تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 134 از 136 اولاول ... 3484124130131132133134135136 آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقا یه سوال

واسه ثبت نام بدون آزمون رفتم (( برای کسی که گروه علوم تجربی خونده ))
    بعد خواستم مهندسی پرتو پزشکی بزنم

ولی مهندسی پرتو پزشکی تو بخش علوم تجربی نبود و تو بخش فنی مهندسی بود !!
    دلیلش چیه ؟؟

مگه مهندسی پرتو پزشکی و مهندسی پزشکی جزو علوم تجربی حساب نمیاد ؟؟

داستان از چه قراره ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام.
    دوستان این که نوشته شما میتوانید از مزیت دانشجو ممتاز استفاده کنید چی هست ؟

میشه من فقط بگم میخوام همزمان رشته ادبیات هم بخونم ؟ (یعنی تحصیل دو تا رشته ؟) اگر میشه باید به کی بگم ؟
    6. امکان تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا یه سوال

واسه ثبت نام بدون آزمون رفتم (( برای کسی که گروه علوم تجربی خونده ))
    بعد خواستم مهندسی پرتو پزشکی بزنم

ولی مهندسی پرتو پزشکی تو بخش علوم تجربی نبود و تو بخش فنی مهندسی بود !!
    دلیلش چیه ؟؟

مگه مهندسی پرتو پزشکی و مهندسی پزشکی جزو علوم تجربی حساب نمیاد ؟؟

داستان از چه قراره ؟؟
    به هیچ وجه تجربی نیستن و مال ریاضی بودن و هستن. هردوشون از کاربردهای فیزیک ( مخصوصا الکترونیک و فیزیک اتمی ) هستن کاملا فنی مهندسی هستن هیچ ربطی به پزشکی ندارن.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام.

میشه من فقط بگم میخوام همزمان رشته ادبیات هم بخونم ؟ (یعنی تحصیل دو تا رشته ؟) اگر میشه باید به کی بگم ؟

توی فروم فکر نکنم جواب قطعی و قابل اعتماد بگیرین بهتره از معاون آموزشی دانشگاه ( نه دانشکده ) بپرسین.

5. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پاسخ سازمان سنجش به اعتراضات کنکوری‌ها

» سرویس: دانشگاه و حوزه - صنفي، دانشجويي
    کد خبر: 93062313344
    یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۳

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: به اعتراضات داوطلبان کنکور حداکثر تا 10 روز دیگر پاسخ داده خواهد شد.

دکتر توکلی در گفت وگو با خبرنگار دانشگاهی ایسنا با بیان اینکه هر سال عده‌ای از داوطلبان به نحوه پذیرش اعتراض دارند، گفت: هر سال بعد از اعلام نتایج کنکور سراسری که جمعیت زیادی در آن شرکت کرده‌اند، با وجود اینکه به داوطلبان گفته شده اگر اعتراضات خود را از طریق سایت سازمان سنجش مطرح کنند در کوتاه‌ترین زمان ممکن به اعتراضات آن‌ها پاسخ داده خواهد شد، باز هم داوطلبانی به ساختمان سازمان سنجش مراجعه کرده و خواهان این هستند که مشکلات خود را حضوری مطرح کنند. البته همه مسئولین سازمان خود را موظف به پاسخگویی به اعتراض این داوطلبان می‌دانند، به همین دلیل همه مراجعان فرمی را پر کرده و بر اساس این فرم به درخواست آن‌ها رسیدگی می‌شود.
    توکلی افزود: از ثبت‌نام کنندگان کنکور سراسری 93، فقط 870 هزار نفر در جلسه آزمون حاضر بودند و همه افراد مجاز به انتخاب رشته شدند. از بین این افراد 625 هزار نفر انتخاب رشته کردند و 466 هزار و 888 نفر،یعنی حدود 75 درصد انتخاب رشته کنندگان در ردیف قبولی قرار گرفتند. ثبت‌نام این داوطلبان از روز 22 شهریور شروع شده و داوطلبان موظف هستند در تاریخ تعیین شده برای ثبت‌نام اقدام کنند. من به این دسته از داوطلبان توصیه می‌کنم حتما ثبت‌نام خود را انجام دهند.
    وی ادامه داد: افرادی که به سازمان سنجش مراجعه کرده‌اند دو ویژگی دارند. گروه اول افرادی هستند که ادعا دارند هیچ رشته‌ای قبول نشده‌اند. دلیل این امر این است که کدرشته محل‌هایی که این افراد انتخاب کرده‌اند، توسط داوطلبانی با رتبه بهتر و با توجه به ظرفیت، کسب شده است.
    مشاورعالی سازمان سنجش به ارائه کارنامه برای هر داوطلب اشاره کرد و گفت: در کارنامه‌ در هر انتخاب رتبه فرد و رتبه آخرین فرد قبول شده در آن رشته با همان سهمیه چیست؟ یعنی داوطلب به وضوح متوجه خواهد شد دلیل پذیرفته نشدنش چه بوده است.
    توکلی در ادامه درمورد گروه دیگر معترضان اظهار کرد: عده‌ای دیگر از داوطلبان که پذیرفته شده‌اند، اذعان می‌کنند باید در اولویت بهتری پذیرفته می‌شدند.
    وی با تاکید بر اینکه اعتراضات هر دو گروه بررسی می‌شود، ادامه داد: تا 10 روز آینده پاسخ داوطلبان معترض داده خواهد شد.

داوطلبان کنکور 93 نباید خود را با داوطلبان کنکور 92 مقایسه کنند

مشاور عالی سازمان سنجش در ادامه درمورد مقایسه داوطلبان کنکور سراسری 93 با کنکور سراسری سال 92 توضیح می‌دهد: کنکور یک آزمون رقابتی است و هیچ کنکوری با کنکور دیگر قابل مقایسه نیست. بنابراین داوطلبان هم نباید خود را با داوطلبان سال گذشته مقایسه کنند. داوطلبان فقط باید خود را با داوطلبان کنکور امسال مقایسه کنند که بر اساس آن نحوه پذیرش دو داوطلبی که شرایطشان کاملا شبیه یکدیگر است با یکدیگر تفاوتی ندارند. وی ادامه داد: درضمن سیستم نمره کل‌سازی امسال با سال گذشته تفاوت دارد. در نمره‌کل سازی سال گذشته سوابق تحصیلی با تاثیر مثبت اعمال می‌شد اما بر اساس مصوبات قانونی که امسال به سازمان اعمال شده است تاثیر سوابق تحصیلی در نمره‌کل سازی کنکور امسال قطعی است. به این معنی که سوابق تحصیلی می‌تواند هم تاثیر مثبت داشته باشد و هم تاثیر منفی.
    توکلی درمورد سهمیه‌ها اظهار کرد: از لحاظ ظرفیت پذیرش و درصد هیچ تغییری نسبت به گذشته اعمال نشده است. اما ما قبل از انتخاب رشته به داوطلبان اعلام کردیم که نحوه نمره‌کل سازی و سهمیه بندی تغییر یافته است و به داوطلبان توصیه کردیم انتخاب رشته خود را بر اساس مقالات راهنمایی که در سازمان سنجش و پیک سنجش منتشر می‌شود انجام دهند.
    وی درمورد سهمیه ایثارگران توضیح داد: چند سهمیه جداگانه وجود داشت که بر اساس مصوبه اعلام شده یک سهمیه احتساب شده و در مجموع 20 درصد از ظرفیت را تحت عنوان سهمیه ایثارگران به خود اختصاص دادند. البته امر به این معنی نیست که افرادی که مشمول این سهمیه می‌شوند صد در صد پذیرفته خواهند شد، بلکه این افراد هم باید حد نصابی را برای ورود به رشته داشته باشند. داوطلبانی که دارای سهمیه‌های دیگر هستند باید توجه داشته باشند این سهمیه مانع از پذیرش آن‌ها نشده است.
    انتهای پیام

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

با سلام.

اقا معین برای من هم زده
    ولی فکر نکنم چیز مهمی باشه
    چون میدونم رتبه ام به اون رتبه لازم نخبگان نمیرسه و حتی اگه برسه فکر نکنم رشته من اصلا شرایط نخبه شدن رو داشته باشه

8. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا معین برای من هم زده
    ولی فکر نکنم چیز مهمی باشه
    چون میدونم رتبه ام به اون رتبه لازم نخبگان نمیرسه و حتی اگه برسه فکر نکنم رشته من اصلا شرایط نخبه شدن رو داشته باشه
    اقا زده دیگه
    باید طبق چیزی که خودشون میگن بشه دیگه مثلا من همزمان ادبیات هم بخونم و شما هم مثلا همزمان ادبیات روسی هم بخونی ...
    شما مگر رتبه کشوری و سهمیت چند بوده ؟

ماده 1- دانشجویانی که می توانند از مزایای این آیین نامه بهره مند شوند، عبارتند از :
    الف- برگزیدگان آزمون سراسری با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور
    تبصره 1- برگزیدگان آزمون سراسری موضوع بند الف، کسانی هستند که مجموع نمرات اکتسابی آنها در آزمون
    سراسری حداقل دو و نیم انحراف معیار از میانگین نمرات در گروه آزمایشی مربوط بالاتر باشد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://web.ut.ac.ir/eng/eng-acad/Aeen3.htm
    Last edited by مُعین; 14-09-2014 at 19:06.

10. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من دانشگاه اراک قبول شدم تو ثبت نام اینترنتی یه مشکلی دارم
    وقتی وارد سایت میشم ملیت من رو زده ایرانی

وقتی مشخصات رو تکمیل میکنم میخوام کد رهگیری بگیرم فرم نهاییش که میاد برای پرینت واسه دانشگاه
    ملیت رو زده غیر ایرانی

باید چیکارش کنم ؟ مشکلی بعدا پیش نمیاد ؟؟
    Last edited by ho3in2012; 14-09-2014 at 21:41.

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

اقا زده دیگه
    باید طبق چیزی که خودشون میگن بشه دیگه مثلا من همزمان ادبیات هم بخونم و شما هم مثلا همزمان ادبیات روسی هم بخونی ...
    شما مگر رتبه کشوری و سهمیت چند بوده ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://web.ut.ac.ir/eng/eng-acad/Aeen3.htm
    اگه اینجوری باشه کل همکلاسی های بنده در تهران شامل این قضیه میشند چون اون ها هم همه زیر 200 بودن
    اگه بشه ادبیات و مترجمی هم زمان گرفت عالی میشه مخصوصا که خیلی درس ها مشترکه و تداخل بینشون پیش کم میاد
    Last edited by farzan311; 03-12-2014 at 13:59.

13. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من دانشگاه اراک قبول شدم تو ثبت نام اینترنتی یه مشکلی دارم
    وقتی وارد سایت میشم ملیت من رو زده ایرانی

وقتی مشخصات رو تکمیل میکنم میخوام کد رهگیری بگیرم فرم نهاییش که میاد برای پرینت واسه دانشگاه
    ملیت رو زده غیر ایرانی

باید چیکارش کنم ؟ مشکلی بعدا پیش نمیاد ؟؟
    سلام...
    بنده میخواستم دیشب جواب بدم اما به خاطر عدم اطمینان جوابی ندادم ... اما با توجه به کمبود وقت به نظر من ثبت نام رو تکمیل کنید و روز مراجعه حتما پییگری و اصلاح کنید .
    مثلا سایت دانشگاه شیراز اینو نوشته ":
    متذکر مي شود در صورت وجود هرگونه مشکل در ثبت نام اينترنتي، در زمان مراجعه حضوري نسبت به رفع مشکل اقدام خواهد شد.
    به نظرم دانشگاه شما هم داشته باشه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •