تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 249 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

در جلسه بعدی از داوران تقدیر خواهیم کرد
    رویانیان: هر کاری می‌کنم، فتح‌الله‌زاده همان کار را انجام‌ می‌دهد/ از اصفهانیان ناراحتم

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل پرسپولیس گفت: هر کاری که از بچگی من می‌کردم فتح‌الله‌زاده آن را تکرار می‌کند.

به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمد رویانیان که برای دیدار با داوران به فدراسیون فوتبال رفته بود، گفت: متاسفانه آقای اصفهانیان به این جلسه نیامد. کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال به دوستان نامه داده بود که در این نشست حضور پیدا کنند که آنگونه که من مطلع شدم نامه ساعت 13 امروز به دستشان رسیده و نتوانسته‌اند به مراسم بیایند.
    وی ادامه داد: آقای عسگری اعلام کرد که نامه کفاشیان دیر به دست ما رسید. آن جمعی که امروز باید در این مراسم حضور پیدا می‌کرد نیامده بودند. امیدواریم که هفته آینده این مراسم برگزار شود.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: لوح‌های تقدیری را آماده کرده بودیم تا از جامعه داوری تشکر کنیم. من حرف‌هایی در جلسه داشتم که باید زده شود آنها پیشنهاداتی برای بهتر شدن امور داوری است. من حرف‌هایی در خصوص شأن داوران دارم که متاسفانه امروز توفیق حاصل نشد.
    رویانیان عنوان کرد: تقصیر داوران نبود که این مراسم امروز برگزار نشد. من کمی از دست اصفهانیان ناراحتم که چرا جواب تلفن مرا نمی‌دهد. ما با او هماهنگ کرده بودیم اما سایر داوران به دلیل اینکه نامه دیر به دست آنها رسیده بود در این مراسم حضور نداشتند. قطعا در جلسه بعدی از آنها تقدیر خواهیم کرد.
    وی در خصوص دیدار فتح‌الله‌زاده با سفیران خارجی اظهار داشت: هر کاری که ما می‌کنیم او هم انجام می‌دهد. ما بازیکنی به پرتغال فرستادیم و او قصد دارد به برزیل بازیکن صادر کند. این کارها دیگر مزه ندارد و تنها مزه‌اش همان دفعه اول است. من هر راهی که می‌روم او هم می‌رود. هر کاری که از بچگی می‌کردم فتح‌الله زاده انجام می‌دهد.

رویانیان در خصوص درگذشت برونو متسو گفت: خدا رحمت و شامل مغفرتش کند. از شنیدن این خبر متاثر شدم.

Last edited by kasra_khan2003; 15-10-2013 at 21:58. دليل: بلد کردن خبر

2. 5 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

نتیجه گیریتون طی چی بود !؟ که دایی سردسته است ؟ حالا اطرافیانش چرا ولی خودش؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ یه مورد از ایشون پیدا نشده در عوض آقایون دیگه از هم کلی آتو دارن که کم کم دارن رو میکنن ! چه مدیر چه سرپرست چه داور چه کمک چه عکاس چه لیدر و ....
    یه جورایی همه درگیر هستند و شاید این همه بیشتر از اونچیزی باشن که اسمشون رسانه ای میشه و داره هی بهشون پرداخته میشه ! یه سرچی زدم این در اومد و دلیل اختلاف احتمالی علیپور و قلعه نوعی :
      محتوای مخفی: در متن  
    امیر قلعه‌نویی که این روزها با حضور در مجلس شورای اسلامی شهادت می‌دهد که فوتبال ایران پاک است و مشکل فساد ندارد، بارها و بارها علیه داوری و دست‌های پشت پرده حرف زده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شهرخبر: چند روز پیش امیر قلعه نویی در مصاحبه ای مدعی شد که فوتبال ما جزو پاک ترین فوتبال های جهان است. اولین سوالی که به ذهن فوتبال دوستان می رسد این است که چرا امیرخان در مدتی کوتاه تغییر عقیده داده است؟! او که همیشه مدعی تبانی در فوتبال بوده چه اتفاقی افتاده که او اکنون تغییر موضع داده است؟ آیا دست های پشت پرده هم در سکوت قلعه نویی نقش دارند؟!
    قلعه نویی و دست های پشت پرده
    او که خودش مخترع اصطلاح دست های پشت پرده بود و همیشه مصاحبه های جنجالی از فساد در فوتبال داشته اما به یک باره از نظر مرد همیشه شاکی فوتبال، فوتبال ایران جزو پاک ترین فوتبال های جهان شده است! قلعه نویی در یکی از مصاحبه هایش به طور صریحی اعلام کرد که :"یک بنده خدایی روز اول ماه رمضان به من زنگ زد و گفت که در یک محفلی بودم یک سری از آقایان آنجا بودند و گفتند که امسال می خواهیم قلعه نویی را فوتبالی زمین بزنیم. این بنده خدا که اسمی از او نمی برم، گفته حاضر است این مطلب را در 90 یا رادیو ورزش هم بگوید و هم شهادت بدهد."
    سرمربی آبی های پایتخت همچنین با بیان اینکه "این چه فلسفه نخبه کشی در کشور است؟!"، اضافه کرده است: "آقایان حتی در سازمان های امنیتی علیه من تبلیغات منفی کرده اند که فلانی بنز سوار می شود و برج می سازد. جرم من این است که در این مملکت بنز سوار می شوم! مشکل آقایان این است که نمی خواهند امیر قلعه¬ نویی موفق باشد!"
    دقیقا دو ماه پیش بود که امیر قلعه نویی در خصوص مافیا و قراردادهای پشت پرده افشاگری کرد به گفته او سناریویی در فوتبال ایران وجود دارد که از یک جایی به بعد جلوی پیشرفتشان را میگیرند!امیر خان بارها اعلام کرده بود حتی حاضر است مافیای فوتبال را به همه نشان دهد از نظر او مافیا در همه جای فوتبال رخنه کرده است از وارد کردن لباس و توپ های بی کیفت لیگ گرفته تا قهرمانی تیم هایی که امیر قلعه نویی روزگاریی مربی آن تیم ها بوده است.حالا با توجه به اظهارات قبلی امیر قلعه نویی و اظهارات اخیرش در مورد فوتبال پاک و اینکه فقط 3 درصد فوتبال ناپاک است. آیا پای همه ی اهالی فوتبال در تبانی گیر است؟!
    دعوای امیر و شیخ فدراسیون
    و اما مشکلات علیپور و امیر قلعه‌نویی خیلی جدی‌تر از آن چیزی است که در ابتدا به نظر می‌رسید.جدال رسانه ای علیپور و قلعه نویی از مناظره معروف بین این دو شروع شد. اما این بار که علی دایی در مورد داوری دست به افشاگری زد شعله هایی جنگ بین این دو دوباره برافروخته شد، علیپور در آخرین مصاحبه اش اظهار کرده است که چیزهایی از قلعه نویی میدانند که اگر بگوید سیل خواهد آمد!امیر قلعه نویی هم علیپور را متهم به گرفتن کت و شلوار و عسل کرده است! اما گویا علیپور شمشیر را از رو بسته است و چندین بار تاکید کرده است به خاطر حفظ آرامش استقلال فعلا سکوت می کنم و دوستان بتازند اما قطعا بعد از بازی استقلال حرفهایی دارم که با سند و مدرک بیان می کنم. حالا بعد از بازی استقلال است و باید منتظر ادامه جدال علیپور و قلعه نویی باشیم.
    قلعه نویی و حاشیه های مجلس
    حضور امیر قلعه نویی هم در مجلس حاشیه های زیادی به همراه داشت. امیر قلعه‌نویی که این روزها با حضور در مجلس شورای اسلامی شهادت می‌دهد که فوتبال ایران پاک است و مشکل فساد ندارد، بارها و بارها علیه داوری و دست‌های پشت پرده حرف زده است. در این میان علیپور در اظهار نظر باور نکردنی این مساله را مورد انتقاد قرار داد و گفت:"مجلس از دعوت چهره‌های مساله‌دار پرهیز کند. افراد پاک می‌توانند به حل این پرونده کمک کنند." اگر چه امیر قلعه نویی به یک باره خود را از هیایوی تبانی کنار کشیده است و مدام در مصاحبه هایش به پاک بودن فوتبال اشاره میکند اما ظاهرا پای او هم به این جنجال کشیده خواهد شد!
    امیر قلعه نویی که حتی مدعی بود فردوسی پور یکی از عوامل نابودی فوتبال ایران است، حداقل در 7بار ادعای فساد و تبانی در فوتبال را مطرح کرده است. اما او اکنون می گوید فوتبال ایران از پاک ترین های فوتبال جهان است! آیا به صرفه نیست که او حرفی بزند؟ به راستی آتش تبانی دامان چه کسانی را خواهد گرفت؟

اینکه علیپور یه روز بیاد توی 20.30 در مورد سیل بگه خودش میدونه بدون سند میشه افترا و بار حقوقی داره پس باید دلیل داشته باشه و اینکه قلعه نوعی هم ماجرای کت و شلوار و عسل رو میکنه پس اون هم با توجه به دونستن بار حقوقی میدونه که باید دلیل باشه ! جفتشون چیزی رو نفی نکردن فقط الان توی سایتها اخباری در میاد که قلعه نوعی چرخش قابل تاملی داشته و فوتبال ایران رو پاک دونسته !!!! یه هجمه ای راه افتاده که با رسانه ای شدنش و تکرار مکرراتش توی برنامه زنده حالا حالا نمیشه ماست مالیش کرد ! یه وقتایی توی خفا یه کارایی میشد کرد و سرپوش گذاشت ولی الان ....

فک نکنم کسی ناراحت بشه از اینکه ته ماجرا پای کسایی بیاد وسط چه از دوتیم پایتخت باشن چه تیمای صنعتی .... همه دوست دارن چیزی که راه افتاده تهش معلوم بشه

یه سری مسایل رو در مورد قهرمانی که واضح بود که اشتباهاتش تاثیر گذاره روی خیلی تیمها فقط نه برا ما ! رد گل و پنالتی اخراجاش کارت زرد دادناش !! خیلی جاهارو هم میگفت من گوشم تیزه یا لب خونی کردم زارت بازیکن مینداخت بیرون !

اونچه که مهم بوده یکی از معضلات داوری از جامعه داوری داره میره کنار که باعث خوشحالی خیلی از بازیکنا و تیمهاست حالا چه پولخور باشه چه نباشه چون اولین داوره ایرانه که اشتباههای تاثیرگذار فراوانی توی بازیا داره بهتره دیگه نباشه : خودش کار رو راحت کرد و با این بی ابرویی داره میره ! گار کرد که دوستای نزدیکش هم اعتراف کردن و حالا پروندش سنگین تر از گذشتست!

=======================

فیفا 14 بازیکن السالوادور را مادام‌العمر محروم کرد

سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۴۵
    فدراسیون بین‌المللی فوتبال، فیفا، 14 بازیکن تیم فوتبال السالوادور را به دلیل دست داشتن در تبانی برای مادام‌العمر محروم کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    این بازیکنان در چهار بازی ملی از جمله شکست 2 بر یک مقابل آمریکا در دیداری دوستانه در سال 2010 و علاوه بر این باخت 5 بر صفر مقابل مکزیک در گلد کاپ سال 2011 دست داشته‌اند. فیفا همچنین دو بازیکن دیگر استرالیا را به مدت 6 و 18 ماه محروم کرده است. فدراسیون فوتبال السالوادور پیش از این در ماه سپتامبر 14 بازیکن نامبرده را برای مادام‌العمر محروم کرده بود.

فیفا چه راحت میفهمه ولی آقایون یه ماهه نمیفهمن !!
    اولا من نگفتم علی دایی سر دستس اگه دقت کنی گفتم اگه بخوایم رو هوا نظر بدیم میرسیم به اقای دایی منم منظورم همون اطرافیان علی دایی بود که ماشاالله کمم نیستن
    در مورد امیر قلعه نوعی اون روزا که می گفت دست های پشت پرده شده بود مسخره عام وخاص که فوتباله ما پاکه ... از این حرفاااا
    تو این فوتبال همه یه جورایی حتی به کم دستشون تو کاره اینو مطمئن باش چه امیر قلعه نوعی چه علی دایی / ولی چیزی که هست اینو مطمئنم اگه کوچکترین مشکلی داشت سرمربی ما مطمئن باش به امسال نمیرسید همون چند ساله پیش کله پاش کرده بودن
    در مورد سیل و از این قضایا خوب خیلی وقته بازی استقلال تموم شده ما منتظر اقای علیپور هستیم کمیسیون مجلس هم در جواب شیخ فدراسیون که چرا امیر قلعه نوعی رو دعوت کردن گفته شما خودت مورد داری پس ببین قضیه تا کجاها رسیده....

4. این کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اولا من نگفتم علی دایی سر دستس اگه دقت کنی گفتم اگه بخوایم رو هوا نظر بدیم میرسیم به اقای دایی منم منظورم همون اطرافیان علی دایی بود که ماشاالله کمم نیستن
    در مورد امیر قلعه نوعی اون روزا که می گفت دست های پشت پرده شده بود مسخره عام وخاص که فوتباله ما پاکه ... از این حرفاااا
    تو این فوتبال همه یه جورایی حتی به کم دستشون تو کاره اینو مطمئن باش چه امیر قلعه نوعی چه علی دایی / ولی چیزی که هست اینو مطمئنم اگه کوچکترین مشکلی داشت سرمربی ما مطمئن باش به امسال نمیرسید همون چند ساله پیش کله پاش کرده بودن
    در مورد سیل و از این قضایا خوب خیلی وقته بازی استقلال تموم شده ما منتظر اقای علیپور هستیم کمیسیون مجلس هم در جواب شیخ فدراسیون که چرا امیر قلعه نوعی رو دعوت کردن گفته شما خودت مورد داری پس ببین قضیه تا کجاها رسیده....

بهتره به جای جبهه گیری سر اسامی منتظر بمونند همه تا روال قانونی بدون در نظر گرفتن نام و اسم کسی حقایق رو معلوم کنه . چیزی که پرواضحه : به قول دایی باید اون بالا بالایی ها به این مسائل رسیدگی کنن نه افراد کوچکی مث علیپور که وجهه قانونی برای رسیدگی به این پرونده رو ندارن ! تابلویه که توی این چند ساله خیلی از سرمربیها و مدیرا گزارش دادند ولی کمیته داوران و کمیته انظباطی و جتی علیپور خودشون مسکوت گذاشتن و خلاف بزرگی رو مرتکب شدن

6. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

کد خبر : 1022129 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/07/24 15:39

با ارسال نامه‌اي رسمي اعلام شد؛
    ذوب‌آهن،غريبي و خانزاده را مي‌خواهد

باشگاه ذوب‌آهن در نامه‌اي به پرسپوليس خواهان جذب دو بازيکن اين باشگاه به صورت قرضي شد.

باشگاه ذوب‌آهن با ارسال نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس خواهان مبادله دو بازيکن اين تيم با محسن مسلمان شدند.

به گزارش فارس،باشگاه ذوب‌آهن خواستار جذب ميلاد غريبي و محمد خانزاده به صورت قرضي است و در قبال اين دو حاضر است محسن مسلمان را که باشگاه پرسپوليس خواهان جذبش است به طور قرضي به اين باشگاه بدهد.
    منبع : ورزش 3

نظرتون چیه دوستان ؟

8. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

باشگاه ذوب‌آهن در نامه‌اي به پرسپوليس خواهان جذب دو بازيکن اين باشگاه به صورت قرضي شد.

باشگاه ذوب‌آهن با ارسال نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس خواهان مبادله دو بازيکن اين تيم با محسن مسلمان شدند.

به گزارش فارس،باشگاه ذوب‌آهن خواستار جذب ميلاد غريبي و محمد خانزاده به صورت قرضي است و در قبال اين دو حاضر است محسن مسلمان را که باشگاه پرسپوليس خواهان جذبش است به طور قرضي به اين باشگاه بدهد.

نظرتون چیه دوستان ؟
    من موافقم
    خانزاده اونجوری که ازش انتظار داشتم نبود همینطور میلاد
    از اونجایی که توی دفاع راست میتونیم از علی عسگر هم در صورت نیاز استفاده کنیم و از اونجایی که میلاد هم با توجه به لیست بازیکنای پرسپولیس فرصت کمتری برای بازی بهش میرسه و با توجه به نیاز پرسپولیس به هافبک طراح من با این معاوضه موافقم
    مسلمان بازیکن خوبی هست و با صادقیان هم هماهنگ هستش
    به نظر من بر اساس منافع پرسپولیس این انتقال مثبت هستش

10. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

نظرتون چیه دوستان ؟
    من مخوالفم با این انتقال. یعنی چی اصلا؟مگه مسلمان اوزیله که ما دوتا بازیکنمونو برای گرفتنش بدیم اونم به صورت قرضی، نمیگم بازیکن بدیه نه اتفاقا من خودم خوشم میاد ازش ولی ذوبی ها چون میدونن ما به این بازیکن نیاز زیادی داریم چنین پیشنهادی دادن.به احتمال زیاد باشگاه پرسپولیسم با این پیشنهاد ذوب مخالفت میکنه.

12. 4 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احتیاج به مبادله بازیکن نیست.
    از طرفی دایی هم گفته بازیکنی رو از دست نمیدیم یکی دوتا هم بیشتر نمیگیریم.
    خانزاده و نورمحمدی تنها جایگزینای بنگر و سد جلال هستن لذا رفتنشون صلاح نیست.
    غریبی هم همش 21 سالشه بازیکن جوون گرفتیم که آینده تیمو بسازه نباید که از دستش بدیم.
    حدادیفر قراردادش تا نیم فصل هستش که احتمال زیاد میگیریمش و احتیاج به مسلمان نداریم دیگه.
    مسلمانم اگه سردار بخواد میتونه بدون معاوضه بازیکن بگیرش، کارشو بلده سردار

14. 8 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز کننده قفل دروازه تایلند
    آروم، مسلط، بی حاشیه

16. 16 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مگه مسلمان هم پست صادقیان و خلعتبری نیست؟مگه ما تو این پست مشکل داریم؟مشکل ما در 2 جا هست.هافبک توپ پخش کن و سرمربی!!!!!

18. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

خیال همه راحت، بازیکنی از پرسپولیس نمی‌رود

دایی: برخی‌ها دوست ندارند پرسپولیس نتیجه بگیرد/اجازه نمی‌دهم چیزی تمرکزم را بگیرد
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: شاید عده‌ای دوست ندارند پرسپولیس نتیجه بگیرد اما ما طبق برنامه کار خودمان را انجام می‌دهیم.

علی دایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد شرایط پرسپولیس و بازی تیم ملی صحبت های زیر را مطرح کرد:

فارس: از شرایط پرسپولیس راضی هستید؟
    با توجه به شروع بازی‌های لیگ و تلاش تیم‌ها برای گرفتن نتیجه مطمئن هستم که بازی بسیار سخت و حساسی برای پرسپولیس در روز جمعه برگزار می‌شود. متأسفانه بازیکنان خودمان را در چند مدت اخیر به دلیل همراهی تیم ملی نداشتیم و با سایر بازیکنان فقط تمرین کردیم.همین کار ما را سخت و مشکل ایجاد می‌کند.
    فارس: نبود این بازیکنان واقعا تا این اندازه تاثیرگذار است؟
    به هر حال در نحوه تمرینات تاکتیکی و گروهی این موضوع تأثیرگذار است اما خدا را شکر بچه‌ها با روحیه خوب به تمرینات اضافه شدند تا ناهماهنگی‌های این چند مدت را در دو روز تا آنجایی که بتوانیم حل کنیم و از بین ببریم.امیدوارم که با همکاری بچه‌ها و روحیه‌ای که آنها دارند این موضوع را حل کنیم تا روز جمعه برای ما دردسرساز نشود.
    فارس: از تیم داماش شناخت دارید؟
    بازی سختی است چون داماش بازیکن ملی‌پوش نداشته و در این مدت با خیال راحت تمرینات خود را دنبال کرده و کادر فنی‌ آنها همه بازیکنان را در اختیار داشته است. از طرف دیگر ما 8 ملی‌پوش داشتیم و این کمی امکان دارد مشکل‌ساز شود. ما در زمین خودمان بازی می‌کنیم و حریف را دست کم نمی‌گیریم. باید هماهنگی را بین بچه‌ها بیشتر کنیم تا راحت‌تر در زمین بازی کنیم. من باید وضعیت ملی‌پوشان را ببینم تا در مورد بازی جمعه تصمیم بگیرم. قطعا بچه ها هم نمی خواهند در زمین خودمان ۳ امتیاز را از دست بدهند و بی تردید برای پیروزی همه تلاش می کنیم.
    فارس: این روزها برای خیلی ها این سوال ایجاد شده که آیا با توجه به بحث های اخیر در مورد تبانی تمام تمرکز دایی روی پرسپولیس هست یا خیر؟
    بله عزیزم! برای من هر کاری و هر اتفاقی سر جای خودش است و سپس درباره آن تصمیم گرفته و عمل می‌کنم. تمام فکر و ذکرم الان پیروزی مقابل داماش است و به چیز دیگری فکر نمی‌کنم. منتظر هستم تا وضعیت ملی‌پوشانمان را بررسی کنم تا ببینم از کدام آنها می‌توانم جمعه استفاده کنم. البته بازی کردن ملی‌پوشان در دیدار روز جمعه بستگی به بازی تایلند هم داشت و برایم مهم بود که چه بازیکنانی در برابر تایلند بازی می کنند یا چه بازیکنانی بازی نمی‌کنند. سعی می‌کنم تمام شرایط را کنار همدیگر بگذارم و یک تصمیم خوب برای جمعه بگیریم.

فارس: کادرفنی شما هم در این مورد کم دیگر این مسائل تبانی در فوتبال نبودند.
    کادر فنی من کاملا از اتفاقات پیش آمده جدا است و تمام فکر و ذکرم به پرسپولیس و بازی‌های آن است و خدای ناکرده اجازه نمی‌دهم کوچکترین مسئله ای تمرکزم را به هم بزند. برخی مسائل را خیلی‌ها برای پرسپولیس به وجود آوردند و شاید دوست دارند تیم ما نتیجه نگیرد اما ما همه کارهای خودمان را طبق برنامه انجام دادیم و آماده‌ایم که روز جمعه بازی را با یک نتیجه خوب به پایان برسانیم البته خدا را شکر تیم ملی هم توانست به 3 امتیاز بازی با تایلند برسد و من همیشه برای تیم ملی آرزوی موفقیت می‌کنم.
    فارس: این روزها برخی بازیکنان پرسپولیس در مصاحبه های خود از نیمکت نشینی ناراحتی خود را نشان داده اند و عده ای هم از جدایی صحبت کرده اند.
    ببخشید تا من و باشگاه پرسپولیس نخواهیم کسی می‌تواند از تیم جدا شود یا کسی اضافه شود؟ مطمئن باشید سعی می‌کنیم نقاط ضعف خودمان را در نیم‌ فصل با تصمیمات لازم پوشش دهیم؛ تا الان هیچ بازیکنی از ما جدا نخواهد شد خیال همه راحت. البته طبق جا خالی‌هایی که داریم امکان دارد بازیکن به ما اضافه شود آن هم اگر دوست داشته باشیم و خواسته‌های ما را یک بازیکن پیاده کند این کار را انجام می‌دهیم اما دنبال اینکه بازیکنان را از دست بدهیم نیستیم و امیدوارم که بتوانیم با رفع نقاط ضعف در نیم‌فصل دوم بهتر و پرقدرت‌تر ظاهر شویم.
    فارس: نظرتان در مورد بازی ایران و تایلند و صحبت های کی‌روش مبنی بر اینکه به وی کمک شود، چیست؟
    من همیشه برای تیم ملی کشورم آرزوی موفقیت می‌کنم و مثل دورانی که بازی می کردم سعی می‌کنم به تیم ملی کشورم هر طوری که شده کمک کنم اما حالا باید ببینیم این موضوع چیست که انشاء‌الله بعدا درباره‌اش بیشتر صحبت می‌کنیم. امیدوارم که تیم ملی ما بتواند با یک برنامه‌ریزی خوب در آینده و برگزاری بازی‌های دوستانه با قدرت به جام جهانی برود.

20. 5 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •