برا بوست کردن خوبه هزینه کنی ولی برا اینکه بدی کارگر کارش رو زود تموم کنه فایده نداره و جم رو هدر کردی
برا بوست کردن خوبه هزینه کنی ولی برا اینکه بدی کارگر کارش رو زود تموم کنه فایده نداره و جم رو هدر کردی
سلام.
دوستان این مپ رو چند رورز پیش همینجوری از روی بیکاری طراحی کردم...
ولی یه مشکل داره, وقتی که با جیانت حمله میکنن عمرا دستشون به منابع برسه ولی خب همه ی کسانی که با آرچر-بربر حمله میکنن راحت به منابعم میرسن!.
توی تصویر زیر وسط مپ بجای بربرکینگ ,چی رو بجاش بزارم تا توی دفاع از منابع موثرتر باشه؟!!.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
مپ خوبیه به قول شما با جاینت نمیتونن برسن.ولی راح حل برای ارچر-بربر اینه که کلن کستلت رو بزاری جای کینگ و همیشه سعی کنی که پر باشه مخصوصا ویزارد یا چیز قوی..کینگتم حتما بزار دورو بر منابعه.
کلا چیدمان هایی که تمام مخازن کنار هم هستن هرکسی رو وسوسه میکنه برای حمله و این اصلا خوب نیست !
بهترین چیدمان : مخازن دور از هم یعنی یه مخزن اکسیر و طلا با هم و دو تای دیگه با هم کلن کستل هم دقیقا وسط
دوستان با بربرین کینگ لول پنج کدوم روش حمله مناسب تر هستش ؟
کدوم کلنی؟![]()
واسه تان هال 8 فارمینگ چی پیشنهاد میدین؟
من این دوتا رو پیدا کردم .. اگه خوبه ک بگین یکی از همینارو بذارم
اگه از مپی استفاده کردین واسه این لول ک خوب نتیجه داده ممنون میشم اینجا بذارین واسم
ممنون
ویزارد تاور برای بربر و آرچر ویزارد لول بالا خوبه
e ... محسن توهم کلش بازی برار؟؟!.
والله عزیز از اینکه دیگه تجربه شده واسم که هیچ کلن ایرانی به درد نمیخوره و همه لیدرهاش یا عقده ای هستن ,یا کم سن و سال ... برای همین دیگه توی کلن نمیرم!.
تروپ هم لازم داشتم میرم یکی از همین کلن های Req And Leave و خلاص!!.
از این بهتره که براشون واقعا زحمت بکسی, آخرشم سر یه جریان الکی و مسخره کیکت کنن!!.
دوست عزیزم پیشنهاد میکنم مپت رو از چنل این دوستمون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تو یوتیوب انتخاب کنی ... من که از تان هال 4 تا الان دارم از مپ هاش استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.
اونایی که تعداد نمایشش بیشتر از همه هست واقعا عالیه!.
.
.
مـوفق باشــید.
ویزارد تاور برای بربر و آرچر ویزارد لول بالا خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)