احتمالا این گوشی قاچاق وارد میشه. شماره سریالش رو چک کردی ببینی با کارتونش میخوره یا نه ؟
احتمالا این گوشی قاچاق وارد میشه. شماره سریالش رو چک کردی ببینی با کارتونش میخوره یا نه ؟
آره چک کردم یکی هست
چطور می تونم با p2k به کامپیوتر وصلش کنم
تو p2k می نویسه connect ولی گوشی می ره رو شارژ و هیچ کاری نمی تونی بکنی
Last edited by optis2005; 08-03-2007 at 20:54.
عزیز از طرف من تبریک بگو.....میلاد جان یکی از داداشای ما v3i گرفته شما واردی.. می خواستم بپرسم چجوری میشه فهمید itune داره یا نه... چون میخوام فلشش کنم مثل اینکه مانسترپک itune دار با معمولی فرق میکنه ... در ضمن چجوری روش بازی و برنامه نصب کنم. فایلها رو تو kjava میریزم ولی نمیدونم کجا باید install کرد ...
اونجا یه منو داره به اسم install اگه اون رو باز کنی.. فایل هایی که کپی کردی رو میبینی....
امری بود بازم درخدمتم....
ببین...این امکان حتی برای گوشی های دست دوم هم نیست....شما باید از جایی میگرفتین که...تمام چیز هارو داشته باشه...آره چک کردم یکی هست
منم زمانی که خوستم بخرم.. یک جا ممری نداشت.. یه جا کارتون نداشت... اما گشتم جایی که کامل باشه رو پیدا کردم....
پیشنهاد میکنم یه بار دیگه درایور ها رو نصب کنی.. به احتمال زیاد درست بشه... اما اول باید قبلی ها رو پاک کنی بعد این کا رو رانجام بدی...چطور می تونم با p2k به کامپیوتر وصلش کنم
مرسی .......
خواهش ....مرسی .......
راستی پیغام رسید....
آره عزیز خوندم...
دوست عزیز...اقا سلام . من میخوام با v3 برداری کنم ... اما اصلا تو منو کانکشن usb نیست .. فقط باوتوث هست و SYNC هست .. باید چی کار کنم ... لطفا جواب بدید ...
اگه با rsd light هم نشناخت...تنها راهش استفاده از باکس است که تعمیر کار ها دارن..
اما قبل از اون به این لینک سر بزن....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مدیر اون بخش هم کمک بگیری خیلی خوبه(شهرام11)
با تشکر از دوست خوبم بهمن
نمی شناسه!!!
تو حالت at فقط می تونم sms ها رو ببینم ولی تو حالت p2k گوشی می ره رو شارژ برنامه هم گوشی رو نمی شناسه
اولا سلام دوما ممنون از اينكه بهم جواب داديد سوما ببخشيد سوالم را بد بيان كردم درواقع سوال من اينه كه از تراشه Geforce Go فقط هنگام كار با دوربين استفاده ميشه يا براي انجام بردازشهاي 3dهم ميشه از قابليت هاي اين تراشه استفاده كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)