تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 269 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

فرهاد مجیدیو میگی دیگه؟
    نه فکر نمی کنم ایمان منظورش مجیدی باشه . فکر کنم منظورش برهانی بود که عملکردش نسبت به قبل ضعیف تر شده

قاضی: به هیچ پیشنهادی فکر نمی‌کنم/ اعتراضی به تصمیم کی‌روش ندارم

تسنیم:محمد قاضی ، درباره وضعیت مصدومیتش، پیشنهاد تیم اف‌سی سئول کره‌جنوبی، دعوت نشدنش به تیم ملی و ..صحبت‌های زیر را انجام داد.

تیم اف‌سی سئول کره‌جنوبی به تو پیشنهادی داده است؟

من با استقلال قرارداد دارم و به چیز دیگری فکر نمی‌کنم. وقتی پیشنهاد رسمی نرسد، نمی‌توانم به پیشنهاد غیر رسمی فکر کنم.

وضعیت مصدومیتت به کجا رسید؟

این روزها فیزیوتراپی می‌کنم تا دکتر نوروزی در آینده بگوید وضعیتم به چه صورت است.

لیست تیم ملی اعلام شد ولی حضور نداری. ناراحت نیستی؟

هیچ اعتراضی به لیست تیم ملی ندارم. با کی‌روش کار کردم و با اخلاق و فنی‌اش آشنایی دارم و می‌دانم او برای تیم ملی زحمت می‌کشد. سعی و تلاشم را بیشتر می‌کنم تا دوباره به تیم ملی دعوت شوم. مطمن باشید هر کسی که خوب کار و تلاش زیادی کند در لیست تیم ملی حضور خواهد داشت.

پس هیچ اعتراضی نداری؟

نه باید تلاش خودم را بیشتر کنم تا نظر کی‌روش را جلب کنم. امیدوارم همه تیم‌ها، مربیان، بازیکنان و … برنامه‌ریزی خوبی انجام دهند تا تیم ملی با قدرت در جام جهانی شرکت کند. من هم به عنوان بازیکن تلاش دو چندان انجام می‌دهم تا اگر به تیم ملی دعوت شوم یکی از ارکان خوب تیم ملی در جام جهانی باشم.

این روزها بحث‌های زیادی درباره وجود تبانی و فساد در فوتبال ما می‌شود. به نظرت چقدر این مسائل وجود دارند؟

هر اتفاقی که می‌افتد و یا صحبتی می‌شود بی‌دلیل نیست و حتما چیزی بوده که از این صحبت‌ها می‌کنند. مسئولان باید این مسائل را پیگیری کنند. امیدوارم حاشیه‌ها در فوتبال کمتر شود چون الان فوتبال ما به صورتی شده که از آن لذت نمی‌بریم.

2. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

پ. ن : ببینید حاجی و امیر خان چیکار میکنند بازیکن نیمکت نشین را میگیرن و لژیونرش میکنند
    عزیزم احیانا میدونی که توی پرسپولیس بیشتر مواقع مصدوم بود؟
    فقط آخرای فصل بود که تونست بازی کنه که خب طبیعتا مثل همه مصدومین فرصت میخواست تا آماده بشه

4. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فقط آخرای فصل بود که تونست بازی کنه که خب طبیعتا مثل همه مصدومین فرصت میخواست تا آماده بشه
    عجیبه چطور تو پرسپولیس مصدوم بود اما تیم ملی دعوت میشد!!

6. 11 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجیبه چطور تو پرسپولیس مصدوم بود اما تیم ملی دعوت میشد!!
    اون زمان کیروش به خاطر مسائل شخصیش با مانول،همیشه تعداد زیادی بازیکن از پرسپولیس دعوت میکرد تا به تیم دشمن قدیمیش ضربه بزنه.
    امسالم که دایی میخواستش ولی بخاطر لجبازی با انصاریفرد جدا شد.

8. 2 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اون زمان کیروش به خاطر مسائل شخصیش با مانول،همیشه تعداد زیادی بازیکن از پرسپولیس دعوت میکرد تا به تیم دشمن قدیمیش ضربه بزنه.
    .
    اتفاقا زمان گل محمدی هم به تیم ملی دعوت میشد اما تو تیمش بازی نمیکرد

10. 12 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

حالا قاضی به کنار... فرزاد حاتمی سکو نشین بود اونجوری شد گلزن و به تیم ملی رسید ..الان که نیست چه طور ؟ بدون شک مربی و تیم تاثر زیادی تو زندگی فوتبالی یه شخص داره

12. 10 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

فکر نکنم اینطور باشه ،به نظرم مجیدی این فصل جز چند بازی فرم خوب سابق رو نداشته ، و اون تاثیر گذاری قبل رو در دقایق حضور نسبت به فصل پیش که خیلی خوب بود رو نداشته .
    یکم از شدت علاقه در نظرات کم بشه می تونه تاثیر مثبتی رو منطقی بودن صحبت ها داشته باشه، کما اینکه واقعا از چندین نکته پستتون لذت بردم عزیز
    مجیدی همون مجیدی سابقه داستان از بازیسازی استقلال هست اگه نیم فصل استقلال بتونه یه هافبک بازیساز مثل جباری بیاره که بتونه تیم رو راه بدازه و توپ پخش کنه اونوقت فرهاد هم راه می افته

14. 9 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

حالا قاضی به کنار... فرزاد حاتمی سکو نشین بود اونجوری شد گلزن و به تیم ملی رسید ..الان که نیست چه طور ؟ بدون شک مربی و تیم تاثر زیادی تو زندگی فوتبالی یه شخص داره
    اینجا ایرانه تا رییس فدراسیونش هم تاثیر زیادی توی زندگی فوتبالی شخص دارن . این قدر تاثیر میزارن که طرف نفهمه از کجا زندگیش تحت تاثیر قرار گرفته

16. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

انگار قضيه داوود حقي جديه ...به خدا حق استقلال بيشتر از اين حرفاس ...حاج فت الله يه خرده زرنگي به خرج بده تو نيم فصل يه بازي ساز خوب ميتونيم پيدا كنيم ...البته اگه مشكلات مالي برطرف شه كه ايشالله ميشه

بازيكن هاي استقلال هم همون بهتر اجازه مصاحبه بهشون نميدن ...چيه هي خاله زنك ...بيخيال به فكر فوتبالتون باشيد

18. 5 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

آقا جواد 33 ساله شد

جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی فوتبال تولد ۳۳ سالگی اش را در اردوی تیم ملی جشن گرفت.

۱۸ مهر ماه تولد جواد نکونام است به همین منظور فیفا هم سالروز تولد نکونام را به وی تبریک گفت.

به همین منظور در اردوی تیم ملی هم جشن کوچکی با حضور همه ملی پوشان ترتیب داده شد.

20. 16 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •