حالا راهی هست که مثل gprs رایگانش کنیم و مجانی با سرعت بالا از اینترنت لذت ببریم ؟
حالا راهی هست که مثل gprs رایگانش کنیم و مجانی با سرعت بالا از اینترنت لذت ببریم ؟
از سرعت تست مشخصه هروقت سرعت بالای ۷ مگ گرفتید رو +H هستید به علامتی گه گوشی نشون میده زیاد توجه نکن بسته به مارک گوشی ممکنه متفاوت نشوت بده
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by arash59b; 19-08-2014 at 10:52.
والا من بررسی که کردم HSDPA همینی که بهش وصل میشم تا 21 مگ قابل ارتقا هستش. شایدم h+ میاد اما نرم افزار اشتباه نشون میده چون خود ایفون فقط نوع شبکه نشون میده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 19-08-2014 at 11:01.
اخه این شبکه در حالت تئوری هم نمیتونه اینقدر پهنای باند بده
ایفون
![]()
Last edited by arash59b; 19-08-2014 at 11:05.
آخ ولک نگو که داغ دلمو تازه کردیسال 86یا آواخر85یه خط ایرانسل اعتباری 936 داشتم یادش بخیر واسم جای تعجب بود باور کنید نمیدونم چرا اینترنتش مجانی بود وصلش میکردم به کامپیوتر کلی حال میکردم تا نزدیکای مرداد 87 که رفتم سربازی دادم به پسرخاله الدنگم اونم داده بود به دادشش یه بار گفت سوخته یه بار گفت به پوک رسید سوخت یه بار گفت شکستم البته اون گوشیش اینترنت نداشت خلاصه هر وقت یادش می افتم آتیش میگیرم باور کنید راس میگم کلی دان میکردم ازش یعنی به کامپیوتر وصلش میکردم گفت من نمیتونم خط بخرمم منم دادم کلی تاکید کردم حیف اگه الان بووووووود با 3جی چه حالی میکردم من
درسته نمیدونم قضیه چی بود یه اپرا مینی دانلود کردم با شارژ صفر نزدیک 1 سال از ایرانسل اینترنت مفتی استفاده کردم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اپرا استفاده نمیکردم یه سونی اریکسون کا 510 خریدم وصلش میکردم به کامپوتر با هر مرورگری دانلود میکردم یه سالم بیشتر بود اگه هنوزم داشتم میدونستم کار میکرد چون شنیدم بعضیا اینجوری میشه یکی دیگه رو میشناختم تا دو دقیقه تماس مجانی بود براش رد میشد هزینه کم میکرد مال من تو هر شرایطی اینترنتم مجانی بود جالبه اوایل اگه برف یا بارون شدید میومد اینترنت از کار میفتاد ولی مال من کار میکرد الان اگه اون پسرخال الدنگم بود خفش میکردم همیشه بهش میگما چه غلطی کردم بهش دادم
گدشته ها رو ول کنید .همین الان اگه کسی ترفندی بلده که بشه gprs رو رایگان کرد قطعا روی 3g هم میشه ازش استفاده کرد .باید تلافی این تست هایی که گرفتیم و بابتش 7000 تومن ازمون کم کرد رو سر ایرانسل دربیاریم .
رفیق منم داشتم از اون 936 ها که نتشون شارژ کم نمیکرد و چند تا دوستام هم داشتن ولی شما زیاد غصه نخورچون بعد از حدود یک سال و نیم باگ را فهمیدن و کنتور همهشون راه افتاد
بندرعباس هنوز که خبری از 3g نیست خیلی منتظرم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)