دقت کردید تو این تایپیک ها همون کسانی که خرید کنسول رو تبلیغ میکنند به شدت هم خرید بازی ها و نرم افزارهای انحصاری رو تبلیغ میکنند!؟
برخی ساده لوح هم دنبال رو اینها هستند زیرا آلترناتیوی ندارند
اما چه آلترناتیوی بزرگتر از
کپی لفت CopyLeft
چه آلترناتیوی بزرگتر از زندگی اشتراکی
آقا شما انحصار رو دوست داری و کپی رایت رو دوست داری ما هم کپی لفت رو دوست داریم شما چه اصراری به تبلیغ داری مگه ما تبلیغ میکنیم؟
پس یه خبرایی هست دیگه ...
درضمن اگر به عقاید من میگی بی شخصیتی و توهین به انسان، من هم دقیقا همین نظر رو در مورد امثال تو دارم چون امثال تو نمیخوان همه ی افراد این بازی رو انجام بدن و میخوای فقط اقلیتی این بازیهارو انجام بده که سرمایه ی خرید بازی رو داره...
توی قرن 21 زندگی میکنیم با اینترنت و شبکه های اجتماعی و افشاگریها و به اشتراک گذاریها دیگه تو زمینه نرم افزار هیچ انحصاری نداریم تمام شد این قلدر بازیهای شرکت های بزرگ هم بزودی با اپن سورس کبیر به فنــــــــا میره
شما تازه برگشتی به دهه 80 میلادی؟، اگر بازاریابی شغلت نیست و مثلا قصد خیر داری میدونی شرکت های انحصاری که ازشون حمایت میکنی تا کجا غرق در فساد و استثمار کارگران و نخبه ها هستند؟ نیکی و خیر واقعی یعنی همه چیز برای همه کس
ویندوزم رو با این عظمتش با اسکایپ قانونی کردم الان از ویندوز شما هم قانونی تره، اونوقت میخوای یه بازی ساده کرک نشه؟
هیچ مشکلی نیست که به دست هکر ها و کرکرها حل نشه بازی در آنلاین هم در اینترنت راهکار داشت حالا چون اینجا پیگیر نبودند و بلد نبودند پس باید بازی رو بخریم؟
حالا که عشق تبلیغ دارید برو که بریم:
کپی رایت یعنی انحصار طلبی
ای مخالفین کپی رایت

احساس گناه نکنید بدانید که در کشوری زندگی میکنید که پدران و مادرانتان به زحمت پول بدست میاورند و این گناه هست که زحمت زحمتکشان را در شکم انحصارگران بریزیم و این گناه هست که زن و بچه مان گشنه بخوابند ولی ما پول IDM و فیفا بدهیم!
زنده باد اشتراک ننگ بر انحصار
درود بر هکرها و کرکرها
و همینطور درود بر اپن سورس