چشم به صورت پيغام خصوصي بهش ميدم !
صبر كن .............................................
دادم!![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
چشم به صورت پيغام خصوصي بهش ميدم !
صبر كن .............................................
دادم!![]()
Last edited by -Clan-; 06-03-2007 at 16:41.
حرف شما درسته ولی توجه کرده باشی همه دارند از Cs1.6 صحبت میکنند . کسی سورس بازی نمیکنه . میدونی چرا ؟توي عنوان تاپيك هيچ نسخه اي از كانتر مشخص نشده پس مربوط به همه ي نسخه هاي كانتر ميشود.
لطفا بيشتر دقت كنيد.
در اينجا بايد به 2 نكته اشاره كرد ؟
1.همه درباره ي 1.6 حرف نمي زنند .!.!.!. ( خود من از بس راجع به CS : Condition Zero نوشتم "خودمونی"شدم )
2.در نوشتن نبايد وقتي از چرا استفاده مي كني , منتظر باشي تا طرف بگه چرا !!! نهايتش اينه كه با ايجاد فاصله بين سوال و جواب مكس لازم رو به وجود مي اوري .!.!.!.
-حالا ميشه بفرماييد چرا![]()
Last edited by -Clan-; 06-03-2007 at 20:43.
آقا یک لیست لینک از مپ های Aim_Map بزارید
چون " چ " چسبیده به " را " !!!!!!!!!!!!!!!!! ( محض مزاح !!!! )
در اينجا بايد به 2 نكته اشاره كرد ؟
1.همه درباره ي 1.6 حرف نمي زنند .!.!.!. ( خود من از بس راجع به CS : Condition Zero نوشتم "خودمونی"شدم )
2.در نوشتن نبايد وقتي از چرا استفاده مي كني , منتظر باشي تا طرف بگه چرا !!! نهايتش اينه كه با ايجاد فاصله بين سوال و جواب مكس لازم رو به وجود مي اوري .!.!.!.
-حالا ميشه بفرماييد چرا
چرا ؟ چون انقدر این بازی Cheat و کد تقلبش زیاده باید تا 10 سال بگردند تا بتونند از Cheat استفاده کردن جلوگیری کنند ! اگه هم دیدی از چرا استفاده میکنم میخوام جذابیت سوالم بیشتر بشه !!!!
بعدشم اینا جز قوانین سایت نیست .
سلام به همگي
cd-key
كانتر رو ميخواستم.
Counter Strike Condition Zero
يا حق
5z62e-94jdv-79nan-zjve6-arbwy
سریال کانتر بوده بید
دستت طلا
خيلي لطف كردي
يا حق
سلام به همگي...
ميخوام وقتي دارم بازي ميكنم و بعد كشته شدم بتونم بازي رو زود به اول بر گردونم.و مبارزه گروه خودم با گروه ديگه رو نبينم آيا ميشه؟
يا حتما بايد تا آخر بازي رو مشاهده كرد...
يا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)