نه فکر نمی کنم ایمان منظورش مجیدی باشه . فکر کنم منظورش برهانی بود که عملکردش نسبت به قبل ضعیف تر شده
قاضی: به هیچ پیشنهادی فکر نمیکنم/ اعتراضی به تصمیم کیروش ندارم
تسنیم:محمد قاضی ، درباره وضعیت مصدومیتش، پیشنهاد تیم افسی سئول کرهجنوبی، دعوت نشدنش به تیم ملی و ..صحبتهای زیر را انجام داد.
تیم افسی سئول کرهجنوبی به تو پیشنهادی داده است؟
من با استقلال قرارداد دارم و به چیز دیگری فکر نمیکنم. وقتی پیشنهاد رسمی نرسد، نمیتوانم به پیشنهاد غیر رسمی فکر کنم.
وضعیت مصدومیتت به کجا رسید؟
این روزها فیزیوتراپی میکنم تا دکتر نوروزی در آینده بگوید وضعیتم به چه صورت است.
لیست تیم ملی اعلام شد ولی حضور نداری. ناراحت نیستی؟
هیچ اعتراضی به لیست تیم ملی ندارم. با کیروش کار کردم و با اخلاق و فنیاش آشنایی دارم و میدانم او برای تیم ملی زحمت میکشد. سعی و تلاشم را بیشتر میکنم تا دوباره به تیم ملی دعوت شوم. مطمن باشید هر کسی که خوب کار و تلاش زیادی کند در لیست تیم ملی حضور خواهد داشت.
پس هیچ اعتراضی نداری؟
نه باید تلاش خودم را بیشتر کنم تا نظر کیروش را جلب کنم. امیدوارم همه تیمها، مربیان، بازیکنان و … برنامهریزی خوبی انجام دهند تا تیم ملی با قدرت در جام جهانی شرکت کند. من هم به عنوان بازیکن تلاش دو چندان انجام میدهم تا اگر به تیم ملی دعوت شوم یکی از ارکان خوب تیم ملی در جام جهانی باشم.
این روزها بحثهای زیادی درباره وجود تبانی و فساد در فوتبال ما میشود. به نظرت چقدر این مسائل وجود دارند؟
هر اتفاقی که میافتد و یا صحبتی میشود بیدلیل نیست و حتما چیزی بوده که از این صحبتها میکنند. مسئولان باید این مسائل را پیگیری کنند. امیدوارم حاشیهها در فوتبال کمتر شود چون الان فوتبال ما به صورتی شده که از آن لذت نمیبریم.