ebilove جان سلام اخرین ورژن kaspersky anti-viruspersonal pro 5.0.388 هست که با یه patch به 5.0.390 ارتقا پیدا میکنه
موفق باشید
ebilove جان سلام اخرین ورژن kaspersky anti-viruspersonal pro 5.0.388 هست که با یه patch به 5.0.390 ارتقا پیدا میکنه
موفق باشید
Last edited by borzou_one; 15-10-2005 at 05:20.
با سلام .
يك نكته در مورد رجيستر كردن آنتي ويروس نورتون 2006 وجود داره.بنا بر اعلام سايت symantec امكان activate by phone فقط در برنامه هايي كه از طريق cd خريداري ميشوند وجود داره و در نسخه هايي كه از اينترنت دانلود ميشوند اين امكان وجود نداره.
براي كسب اطلاع دقيق ميتونيد به اين آدرس مراجعه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به section8آدرس بالا توجه كنيد.البته اگر دوستان علاقمند قدري صبر كنند اين مشكل هم برطرف خواهد شد.
سلام اينم يه نرم افزار كم حجم از مايكروسافت براي پاك كردن بلستر و ساسر و ماي دوم
ديدم تاريخ انتشارش جديد براي همين گذاشتم!
Panda Platinum Internet Security 2006
50.3 MB
Last Updated: September 21st, 2005
Download:
ببخشيد اگه قبلا كسي گذاشته!
با سلام.نوشته شده توسط alireza-vb
دوست من آنتي ويروس پاندا بدون داشتن username و password معتبر قابل آپديت نيست و سايتي كه شما معرفي كرديد فقط نسخه آزمايشي برنامه ها را معرفي ميكنه و سريال يا كركي در كار نيست.حتي نسخه هاي retail اين آنتي ويروس هم بدون سريال معتبر آپديت نميشند.
توصيه من به دوستان اينه كه بدون داشتن سريال معتبر سراغ اين آنتي ويروس نرند.
soda جان آیا امکان وجود دارد بعد از fdisk باز هم ويروسي در هارد باقي مانده باشد وآيا نرم افزاري است كه هارد را به طور كامل و اساسي پاك كند كه حتي با نرم افزارهايي مثل get back كه اطلاعات فرمت شده را بازيابي مي كنند مي كند قابل بازگشت نباشدنوشته شده توسط soda
اوني كه شما فرمودي رو خيلي نرم افزار داريم كه من فقط اسمشون رو بيشتر شنيده ام و نميدونم كدومشون واقعا تو اين زمينه كارا هستند
بعد fdisk ديگه ويروسي در كار نيست مگه اينكه شما از داخل سي دي رام فايل ويروسي رو به هارد منتقل كني و از اونجا ويروسي بشي
برای اینکه دوست عزیز این جدید ترین نسخه این ویروس ساسر که متاسفانه نود 32 قادر به شناساییش نیستش و اینکه فقط فایروال جلوش رو میتونه بگیره البته نه نود بلکه هیچ آنتی ویروسی تا این تاریخ نتونسته تو کام÷یوتر من جلودارش بشه.نوشته شده توسط alireza-vb
آره عزیزم یه سری ویروس ها هستند که حتی بعد از اف دیسک نیز هنوز وجود دارند و فقط با فرمت سطح پایین از بین میرنsoda جان آیا امکان وجود دارد بعد از fdisk باز هم ويروسي در هارد باقي مانده باشد وآيا نرم افزاري است كه هارد را به طور كامل و اساسي پاك كند كه حتي با نرم افزارهايي مثل get back كه اطلاعات فرمت شده را بازيابي مي كنند مي كند قابل بازگشت نباشد
برا مثال سیستم یکی از دوستان ویروس وان هاف گرفته بود نه با فرمت معمولی از بین رفت و نه با فرمت با سوییچ /u
و نه با Fdisk
فقط فرمت سطح پایین تونست اونو پاک کنه لامذهب نمیدونم چی بود
یه بار هم هارد به هارد کردم و با کاسپر و بیت دفندر سعی کردم دیلتش کنم ولی باز هم نشد
خلاصه بگم برخی از ویروس ها هستند که با فرمت پاک نمیشن البته این تجربه شخصی من بود تا نظر شما چی باشه ؟
دوستان برای اولین برا که بد جوری گیر کردم .
تو پست چند روز قبلم گفته بودم الان ولی هنوز مشکلم حل نشده.این ویروس ساسر رو متاسفانه هنوز نه نود میتونه جلوش بگیره و نه کاسپرس.د رکمال تاسف امروز دوباره بیت دیفندر رو نصب و آپدیت کردم بازم نتونسته جلوش رو بگیره و حتی پچ شرکت مایکروسافتم فایده ای نداشته و همسنکه زون آلارم رو غیر فعال کنم سه سوت آقا ساسر میاد سرعت دانلودم فوقالعاده پایین اومده به طوری که بین 1 یا 2 کیلوبایت .نمیدونم این ویروس چرا تا الان برای شرکتهای آنتی ویروس و مایکروسافت قابل شناسایی نیست .چطور والا یعنی من جزو اولین نفرام که این مدل ساسر اومده تو سیستمم.من اول فکر کردم ویروس رو سیستمم نیست ولی cpu usege من یه چیز دیگه میگه.حالا اگه تونستید کمکی کنید خیلی خوبه والا من که دیگه موندم به والله چی کنم.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)