فرسایش باتری لپ تاپ من بعدازدوماه 5درصداست. احتمالا باتری این لپ تاپ چون پلیمری است این فرسایش رانشان میدهد.
فرسایش باتری لپ تاپ من بعدازدوماه 5درصداست. احتمالا باتری این لپ تاپ چون پلیمری است این فرسایش رانشان میدهد.
دوستان یه نفر که با گارانتی اواژنگ گرفته میتونه مدل هاردش رو به من بگه ؟ همونچیزی که همین برنامه hwmonitor نشون میده مثلا
کول پد مناسب برای این سری چی پیشنهاد میدین.
نظرتون در باره ضد خش زدن چیه دوستان.
چطور؟
st1000lm024 hn-m101mbb
من deep cool مد n9 گرفتم...
خیلی خوب خنک میکنه ولی بکم بزرگ و قابلیت تنظیم زاویه داره،یه هاب یو اس بو هم رو بدنش هست.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بستگی داره برای انجام چه کاری میخوایین.
اگه 100 % برای بازی نمیخوایین، N550 گزینه مناسبیه !
N550 با گرافیک2 و صفحه امسی و ویندوز اورجینال (!) با گارانتی سریر با قیمت 3400 تو بازار موجوده !!!!
سلام دوستان، لوتوس تا چند روز پیش Asus-Nseries-N550JV-i7-ram8-1Tb-4G-Win8-Touch-لپ تاپ ایسوس
را داشت، ولی تمام کرده، کسی همین کانفیگ رو با گارانتی آواژنگ (کی برد فارسی) و ویندوز 8 اورجینال در تهران سراغ داره، لطفاً؟
قیمت؟
![]()
Last edited by maj_razz; 14-02-2014 at 13:48.
ممنون که جواب دادی داداش
راستش خودم یه سیستم گیمینگ حرفه ای به روز دارم و نمیخوام با لپ تاپ زیاد بازی کنم ولی شاید بعضی وقتا بین 2 سیستم بصورت LAN ارتباط بر قرار کنیم و گیم بزنیم!
این مدل صفحش Fhd هست؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بچه ها چرا وقتی من داخل windows store میشم ازم میخواد آپدیت کنم ولی آپدیت نمیشه و اخطار میده...ویندوز 8 دارم
چون برای ایران بسته ست،شما برای این کار به ۲ تا برنامه و یه ...شکن احتیاج دارید.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)