تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 444 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله راحت میتونیم بخریم. بعدشم راحت آنلاین بازی کنیم! اینترنتمون هم که ماشالله 10 مگابیت هست سرعت فضاییه. انگاری داری LAN بازی میکنی
    شما داری از نگاه خودت به قضیه نگاه میکنی. من دارم قضیه رو از نگاه شرکت سازنده می بینم. شرکتی که بازاری در یه کشور نداره.براش چه فرقی داره که حالا کسی بخره محصولش رو یا نخره و کرک کنه. که اتفاقا در بعضی موارد این کرکی استفاده کردن به سود شرکت سازنده هست. چون باعث محبوبیتش میشه و بعدا ممکنه استفاده هایی براش داشته باشه.

دوست من شما با هر کیفیت ADSL ای که داری اگه خواستی یه پیغام خصوصی بهم بده تا چیزی بهت یاد بدم که پینگتو یک سوم کنه
    من خودم فیفا 13 رو با پینگ 300 بازی میکردم که یه حرکتی زدم پینگم شد 90 بدون DELAY بدون LAG ، فکر میکنم اینا همش توجیهه
    اون شرکت تو ایران بازاری نداره چون خود ما نمیخوایم بازاری داشته باشه،مطمئن باشید ما اگه کپی نکینیم و برای اون شرکت سود مالی داشته باشیم،نه تنها تو ایران بازار ایجاد میکنه،بلکه تیم ملی و تیم های باشگاهیمونم وارد بازی میکنه

2. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من رو سیستمم فوتوشاپ ندارم ولی آنتی ویروسم،پلیرم،IDM ام،خود ویندوزم و بازی هایی که بازی میکنم همشوووووون اریجینالن
    حتی فیفا 14 ای رو که منتظرم کرکش بیاد به خاطر اینه که این 1 ماه سرگرم باشم تا اینکه PS4 و FIFA SOCCER NEXT GEN بیاد تا همون روز اول بخرم و بازی کنم...
    من حتی آلبوم خواننده های مجاز هم که میاد دانلود میکنم گوش میدم ولی فرداش سی دی ش رو میخرم و میشکونم میندازم دور
    با این اوصاف شما 100 % یکی از اون 313 نفر خواهید بود
    منتظر رجعت شما بهمراه جناب چاوز هستیم

+

من هم دمو رو بازی کردم ...
    فکر نمی کردم گیم پلی تا این حد پیشرفت کنه ! فوق العاده شده ...
    بیصبرانه منتظر کرک ( این گناه کبیره ) هستم .

4. 11 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دقت کردید تو این تایپیک ها همون کسانی که خرید کنسول رو تبلیغ میکنند به شدت هم خرید بازی ها و نرم افزارهای انحصاری رو تبلیغ میکنند!؟
    برخی ساده لوح هم دنبال رو اینها هستند زیرا آلترناتیوی ندارند

اما چه آلترناتیوی بزرگتر از کپی لفت CopyLeft
    چه آلترناتیوی بزرگتر از زندگی اشتراکی
    آقا شما انحصار رو دوست داری و کپی رایت رو دوست داری ما هم کپی لفت رو دوست داریم شما چه اصراری به تبلیغ داری مگه ما تبلیغ میکنیم؟
    پس یه خبرایی هست دیگه ...
    درضمن اگر به عقاید من میگی بی شخصیتی و توهین به انسان، من هم دقیقا همین نظر رو در مورد امثال تو دارم چون امثال تو نمیخوان همه ی افراد این بازی رو انجام بدن و میخوای فقط اقلیتی این بازیهارو انجام بده که سرمایه ی خرید بازی رو داره...

توی قرن 21 زندگی میکنیم با اینترنت و شبکه های اجتماعی و افشاگریها و به اشتراک گذاریها دیگه تو زمینه نرم افزار هیچ انحصاری نداریم تمام شد این قلدر بازیهای شرکت های بزرگ هم بزودی با اپن سورس کبیر به فنــــــــا میره
    شما تازه برگشتی به دهه 80 میلادی؟، اگر بازاریابی شغلت نیست و مثلا قصد خیر داری میدونی شرکت های انحصاری که ازشون حمایت میکنی تا کجا غرق در فساد و استثمار کارگران و نخبه ها هستند؟ نیکی و خیر واقعی یعنی همه چیز برای همه کس
    ویندوزم رو با این عظمتش با اسکایپ قانونی کردم الان از ویندوز شما هم قانونی تره، اونوقت میخوای یه بازی ساده کرک نشه؟
    هیچ مشکلی نیست که به دست هکر ها و کرکرها حل نشه بازی در آنلاین هم در اینترنت راهکار داشت حالا چون اینجا پیگیر نبودند و بلد نبودند پس باید بازی رو بخریم؟

حالا که عشق تبلیغ دارید برو که بریم:
    کپی رایت یعنی انحصار طلبی

ای مخالفین کپی رایت
    احساس گناه نکنید بدانید که در کشوری زندگی میکنید که پدران و مادرانتان به زحمت پول بدست میاورند و این گناه هست که زحمت زحمتکشان را در شکم انحصارگران بریزیم و این گناه هست که زن و بچه مان گشنه بخوابند ولی ما پول IDM و فیفا بدهیم!
    زنده باد اشتراک ننگ بر انحصار
    درود بر هکرها و کرکرها
    و همینطور درود بر اپن سورس

6. 8 کاربر از anticopyright بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست من شما با هر کیفیت ADSL ای که داری اگه خواستی یه پیغام خصوصی بهم بده تا چیزی بهت یاد بدم که پینگتو یک سوم کنه
    من خودم فیفا 13 رو با پینگ 300 بازی میکردم که یه حرکتی زدم پینگم شد 90 بدون DELAY بدون LAG ، فکر میکنم اینا همش توجیهه
    اون شرکت تو ایران بازاری نداره چون خود ما نمیخوایم بازاری داشته باشه،مطمئن باشید ما اگه کپی نکینیم و برای اون شرکت سود مالی داشته باشیم،نه تنها تو ایران بازار ایجاد میکنه،بلکه تیم ملی و تیم های باشگاهیمونم وارد بازی میکنه
    میشه دقیق این روش رو برام بزاری
    بنده با ایکس باکس وصل میشم ولی خیلی دلم میخواد این روش رو تست کنم
    با سپاس

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست من ، نظر شخصی بنده اینه که خیلی از حرف هامون توجیه...مگه میشه ما کپی کنیم و شرکت ضرر نکنه ؟ وقتی ما کپی نکنیم،شرکت سود میکنه پس این یعنی کپی کردن ما هم یعنی ضرر برای اونا...
    دقت کردید تو این تایپیک ها همون کسانی که خرید کنسول رو تبلیغ میکنند به شدت هم خرید بازی ها و نرم افزارهای انحصاری رو تبلیغ میکنند!؟
    برخی ساده لوح هم دنبال رو اینها هستند زیرا آلترناتیوی ندارند

اما چه آلترناتیوی بزرگتر از کپی لفت CopyLeft
    چه آلترناتیوی بزرگتر از زندگی اشتراکی
    آقا شما انحصار رو دوست داری و کپی رایت رو دوست داری ما هم کپی لفت رو دوست داریم شما چه اصراری به تبلیغ داری مگه ما تبلیغ میکنیم؟
    پس یه خبرایی هست دیگه ...
    درضمن اگر به عقاید من میگی بی شخصیتی و توهین به انسان، من هم دقیقا همین نظر رو در مورد امثال تو دارم چون امثال تو نمیخوان همه ی افراد این بازی رو انجام بدن و میخوای فقط اقلیتی این بازیهارو انجام بده که سرمایه ی خرید بازی رو داره...

توی قرن 21 زندگی میکنیم با اینترنت و شبکه های اجتماعی و افشاگریها و به اشتراک گذاریها دیگه تو زمینه نرم افزار هیچ انحصاری نداریم تمام شد این قلدر بازیهای شرکت های بزرگ هم بزودی با اپن سورس کبیر به فنــــــــا میره
    شما تازه برگشتی به دهه 80 میلادی؟، اگر بازاریابی شغلت نیست و مثلا قصد خیر داری میدونی شرکت های انحصاری که ازشون حمایت میکنی تا کجا غرق در فساد و استثمار کارگران و نخبه ها هستند؟ نیکی و خیر واقعی یعنی همه چیز برای همه کس
    ویندوزم رو با این عظمتش با اسکایپ قانونی کردم الان از ویندوز شما هم قانونی تره، اونوقت میخوای یه بازی ساده کرک نشه؟
    هیچ مشکلی نیست که به دست هکر ها و کرکرها حل نشه بازی در آنلاین هم در اینترنت راهکار داشت حالا چون اینجا پیگیر نبودند و بلد نبودند پس باید بازی رو بخریم؟

حالا که عشق تبلیغ دارید برو که بریم:
    کپی رایت یعنی انحصار طلبی

ای مخالفین کپی رایت
    احساس گناه نکنید بدانید که در کشوری زندگی میکنید که پدران و مادرانتان به زحمت پول بدست میاورند و این گناه هست که زحمت زحمتکشان را در شکم انحصارگران بریزیم و این گناه هست که زن و بچه مان گشنه بخوابند ولی ما پول IDM و فیفا بدهیم!
    زنده باد اشتراک ننگ بر انحصار
    درود بر هکرها و کرکرها
    و همینطور درود بر اپن سورس
    تا حدودی باهاتون موافقم.
    ولی سازنده حق داره روی محصولش قیمت بذاره و بفروشدش، اما بعد از فروش، بازی در اختیار ماست و حق داریم هر کاری میخوایم بکنیم.
    اون شرکت هم حق داره کاری کنه که ما نتونیم مثلا به شخص دیگه ای بدیمش، ولی ما اگه خریدیم و تونستیم دور بزنیمش، حق داریم کار خودمونو بکنیم.
    انحصار طلبی حق سازنده هست و اختیار در مورد محصولی که خریدیم، حق ماست.

9. 4 کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها یکی کرک سالم این بازی رو واسه دانلود قرار میده.هر چی تو نت میگردم پیدا نمیشه!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

تا حدودی باهاتون موافقم.
    ولی سازنده حق داره روی محصولش قیمت بذاره و بفروشدش، اما بعد از فروش، بازی در اختیار ماست و حق داریم هر کاری میخوایم بکنیم.
    اون شرکت هم حق داره کاری کنه که ما نتونیم مثلا به شخص دیگه ای بدیمش، ولی ما اگه خریدیم و تونستیم دور بزنیمش، حق داریم کار خودمونو بکنیم.
    انحصار طلبی حق سازنده هست و اختیار در مورد محصولی که خریدیم، حق ماست.

انحصار طلبی و مالکیت خصوصی حق هیچ کسی نیست اگر ابزار تولید آزاد شوند تمام نخبه ها و کارگران میتوانند بازیهای بزرگ درست کنند
    انحصارطلبان بدلیل سرمایدار بودن ابزار تولید را در اختیار گرفته اند و کارهای یدی و فکری را با پول میخرند و به نام خود ثبت میکنند
    فیفا 14 ها محصول نخبه ها و کارگران است اگر ابزار تولید برای عموم باز بود و خصوصی نبود خیلی ها میتوانستند فیفا بسازند اما چون با سرمایه ابزار تولید را خریده اند و مغزها هم به ناچار خود را در اختیار انحصارگران گذاشته اند بازی به نفع کمپانی ها فروخته میشود
    دزدی یعنی همین یعنی تو بازی رو نسازی ولی به نام خودت بزنی چرا؟ چون سرمایداری

12. این کاربر از anticopyright بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا اگه آپدیت بیاد چند مگ خواهد بود؟؟
    در ضمن میگن گرافیکش بهتر شده یعنی ممکنه سیستم دچار مشکل بشه؟من دمو رو روون اجرا میکردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من دیگه این بحث کپی رایت (همون دزدی مدرن) رو ادامه نمیدم ولی اگر ببینم باز هم برای خرید محصولی تبلیغ میشه اون هم با جملاتی احساسی و دروغ،
    میام و جواب میدم و در خدمت هستم،
    در دنیای فلسفه و حقوق انسانی مطالب زیادی در مورد ضدیت به حق با کپی رایت و مالکیت خصوصی وجود داره با کمی مطالعه میتونیم جواب این سودجویان رو بدیم
    به ما بخاطر استفاده بحق از کرک میگن دزد اما خودشون دزدان بزرگی هستند که به نفع دزدان اصلی یعنی سرمایداران دزدی میکنند اگر ما خرده دزدیم خودشون شاه دزدند

دوستانی که به انگلیسی مسلط هستند به تایپیک کمک کنند تا همه ی قسمت های فیفا با ترفند و کرک و پچ باز بشه حتی بازی انلاین و التیمیت تیم هم بازشدنی است

همه چیز برای همه کس
    ننگ بر کپی رایت زنده باد به اشتراک گذاری تمام تولیدات بشری

بدرود

15. 3 کاربر از anticopyright بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

حرف های دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد ایران صدق میکنه... وقتی نه اینتزنت درست و حسابی دارین و هر کسی برای هر کاری زحمت میکشه مردم هیچ وقت نسخه اصلشو میخرن و کلا تو این موارد مشکل داریم نباید انتظار بره که ما بیایم حق کپی رایت رعایت کنیم.....

17. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •