تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 473 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    من گوشی w810دارم . کسی میدونه چطوری میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که بعضی از تماسها رو به طور خودکار رد کنه؟؟؟ یعنی نیازی نباشه که وقتی زنگ میزنن خودم اون رو رد تماس کنم .

شما بايد پچ اضافه كني به گوشيت البته پچ black list نميدونم براي w810 باشه يا نه پيدا كردم برات ميزارم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من يكسري برنامه هاي جاوا براي K750 از اينترنت دانلود ميكنم بعد با برنامه Winrar از حالت فشرده خارج ميكنم اما پسوند برنامه هاي مورد نظر Mf يا Class است ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.

شما بايد بري تو options برنامه winrar يه جا هست پسوند هايي كه ساپورت ميكنه هستش تك جر رو بردارش. فايلهاي جر رو به صورت زيپ شده نشون ميده باز ميكني كلي فايل هستش. شما تيك رو برداري فايل به صورت جر هستش درسته يا همون زيپ شده رو بريز تو گوشي چون در اصل فايل جر هستش زيپ شده نيستش

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کمک کمک گوشیم از دست رفت کسی نمیدونه باید گوشیمو چیکار کنم
    گوشیم بالا نمیاد وقتی میخاد روشن بشه این ارور رو میده
    configuration error. please contact your network operator or service centre
    قضیه از این قراره کامپیوتر قفل کرده بود منم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و انتقال فایل زدم خیلی ضروری
    بود بعد دیدم هنوز کامپیوتر از قفل خارج نشده و در همون حالت قفل کامپیوتر رو ریست کردم بعد گوشی رو
    جدا کردم و دیدم وقتی میخاد روشن بشه اون ارور رو میده باتری رو دراوردم و زدم جا و روشن خاموش کردم ولی دیدم نه خیر ارور میده

مشكل گوشي شما اينه كه فلش كردي كاستوميز رو كامل انجام ندادي. يه بار ديگه كاستوميز گوشي رو با phone xs كامل انجام بده بعد فايل main رو فلش كن درست ميشه مشكلي نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من سوال دارم...گوشی من k310 iهستش و میخام شخصی با شماره x نتونه با من تماس بگیره.
    آیا کد خاصی لازم هست یا از طریق خود گوشی امکان پذیره؟
    ممنون

بلك ليستي كه الان داخل گوشيهاي سوني اريكسون هستش برعكس عمل ميكنه شماره كسي رو بدي فقط اون ميتونه تماس بگيره ولي شما ميتوني پچ بلك ليست مرتبط با گوشيت رو پيدا كني فلش كني رو گوشي بعد ديگه هر كسي رو خواستي نتونه زنگ بزنه ميدي تو ليست نميتوه ديگه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام وخسته نباشيد من يه كوشي k750دارم ومي خوام منوشو تغير بدم وازبرنامه داوينچي واز برنامه++xsهم استفاده كردم برايپيدا كردنcid اما برنامه ها كار نكردند ومن طبق اموزشهاي كه در سايت بود انجام دادم
    ولي برنامه هيچ عكس المعلي از خودش نشان نمي ده لطفا مرا راهنمايي كنيد
    تشكر

شما بايد usb flash رو نصب كني بعد گوشيت رو خاموش كن دكمه c رو نگه دار كابل رو به گوشيت بزن دكمه استارت Xs بزن مشخصات گوشيت رو ميده

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

12

شما بايد پچ اضافه كني به گوشيت البته پچ black list نميدونم براي w810 باشه يا نه پيدا كردم برات ميزارم
    ممنونم از راهنمائیتون ... خودم هم دنبالش میگردم ولی منتظر نتیجه از طرف شما هم هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

می خوام بدونم w610 اومده به بازار ایران
    اگه اومده قیمتش چنده؟

داره خودمونی میشه ary_sani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام.
    من یک مشکلی دارم و اونم اینه که یک بار یک بازی ریختم رو گوشیم بعدش که از یو اس بی در آوردمش و اینا خلاصه وقتی رفتم تو قسمت منو قسمت سرگرمی ها به رنگ سیاه در اومده!
    خود قسمتش درسته و کار می کنه ولی خود شکل آیکنش سیاهه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    راستش ما هم 2 3 هفته اي ميشه كه به جمع دبليو 810 دار ها پيوستيم!!! تو اين مدت هم خداييش خيلي ازش راضي بودم
    فقط چند روز پيش مشكلي پيش اومد كه مي خوام علتش رو از شما بپرسم: من گوشي رو از طريق كابل يو اس بي به كامپيوتر وصل كردم و حين ترانسفر ديتا آنتي ويروسم 2 تا ويروس روي كارت مموري گوشي پيدا كرد كه سريع ديلت كردم (اگه اشتباه نكنم اسم يكيشون هاست دات اگزه بود) خلاصه بعد از اينكه سيف ريموو كردم گوشي ديگه بالا نيومد! يعني وقتي كه گوشي رو روشن مي كردم آرم سوني اريكسون هم ميومد اما بعد از اون يه صفحه سفيد روشن و خاموش مي شد!!! درآوردن و جا زدن مجدد باتري هم فايده اي نداشت بالاخره دادم يكي از بچه ها بردش پاسا‍‍ژ علاالدين اونجا مثل اينكه بعد از دو سه بار فلش كردن درست شده بود و علت خرابي رو هم گفته بودند احتمالا ولتاژ بالا بهش رسيده!!!
    حالا سوالم اينه كه آيا واقعا تشخيصشون درست بوده؟ اگه اينطور باشه كه كلا گوشي هميشه در معرض خطر خواهد بود..... ضمنا توصيه كرده بودند كه از مموري ريدر استفاده بشه اما در صورت ستفاده از برنامه هايي مثل پي سي سوئيت و غيره كه ديگه نميشه فقط با مموري ريدر كارمونو انجام بديم (نياز هست كه حتما خود گوشي وصل كامپيوتر بشه)
    منتظر راهنمايي اساتيد هستم
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
    اما وقتی میخواهی حالت را انتخاب کنی گوشی گیر میکنه و باید باتری را دراورد یا انتخاب هم میشه کرد سیم
    را نمیشناسه
    مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم

عاجرانه در خواست کمک دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •