

ستاره ای که دور از چشمان است اما خوش می درخشد....

فابیو !

از اینکه قراردادت یک چهارم قرارداد دیگر بازیکن هاست و میبینم آنها که چند برابر تو پول گرفته اند ، نصف تو تعصب ندارند و یک در صد تو خلاقیت ، متاسفم.

فابیو !

نمیدانم خودخواه باشم و بگویم بمان.یا آنقدر روشن اندیش که بگویم حق تو حداقل ، باشگاهی اروپایست
    فابیو !
    بمان و با استقلال بیشتر بدرخش هر چند میدانم نادانان بسیارند...تویی که بی منت و بی حرف و حاشیه

بهترین لحظات را برایم رقم میزنی اما ستاره های وطنی ام که با نمک استقلال ستاره شده اند هر روز مصدوم

هستند و هر سال ناز و ادای عروس را در می آورند !

فابیو !

همیشه در خاطرم می مانی.... تویی که حتی قرمزها هم حسرت داشتنت را میخورند......

فابیو........
    ممنون اونی جان. عالی بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •