عزیز advance call manager رو نمیشه با کیجن فعال کرد. چون اصلا جایی واسه وارد کردن شماره سریال نداره. کرکش رو هم باید ساین کنی که فعلا سایتش غیرفعاله....
عزیز advance call manager رو نمیشه با کیجن فعال کرد. چون اصلا جایی واسه وارد کردن شماره سریال نداره. کرکش رو هم باید ساین کنی که فعلا سایتش غیرفعاله....
متاسفانه w800 رو یه 1ماهی هست که فروختم...ولی سعی میکنم یه W800 پیدا کنم...W900 هم دست یکی از دوستامه رفته شهرستان وگرنه با اون میشد تست کرد .
از متنش دقیقاً به همین خوبیه .
Last edited by !Bikhaneman!; 10-07-2007 at 21:53.
یه سرور برای آپلود معرفی کنید تا ACM کرک شده رو براتون آپ کنم .
بابا بیخیال. اون موقع که همه در به در دنبال کرک acm بودن و همه جا صحبتش بود که خیلی برنامه توپیه حیف که کرک نشده ما هم مثل بقیه منتظر بودیم و دقیقا یادمه 4 ساعت از کرک شدنش نگذشته بود که از سایت mmcforums دانلودش کردم. و الان مدتهای مدیده که رو گوشیم نصبه.یه سرور برای آپلود معرفی کنید تا ACM کرک شده رو براتون آپ کنم .
منظور منو متوجه نشدی. acm کیجن نداره. کرک داره.
کیجن بهت شماره سریال میده ولی کرک روش نصب میشه. درسته ؟
بله عزیز می دونم چی گفتیخوب منم عرض کردم که...کرک داره
کرک باید نصب بشه ، اسمش اینه که از سمش معلومه چیکار میکنه : ACM.Crack.Unsigned.sis
یه سوال فوری:
آیا قدرت cpu در n73 با n73me فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم cpu در me قویتره
نه فرقی نداره![]()
دوستان محترم
بنده امروز دارم میرم یک فروند N73 Music Edittion بگیرم ...![]()
لطفاً برای بازگشت پیروز مندانه من عاجزانه دعا بفرمائید ....![]()
اصل فنلاند، سریال اصلی
مجهز با کلیه اطلاعات دارم میرم
یا حق
سعی کن گوشی ای بگیری که هر دو رقم اخر سریالش ، یکی از اعداد 7-9 نباشه ، یعنی مثلاً اینا نباشه :
79 - 89- 78-98-87 و ...
البته این حرف هیچ دلیل علمی - منطقیه درستی نداره ، چون همه گوشی های جدید این سریالا رو دارن گفتم توش حرف و حدیث نباشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)