طرح های طپش خیلی به صرفه ان اگه پینگ ثابت باشه . فعلا که پینگ همش تایم اوت داره . پشتیبانی میگه رادیو تنظیم نیست . حالا باید برم تنظیم کنم ببینم خوب میشه پینگ یا نه
128 حجمی 10 گیگ ماهی 25 تومن . روی 512 بسته میشه.
طرح های طپش خیلی به صرفه ان اگه پینگ ثابت باشه . فعلا که پینگ همش تایم اوت داره . پشتیبانی میگه رادیو تنظیم نیست . حالا باید برم تنظیم کنم ببینم خوب میشه پینگ یا نه
128 حجمی 10 گیگ ماهی 25 تومن . روی 512 بسته میشه.
بشخصه جایی که ساعت دانلود رایگان نداشته باشه رو اکیدا انتخاب نمیکنم
البته شما هم مجبورید
نمیتونید رادیو رو بزارید سر آپارتمان اطراف خونتون ؟ یا یه ساختمون بلند تر از ساختمون خودتون ؟ یا ارتفاع رو زیاد کنید ؟
راستی کشور رو بزارید روی کمپلنگ تست که تمام فرکانس ها رو سرچ کنه و در نتیجه تمام دکل ها رو بهتون نشون بده - شاید دکلی باشه که شما فرکانسش رو ندارید
Last edited by imanparsa; 06-10-2014 at 14:28.
کیفیت و پینگ تپش برای کسی که فقط وبگردی داره عالیه
خودم قبلا برای دانلود ۲ مگ رفاتک رو میگرفتم وبرای وبگردی تپش
پارک شهدای هفت تیر
اینم دکلش
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه گذاشت روی پشت بوم همسایه که یه چند متر بلند تره ولی نمیخوام رو بندازم چون زیاد هم تاثیری نداره . آپارتمان های اطراف خیلی بلندترن.
رفاتک دکل های کیانپارسش چون روی ارتفاع 70 متری هستن رو تونستم بگیرم با سیگنال 72 ولی چون فاصله خیلی زیاد بود وصل نمیشد اصلا.
باید چک کنم ببینم اگه خطمون مسی برم روی ADSL.
ارش جان اتفاقا فاصله ام با همین دکل که عکسش رو گذاشتی صد متره. ایرانسل که همش قطعه اینترنتش فقط یه شب ساعت 4 تست گرفتم 1 مگ بود. رایتل هم اقوام میارن میگن انتن نمیده
مگه اختصاصیه ؟ نامحدود رو که زده 55 تومن ؟
آرش
شما که هم از راصد و هم از تپش استفاده کردید درصورتی که فرض کنیم پهنای باند یکسان دارن مثلا 512 هردو روی 512 بسته شده کدوم یکی واسه وبگردی بهتره و سریعتر و بهتر پیج باز میکنه؟
دکل پاداد رفاتک هم دکل قوی هست بهتره اون رو هم چک کنید
بنظرم تپش یمقدار بهتر بود راصد هم خوبه ولی بعضی وقت ها دچار افت میشد البته به شرطی که کیفیت سیگنال هردوشون یکسان باشه
دکل هر دوشون به من خیلی نزدیک بودن که بی تاثیر هم نبود
512 طلایی راصد برای وبگردی بدرد میخوره ؟ درجا پیج باز میکنه ؟
۱۲۸ تپش رو ۵۱۲ بسته شده با ۵ گیگ فکر کنم ۱۵ تومن میشه بگیر ازهمه بهتره
قبلا که خودشون میومدن همه چیز رو مجانی تنظیم میکردن
۵۱۲ راصد ۲۰ تومنه حداقل باید ۱۰-۱۵ تومن هم حجم بخری اینقدر هزینه ارزش یکی دو ثانیه زودتر پیج باز شدن رو نداره
Last edited by arash59b; 06-10-2014 at 16:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)