اقا اگه کسی از اهواز اینجا هست که lte مبین نت داره لطفا اعلام کنه میخام ببینم وضعیتش توی اهواز چطوره ؟
اقا اگه کسی از اهواز اینجا هست که lte مبین نت داره لطفا اعلام کنه میخام ببینم وضعیتش توی اهواز چطوره ؟
خرداد بود.الان زنگ زدم دوباره درخواست کارشناس دادم.گفت این سری یه نفر دیگه رو میفرستیم.امیدوارم بهتر بشه.اگه این سری هم 12 مگ بود تحویل بگیرم؟وضعیت سیگنال اینارو چطور تشخیص بدم که سرویس خوبه یا نه؟
برا منم خرداد اومدن سیگنال خوب نبود تحویل ندادن 2 هفته پیش باز زنگ زدم اومدن بازم سیگنال ضعیف بود ولی دیگه تحویل گرفتم سرعت هم رو همون حدود 12 تا 15 هست. ولی خیلی از مواقع تا 6-7 هم میشه. سیگنالم اصلا خوب نیست و نوسان زیاده ولی در کل بد نیست و ثباتش اصلا به ADSL نمیرسه.
من دارم
هر سوالی داری در خدمتم
سیگنال باید زیر 100 باشه . کوالیتی باید بالای 5 باشه . این بنظرم حداقلشه .
اون کارشناسی که میاد خودش وارده فقط سعی کن اگه جایی گذاشت وضعیت خوب نبود ازش بخای جاهای دیگه خونه رو هم تست کنه شاید بهتر شد .
من وضعیت adsl شما رو نمیدونم تا چه حد بده ، دیگه انتخاب با شماست . همونطور که دوستمون هم گفت یه وقتایی سرعت کمتر هم میشه دیگه یه سبک سنگین خودت بکن ...
adsl من افتضاحه.2 مگ تا 4مگ با snr 6.5.همش قطعی دارم.
امروز کارشناس زنگ زد فردا 10 صبح میاد.جاهای مختلف خونه رو میگم تست کنه.به نظرتون سرعت رو چند بود تحویل بگیرم؟
adsl من افتضاحه.2 مگ تا 4مگ با snr 6.5.همش قطعی دارم.
امروز کارشناس زنگ زد فردا 10 صبح میاد.جاهای مختلف خونه رو میگم تست کنه.به نظرتون سرعت رو چند بود تحویل بگیرم؟
همونطور که دوستمون گفت سیگنال زیر 100 و کوالیتی بالای 5 بود خوبه، تحویل بگیر،
برای من سیگنال حدود 110 هست و کوالیتی 3 و 4. حداکثر سرعتی که تونستم بگیرم 18 مگ بوده البته نوسان هم که خیلی زیاد داره از 3 مگ نوسان دارم تا 17-18. به دلیل آنتن ضعیف این حداکثر کیفیتی هست که می تونم بگیرم. البته من چون مودم وایمکس رو تعویض کردم و 54 هزارتومن برای این پرداخت کردم تحویل گرفتم وگرنه با این کیفیت هیچ موقع 130 تومن نمیدادم.
سلام
من اهواز هستم و مبین نت هم دارم سوالی بود در خدمتم
ممنون خدمت از ماست ،اگه زحمتی نیست یه تست سرعت توی ساعات غیر پیک بزار ببینم چه جوریه
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)