به خاطر ترس از ربات فوق مدرن ف ی ل ت رینگ که اگه تو یه سایت کلمات غیر مجاز از قبیل همین ف ی ل ت ر بیش از یه حدی باشه اون رو ----- می کنه.دلیل اینکه چند وقته نمی شه لینک فعال به سایت های دیگر داد هم همینه...
به خاطر ترس از ربات فوق مدرن ف ی ل ت رینگ که اگه تو یه سایت کلمات غیر مجاز از قبیل همین ف ی ل ت ر بیش از یه حدی باشه اون رو ----- می کنه.دلیل اینکه چند وقته نمی شه لینک فعال به سایت های دیگر داد هم همینه...
نصب نرم افراز smart settings را به همه ی N70 دارها توصیه می کنم . دسترسی سریعتر به برنامه ها و مرتب کردن دلخواه آن ها با شماره خاصی از صفحه کلید - قفل خودکار قابل تنظیم برای همه ی یا پروفایل های خاص و عدم قفل در برنامه های دلخواهتان و تنظیم مدت زمان آن و پیام فارسی برای باز شدن صفحه کلید و باز شدن صفحه کلید به آسانی - نوشتن اسم خود یا اسم دلخواه دیگری در شروع برنامه
smart setting برای ان70 هم هست ؟؟
من تا 5 یا 6 ماه پیش که این سری سیمبین رو داشتم نبود براش ...
سلام به همگی کسی نمیدونه چه جوری میشه مستر کد رو پیدا کرد چند وقتی یادم رفته با برنامه هم درست نشد یعنی نشون نداد
آره! واسه سیمبین های ورژن 2 هست! خیلی خوب کار می کنه...![]()
نصب نرم افراز smart settings را به همه ی N70 دارها توصیه می کنم . دسترسی سریعتر به برنامه ها و مرتب کردن دلخواه آن ها با شماره خاصی از صفحه کلید - قفل خودکار قابل تنظیم برای همه ی یا پروفایل های خاص و عدم قفل در برنامه های دلخواهتان و تنظیم مدت زمان آن و پیام فارسی برای باز شدن صفحه کلید و باز شدن صفحه کلید به آسانی - نوشتن اسم خود یا اسم دلخواه دیگری در شروع برنامه
عزیزم بسه دیگه یه بار گفتی همه فهمیدن ...![]()
برنامه هه چی گفت ؟؟
ارورشو بگو ...
یه سایت خارجی هست که سریال گوشی رو بدی مستر کد رو میده اگه تو گوگل یه سرچ یکنی بهت میده
با این برنامه می تونی مستر کد رو پیدا کنید
5kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)