آقا جریان پ990 چیه؟ هک میشه . راه های دیگه هست؟ مثلا میشه آکوستیکشو عوض کرد؟ کلا یه چند خط به اطلاعات ما بیفزایید لطفا.![]()
آقا جریان پ990 چیه؟ هک میشه . راه های دیگه هست؟ مثلا میشه آکوستیکشو عوض کرد؟ کلا یه چند خط به اطلاعات ما بیفزایید لطفا.![]()
1- از این لینک:
این اولین ورژن هست:
اینم دومین ورژن که خیلی کاملتر و بهتره ولی باید قبلش عضو بشه.لینک مستقیم پیدا نکردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه Pdf رو بخونی همه چیز کامل توضیح داده شده ولی بازم برای راهنمایی بیشتر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- فقط کافیه فایل Zip رو در Misc File قرار بدی و دکمه Flash رو بزنی. نگران سریال و دفتر تلفن و بقیه اطلاعات هم نباش سرجاشون سالم میمونند.
3-فایل صدا هم مثل فایلهای دیگه در Misc File بزار و Flash رو بزن.فقط یادت باشه فایل رو درست زیپ کنی. فایلهای جدید که میریزی روی فایلهای قبلی Over Write میشن.اگه میخوای بک آپ داشته باشی از دستور makepkg استفاده کن. یا از نرم افزار SE Extractor از Fs فایلهای اورجینال رو بکش بیرون.
فریم ور هم با پسوند Mbn,Fbn و Bin تو این برنامه Add میشن.(البته اگه فایل Bin مبدون قفل باشه و مال برنامه های دیگه مثل SEKing نباشه).برای کاستومایز هم باید فایل کاستومایز رو دانلود کنی و در قسمت Misc Flie قرار بدی.
فایل با پسوند VKP هم پچ هست نه فریمور. برای ریختن پچ فایل VKP رو در MISC FLIE قرار بده و دکمه Write Script رو بزن.
گوشی P990 فکر نمیکنم قابل هم باشه چون سیمبن هست و انقدر برنامه برای سیمبن هست که دیگه نیازی به هک نیست. مثلا برای افزایش کیفیت فیلمبرداری از برنامه های مختلفی استفاده میشه که از برنامه خود گوشی بهتر کار میکنند یا انواع پلیرها و ...
گوشیهای جاوا سیستم عامل به معنای کلمه ندارند و فایلهای سیستمی (مانند درایورهای دوربین و ...) در Fs هستند و برنامه اصلی در Main (که با پچ میشه دستکاری کرد). برای مثال برای پخش یک موسیقی از پلیر خود گوشی استفاده میشه.پلیرهای دیگه هم هستند .ولی مال گوشی از همه بهتره. ولی در سیمبن میشه برنامه ای بهتر از پلیر خود گوشی استفاده کرد. مثلا در ویندوز media Player موجوده ولی برنامه های دیگری هم هستند که امکانات و شاید صدای بهتری هم داشته باشند مثل Jet Audio که ماربر بسته به سلیق از هر کدوم استفاده میکنه.
مرسی عزیز دلم. مثلا من باید چی تو اینترنت سرچ کنم که یه برنامه فیلمبرداری یا عکاسی پیدا کنم؟.![]()
كسي آموزش كامل فلش گوشي با باكس setool بصورت pdf رو نداره؟ خيلي لازم دارم.
آقا گوشی من رو هم نمی شناسه کامپیوتررررررررررر
این usb flash کجاست و دقیقا نصب اش چطوریه؟؟؟ نکنه همون فایلهای درایور یو اس بی داخل سی دیه خب اونا رو چطوری باید نصب کرد
منم همین طور.
گوشي من K750 است و بعد از اينكه صداي گوشي رو از طريق عوض كردن درايورها زياد كردم حالا يه مشكل براي گوشي پيش امده ، اونم اينه كه در اكثر مواقع عكسها رو نشون نمي ده و عكس هم نمي گيره كه بايد حتما گوشي خاموش روشن بشه تا اين مشكل حل بشه اگه زحمتي نيست در اين مورد من را راهنمايي كنيد![]()
سلام دوستان
من امروز رفتم سیم کارت جدید گرفتم (سوخته بود ، مسخره بازی که مخابرات در آورده )، به جای ir tci می نوسه ir mci ، یادمه تو هک دیده بودم که میشه ir tci رو از صفحه روزگار حذف کنم ، حالا میتونم این ir mci رو به ir tci تبدیل کنم ؟
مرسی ( کا 510 )
جواب منفیه!
نمیشه اینکار رو کرد
ولی میتونی یه کار دیگه بکنی.
لوگو رو بطور کامل برداری و یه عکس رو تو کامپیوتر با فوتوشاپ درست کنی که بجای ir mci بنویشه ir tci.
و از این عکس بعنوان تصویر زمینه استفاده کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)