تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 175 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

118 گل کاملا در دسترسه
    تازه سوارز دو سه ماه محروم بود

مسی هم برای آقای گلی این بازی ها رو پیش رو داره

کوردوبا خارج از خانه
    رئال سوسیداد
    اتلتیکو مادرید خارج از خانه
    دپورتیو لاکرونیا
    اتلتیک بیلبائو خارج از خانه
    سینا جان فقط یه اشباه کوچیکی کردی اینجا . آخرین بازیمون با لاکرونیا تو نیوکمپ هست و با بیلبائو بازی نداریم تو لیگ . درواقع فینال کوپا هست اون . اگه یادت باشه دیدار با بیلبائو هم دیدار جذابی بود که 5 - 2 بردیم تو سن ممس .
    امیدوارم تو همه بازیایی که در پیش داریم با تمام قدرت بازی کنیم . این هفته رئال با سویا داره که اگه شنبه امتیاز از دست نده دیگه بقیه بازیا فک نکنم مشکلی داشته باشه . بنابراین باید حتما اتلتیکو رو ببریم تو ویسنته .
    به امید سه گانه .

2. 9 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مرسی امید جان حالا که نگاه میکنم تو اون بازی نیمار فرصت داره با یک گل مشترکا یا دو گل تنهایی آقای گل کوپا دل ری بشه

در مورد مسی زمان کار خودشو میکنه و وقتی فوتبالش تموم بشه رقابت تبلیغاتی مثل الان در کار نخواهد بود - بهترین بازیکن تاریخ بدون شک

4. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

برایدا: «علاقه زیادی به پوگبا داریم»
    مسئول کمیته فنی بارسلونا در حال بررسی است تا ستاره های جدیدی را برای حضور در این تیم انتخاب کند.

آنتونیو برایدا طی مصاحبه ای با روزنامه ایتالیایی توتو اسپورت از تمایل باشگاه بارسلونا به جذب پوگبا سخن گفته و عنوان کرد: «علاقه زیادی به پوگبا داریم، اگرچه واضح است که باشگاه های زیادی نیز به دنبال به خدمت گرفتن قهرمانانی مانند او هستند».

مسئول کمیته فنی باشگاه بارسلونا در حال بررسی است تا ستارگان جوانی را برای این باشگاه به خدمت بگیرد، اگرچه او به خوبی از تحریم فیفا نیز آگاهی دارد. وی در این رابطه گفت: «این یک انتقال مهم برای بارسلونا محسوب می شود، اما ما نمی توانیم تا سال 2016 به دلیل محرومیت فیفا بازیکنی را به خدمت بگیریم».

او همچنین در رابطه با دیدارش با ماروتا مدیر ورزشی یوونتوس نیز خاطر نشان کرد: «من با او در رابطه با مسائل مختلفی از جمله پوگبا صحبت کردم. آیا توافقی برای انتقال پوگبا در 2016 ایجاد خواهد شد؟ این یک نظریه است. من منتظر نشانه هایی از سوی باشگاه باقی مانده و در این مدت نیز بر روی این انتقال کار کرده و مذاکرات را انجام می دهم».

از سوی دیگر نیز اخیراً ماروتا از جلسه اخیرش با ناصر الخلیفی مالک پی اس جی سخن گفته و عنوان کرده بود: «این یک مکالمه بر اساس حسن نیت بود که در آن در رابطه با مسائل فوتبالی بحث کردیم. ما آرام هستیم و قصد فروش پوگبا را نیز نداریم».

لازم به ذکر است که پوگبا هم اکنون 22 سال سن داشته و قرارداد فعلی اش با یوونتوس تا سال 2019 اعتبار دارد. همچنین قیمت این بازیکن در بازار نیز 50 میلیون یورو می باشد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: غلامحسین صبوری / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

لیست 18 نفره بازی مقابل کوردوبا

تر اشتگن، براوو، آلوز، آلبا، بارترا، آدریانو، ماسچرانو، متئو، پیکه، بوسکتس، رافینیا، راکیتیچ، اینیستا، ژاوی، پدرو، مسی، نیمار و سوارز 18 بازیکن فراخوانده شده برای بازی با کوردوبا می باشند.

8. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ماسکرانو: «مسی به خوبی با سوارز و نیمار هماهنگ شده است»
    ماسکرانو در گفت و گو با Tyc Sports به صحبت در رابطه با شرایط بارسلونا پرداخت.

خاویر ماسکرانو در گفت و گو با Tyc Sports به صحبت در رابطه با مسائل مختلفی از جمله شرایط بارسلونا، لیونل مسی و مقابله با بایرمونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا پرداخت. این بازیکن آرژانتینی همچنین به تمجید از مربی سابق خود پرداخت و عنوان کرد که دوست دارد در جمع از تمامی چیزهای که پپ به او یاد داده است تشکر کند. در ادامه می توانید مهمترین بخشهای مصاحبه ماسکرانو را مشاهده کنید.

شرایط خودش

«لحظات بسیار خوبی را سپری می کنم. فکر می کنم که بهتر از گذشته فوتبال را درک می کنم و این یک موضوع بسیار مهم برای یک فوتبالیست محسوب می شود».

پپ گواردیولا

«ما فلسفه تیم گواردیولا را حفظ کرده ایم، اما در جنبه های مختلف بازی پیشرفت کرده و اکنون تنوع بیشتری نسبت به آن زمان داریم. او چیزهایی به من آموخت که تا ابد فراموش نمی کنم. چیزهای نه تنها درباره نحوه مربی گری اش، بلکه درباره رهبری یک گروه و ارائه مفاهیم جدید. اکنون فوتبال را بهتر از گذشته درک می کنم».

باریرمونیخ

«ما نگفته بودیم که دوست داریم با بایرمونیخ رو به رو شویم و از منظور ما بد برداشت شده است».

لئو مسی

«می بینیم که او فصل فوق العاده ای را سپری می کند و سبک بازی او نیز تا حد زیادی تکامل پیدا کرده است. او در خط حمله موقعیتهای زیادی برای ما خلق می کند».

«مسی به خوبی با نیمار و سوارز هماهنگ شده است. او بسیار سرحال است و اینها همگی نکات مثبت محسوب می شوند».

جام جهانی

«آنچه می توانستیم انجام دادیم. رقابتهای دردناکی را پشت سر گذاشتیم، اما به هیچ وجه از این بابت نباید سرزنش شویم».

مترجم: غلامحسین صبوری / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دیشب برنامه 120 بخاطر اولین سالگرد فوت تیتو ویلانوا ، یه کلیپی از زندگی فوتبالی تیتو پخش کرد که قشنگ بود :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دیشب برنامه 120 بخاطر اولین سالگرد فوت تیتو ویلانوا ، یه کلیپی از زندگی فوتبالی تیتو پخش کرد که قشنگ بود :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما برو تو تاپیک رئال فعالیت کن!
    دفعه آخرت باشه که اینجا میبینمت

+

انریکه: «بازیکنانم می دانند که قهرمانی لیگ در گرو پیروزی است»

سرمربی بارسا نسبت به فرم تیمش در قسمت سرنوشت ساز فصل، بسیار خوشبین است.
    لوییز انریکه مارتینز، سرمربی بارسلونا پیش از دیدار مقابل کوردوبا در کنفرانس خبری این دیدار، شرکت کرد. او معتقد است که بازیکنانش به خاطر بازی وسط هفته مقابل بایرن مونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تمرکز خود را نسبت به بازی مقابل کوردوبا از دست نخواهند داد: «قهرمانی لیگ در گرو پیروزی است و بازیکنان می توانند این را حس کنند». مربی لحظات سختی را مقابل کوردوبا پیش بینی می کند و معتقد است که تیم باید در بهترین فرم خود باشد.
    در زیر مهمترین صحبت های لوییز انریکه را در کنفرانس قبل از بازی خواهیم دید.

لحظه سرنوشت ساز

«وقتی فقط چهار بازی باقی مانده است، هر چهار بازی کلیدی هستند».
    «بعد از چند ماه، تیم حالا خود را در وضعیت خوبی می بیند. من بسیار خوشبینم».
    «اگر ما همه بازی های خود را با پیروزی پشت سر بگذاریم، نتیجه دیدارهای حریفانمان اهمیتی نخواهد داشت. نکته قابل اهمیت برای من این است که به بردن ادامه دهیم».
    «ما دیگر نمی توانیم متوقف شویم. هدف برای بارسا، همواره بردن عناوین بوده است. ما هنوز هیچ عنوانی نبرده ایم ولی در موقعیتی هستیم که می توانیم این کار را انجام دهیم».
    «اینکه ما شانس خوبی برای قهرمانی در لیگ داریم، نکته مثبتی محسوب نمی شود. من ترجیح می دهم که آن را ببرم».

مشکلات حریف

«کوردوبا در موقعیت دشواری قرار دارد. ما در حالی به میدان می رویم که جایگاه آن ها در جدول اهمیتی برایمان ندارد و مطمئن هستم که بازی سختی خواهیم داشت و به نیاز داریم که بی نقص بازی کنیم».
    «آن ها برای بقا می جنگند می این می تواند انگیزه آن ها را برای رویارویی با ما چند برابر کند. به نظر من بازی سختی خواهد بود».
    «بازیکنانم می دانند هنگامی که داور در سوت خود بدمد، هر دو تیم در موقعیت یکسانی قرار دارند».

مترجم: سید سجاد زرگرنتاج / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by runner; 02-05-2015 at 14:34.

14. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

16. 4 کاربر از Capcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازی امروز

مسی در 2 بازی و هر بازی 2 گل به کوردوبا زده - یکی رفت این فصل و دیگری کوپا دل ری 2012

بارسلونا فقط در فصل 1986-1987 با 24 کلین شیت بیشتر از این فصل (20) دروازش رو بسته نگه داشته

لیونل مسی (49)، نیمار (32) و لوییس سوارز (21) در تمام رقابت ها 102 گل تا این لحظه زدن

کوردوبا اگه بارسلونا رو نبره همین امشب به دسته دوم سقوط میکنه

Opta Facts

18. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام من کاربر جدیدم و تازه عضو انجمن شدم
    طرفدار تیم بارسلونا هم هستم خوشحالم که میبینم این همه طرفدار بارسا اینجا هستن

20. 3 کاربر از poomi92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •