تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 307 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم بتونم مشکلتونو حدس بزنم ...

اگه با مودم ADSL کانکشن PPPOE بسازید مودم با HDCP SERVER خودش به سیستم شما یک آی پی میده تا بتونید به اینترنت وصل بشید .شاید به هر دلیلی این کار تو سیستم شما یکم طول می کشه

اگه نتونستید مشکل رو پیدا کنید می تونید کانکشن رو از نوع Bridge بسازید و PPPOE رو با خود لینوکس بسازید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فکر کنم بتونم مشکلتونو حدس بزنم ...

اگه با مودم ADSL کانکشن PPPOE بسازید مودم با HDCP SERVER خودش به سیستم شما یک آی پی میده تا بتونید به اینترنت وصل بشید .شاید به هر دلیلی این کار تو سیستم شما یکم طول می کشه

اگه نتونستید مشکل رو پیدا کنید می تونید کانکشن رو از نوع Bridge بسازید و PPPOE رو با خود لینوکس بسازید
    من اصلا نمی دونم کانکشن درست کردن چطوریه.من فقط مودم رو میزنم تو برق و خودش کانکت میشه و منم کارم رو می کنم.هیچ وقت کانکشن برای مودم adsl درست نکردم.اون آی پی هم که می بینی همش ۲۵۵ داره خودم زدم.موقع نصب دبیان یه آی پی برای dhcp می خواست که منم چون دیدم اگه نزنم ول نمی کنه همه رو زدم ۲۵۵ .همونطوری هم داره کار می کنه ولی من جایی نزدم که ۷ بار این پورت ها رو چک کنه برای پیدا کردن اتصال مودم.می خوام این ۷ بار رو بکنم ۱ بار.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اصلا نمی دونم کانکشن درست کردن چطوریه.من فقط مودم رو میزنم تو برق و خودش کانکت میشه و منم کارم رو می کنم.هیچ وقت کانکشن برای مودم adsl درست نکردم.اون آی پی هم که می بینی همش ۲۵۵ داره خودم زدم.موقع نصب دبیان یه آی پی برای dhcp می خواست که منم چون دیدم اگه نزنم ول نمی کنه همه رو زدم ۲۵۵ .همونطوری هم داره کار می کنه ولی من جایی نزدم که ۷ بار این پورت ها رو چک کنه برای پیدا کردن اتصال مودم.می خوام این ۷ بار رو بکنم ۱ بار.
    اگه اینجوریه که حتما ISP براتون کانکشن PPPOE درست کرده
    شما خوبه این سوال رو تو فروم ubuntu.ir هم بپرسی احتمالا اونجا زودتر جواب بگیری
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه اینجوریه که حتما ISP براتون کانکشن PPPOE درست کرده
    شما خوبه این سوال رو تو فروم ubuntu.ir هم بپرسی احتمالا اونجا زودتر جواب بگیری
    موفق باشید
    من از وقتی با adsl کار می کنم هیچ وقت کانکشن درست نکردم چه با ubuntu چه با debian.اینکه isp درست کرده یا نه هم حداقل به من نگفتند.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اگر ip رو دستی بهش بدی دیگه dhcp کار نمی کنه
    فقط مواظب باش آدرس درست بدی
    با برنامه تنظیمات شبکه این کارو بکن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب اگر ip رو دستی بهش بدی دیگه dhcp کار نمی کنه
    فقط مواظب باش آدرس درست بدی
    با برنامه تنظیمات شبکه این کارو بکن
    توی قسمت network که میرم dhcp روی اتوماتیکه ولی همونطور که گفتم موقع نصب دبیان در یه مرحله از نصب واسه همین dhcp آی پی می خواد.منم تو این دوباری که نصب کردم هر دوبار همین 255.255.255.255 رو زدم.همیشه هم کار کرده .ولی توی پنجره network روی اتوماتیکه.اینم عکسش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما موقع بالا اومدن سیستم تو یه قسمت همونطور که تو پست اول گفتم اگر کانکت نباشم ۷ بار همین آی پی رو چک می کنه و اگر باشم همون بار اول تموم میشه و دیگه ادامه نمیده.مشکلی هم ندارم و نداره.فقط می خوام اگر کانکت نبود حداکثر یه بار چک کنه.چون این چک کردن خیلی زمان(تقریبا ۱۵ ثانیه) می بره.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب از اتوماتیک در بیارش بزار رو دستی بعد تو ip address یه ip تو رنج ip مودم بده دومی رو با توجه به کلاس ip اولی انتخاب می کنی و سومی هم که آدرس خود مودم هست

درسته دیگه
    میاد از dhcp سرور آدرس دریافت کنه سروری پیدا نمی کنه (چون مودم قطعه) ۷ بار هم سعی می کنه
    نمی دونم کمتر می شه یا نه ولی اگر دستی بشه اصلا چک نمی کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب از اتوماتیک در بیارش بزار رو دستی بعد تو ip address یه ip تو رنج ip مودم بده دومی رو با توجه به کلاس ip اولی انتخاب می کنی و سومی هم که آدرس خود مودم هست
    ممنون.کاملا متوجه شدم
    رنج مودم چیه که من یه ip از توش بدم.
    rootnt جان من تو اینکارای لینوکس صفر کیلومترم.اگه حوصله داری یه چند تا عدد بده که من بزنم بی دردسر ختمش کنیم.اگه نه که رازی به زحمت نیستم چون با توجه به حوصله ام و معلومات شبکه ای و لینوکسیم باید بگم حالا حالاها کار دارم.من گفتم لابد الان طبق معمول دوستان لینوکسی می گن برو فلان فایل رو باز کن یه جا هفت داره هفت رو بکن ۱.
    Last edited by ali zi zeperto; 13-02-2010 at 20:51.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید بدونی ip مودمت چیه
    معمولا 192.168.1.1 هست (تو دفترچه مودم نوشته)
    راههای دیگه هم هست برای فهمیدنش که توضیح بیشتر شاید گیچ کننده باشه
    اگر همین بود آدرسها رو اینطوری بده
    192.168.1.2
    255.255.255.0
    192.168.1.1

10. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من به این ترتیب که در عکس هست تغییر دادم اما دیگه کانکت نشد.سیستم رو هم ری استارت کردم البته اون مورد که گفته بودم دیگه نیومد ولی خوب دیگه کانکت نبود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •