تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 624 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

اين حرفي كه نقل قول كردي كاملا درسته.
    ببين دوست من. وقتي ميخان يه سيستم كامپيوتر ميبندن و ميخوان براش مانيتور بگيرن، با توجه به كارت گرافيكش مانيتور ميگيرن. چون اگه كارت كرافيك خيلي خوب نباشه ولي مانيتور HD باشه ، اونقت همه چيز خيلي ريز نمايش داده ميشه و شما مجبوري رزولوشن مانيتور رو بياري پايين تا به كارت گرافيكت بخوره.
    اين --- هم دقيقا همين سيستمه.
    اگر فرستنده صدا و سيما تصويري كه رزولوشن 720 داره پخش كنه (كه فكر نميكنم 720 هم باشه حتي) و شما يه گيرنده رزولوشن 1080 بهش وصل كني تصاوير در تلوزيونت رنجه ميشه يا به اصطلاح دوستمون شارپ ميشه خيلي
    من میگم اصلا یه پروویژن بگیرم که هم کامپوننت داره هم HTMI هم AV بعد هر سه تارو یه تست میزنم دیگه هان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میگم اصلا یه پروویژن بگیرم که هم کامپوننت داره هم HTMI هم AV بعد هر سه تارو یه تست میزنم دیگه هان؟
    دوست عزیز بنده که انجام وظیفه کردم نسبت به اطلاعاتی که دادم و امیدوارم مفید واقع شده باشه ، شما با توجه به سفارشات و بررسی هایی که اساتید لطف کردند و نتیجه اش رو اینجا اعلام کردند و همینطور طبق نیاز خودتون میتونید تصمیم گیری برای خرید بهترین گزینه رو بفرمایید .
    اگر به مدیا پلیر دستگاه پروویژن نیاز ندارید ( که اشکالات خودش رو هم داره و در پست های قبلی مفصل توضیح داده شده ) و صرفا گیرنده دیجیتال براتون مهمه،لازمه که به نکات زیر توجه کنید :

ظاهرا شما در مورد نوع خروجی تصویر دچار سردرگمی شده اید ، و این نیاز به این ندارد که جنابعالی دستگاهی رو بگیرید که هر 3 نوع خروجی رو داره ! چرا که این از بدیهیات ارسال تصویر هستش و کاملا واضحه که وقتی بخواهیم تصویر SD رو با خروجی HD ببینیم (HDMI ) تمامی آرتیفکت های تصویر بصورت آزاردهنده چشم هر بیننده ای رو متوجه خواهد کرد و این یعنی شما تا وقتی نیاز به تماشای تصویر HD ندارید دلیلی هم وجود نداره که بخواهید خطاهای (ضعفهای ) موجود در تصاویر SD رو بزرگنمایی بکنید و بجای اینکه از تصاویر دیجیتال لذت ببرید چشمتون رو خسته کنه .

3. 2 کاربر از Nikonian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان پروویژن دار
    دستگاه من از ساعت 11 تا الان سیگنال نداره هر چی سرچ می کنم هیچ شبکه ای رو پیدا نمی کنه.
    شما چطور؟ سیگنال دارین؟

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان پروویژن دار
    دستگاه من از ساعت 11 تا الان سیگنال نداره هر چی سرچ می کنم هیچ شبکه ای رو پیدا نمی کنه.
    شما چطور؟ سیگنال دارین؟
    سلام
    سیگنال به طور کامل هست.
    یک بار دستگاه را با دگمه اصلی خاموش و روشن کنید و دو مرتبه سعی کنید. اگر مشکل حل نشد با شرکت فروشنده تماس بگیرید.

6. این کاربر از a_fazlollahii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    سیگنال به طور کامل هست.
    یک بار دستگاه را با دگمه اصلی خاموش و روشن کنید و دو مرتبه سعی کنید. اگر مشکل حل نشد با شرکت فروشنده تماس بگیرید.
    نه دوست عزیز تا الان 20 بار خاموش روشن کردم و تست کردم جواب نمیده

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

نه عزيز. اونور هم جواب دادم. ولي هيچ تاثيري نداره
    مگه ايكه تلوزيون فيلمي با كيفيت HD پخش كنه. كه به هيچ عنوان همچين چيزي امكان پذير نيست. حالا 100 نفر هم بيان بگن تلوزيون داره HD ميشه، من به شما قول ميدم كه اين اتفاق نيافته
    آخه national Geography بايد كلي پول بدي كهHD ببيني بعد ايران بياد تصاويرشو HD كنه؟؟؟!!!
    هر دستگاهي كه upscaling داشته باشه وقتي به TV وصل ميشه، تلوزيون خودش اون upscalin رو غير فعال ميكنه و تغييرات لازم رو اعمال ميكنه. پس upscaling يه ويژگي مسخرس كه هر دستگاهي داشته باشه يا نداشته باشه مهم نيست. فقط جنبه تبليغاتي داره
    اين حرفي كه نقل قول كردي كاملا درسته.
    ببين دوست من. وقتي ميخان يه سيستم كامپيوتر ميبندن و ميخوان براش مانيتور بگيرن، با توجه به كارت گرافيكش مانيتور ميگيرن. چون اگه كارت كرافيك خيلي خوب نباشه ولي مانيتور HD باشه ، اونقت همه چيز خيلي ريز نمايش داده ميشه و شما مجبوري رزولوشن مانيتور رو بياري پايين تا به كارت گرافيكت بخوره.
    اين --- هم دقيقا همين سيستمه.
    اگر فرستنده صدا و سيما تصويري كه رزولوشن 720 داره پخش كنه (كه فكر نميكنم 720 هم باشه حتي) و شما يه گيرنده رزولوشن 1080 بهش وصل كني تصاوير در تلوزيونت رنجه ميشه يا به اصطلاح دوستمون شارپ ميشه خيلي
    دوست عزیز بنده که انجام وظیفه کردم نسبت به اطلاعاتی که دادم و امیدوارم مفید واقع شده باشه ، شما با توجه به سفارشات و بررسی هایی که اساتید لطف کردند و نتیجه اش رو اینجا اعلام کردند و همینطور طبق نیاز خودتون میتونید تصمیم گیری برای خرید بهترین گزینه رو بفرمایید .
    اگر به مدیا پلیر دستگاه پروویژن نیاز ندارید ( که اشکالات خودش رو هم داره و در پست های قبلی مفصل توضیح داده شده ) و صرفا گیرنده دیجیتال براتون مهمه،لازمه که به نکات زیر توجه کنید :

ظاهرا شما در مورد نوع خروجی تصویر دچار سردرگمی شده اید ، و این نیاز به این ندارد که جنابعالی دستگاهی رو بگیرید که هر 3 نوع خروجی رو داره ! چرا که این از بدیهیات ارسال تصویر هستش و کاملا واضحه که وقتی بخواهیم تصویر SD رو با خروجی HD ببینیم (HDMI ) تمامی آرتیفکت های تصویر بصورت آزاردهنده چشم هر بیننده ای رو متوجه خواهد کرد و این یعنی شما تا وقتی نیاز به تماشای تصویر HD ندارید دلیلی هم وجود نداره که بخواهید خطاهای (ضعفهای ) موجود در تصاویر SD رو بزرگنمایی بکنید و بجای اینکه از تصاویر دیجیتال لذت ببرید چشمتون رو خسته کنه .
    یه نفر بهم اینجوری گفت که :

(( اینکه میگن تصاویر ارسالی سیما HD نیستو ستاپباکس HD می خوایم چیکار، اظهار نظر چرتیه که بیشتر از طرف فروشندگان xvision و تولیدکنندگان و کارمندان مادایران بیان میشه.
    شاید سیما چندتا کانال HD پخش کرد .. ، اونوقت چی!؟

و اونایی که قابلیت Upscaling رو به زیر سوال می برند!!! ، عوامی هستند نادان و نا آگاه و یا شایدم آگاه ولی برای فروش کالاشون، خودشون رو به خریت می زنند و اینجور اظهار نظر ها هم بیشتر از طرف همون تولیدکنندگان و فروشندگان xvision صورت می گیره.
    برای آشنایی بیشتر با قابلیت Upscaling شما بهتره که مراجعه کنید به سایت های LG, Samsung, Panasonic و بخصوص Sony که خیلی کامل همراه با عکس این مورد رو توضیح داده.

پایه و اساس سینما خانگی ها و DVDPLayer ها هم بر اساس Full HD Upscaling هست.
    به این صورت که شما با استفاده از قابلیت Upscaling می توانید فیلم های SD با وضوح 576i (0.5 مگاپیکسل) را تبدیل کنی به وضوح 720P (1 مگاپیکسل) و یا 1080P (2 مگاپیکسل) که در بهبود کیفیت فیلم های SD خیلی موثر است.
    در ----- HD و ستاپباکس HD نیز به همین صورت است.))

9. 2 کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

13

حقیقتش من خودم ایکس ویژن دارم اما یکی از فامیلها که اسرار به خرید پروویژن داشت من براش پروویژن گرفتم و یک کابل HDMI سونی که مدلش یادم نیست چون جعبه سیم رو این فامیل ما همون روز شوت کرده بیرون فقط فکر کنم عدد آخرش 20 یا 25 بود و سرش هم طلایی رنگ هست و دستگاه رو بوسیله این کابل به تلویزیون وصل کردم ولی کیفیت تصویر به شدت از ایکس ویژن پایینتر بود من که نفهمیدم مشکل از کابل بود یا دستگاه اما همون تلویزیون رو با ایکس ویژن و کابل کامپوننت امتحان کردیم تصویر بسیار بهتر بود اون هم دستگاه خودش رو با کامپوننت وصل کرد و کابل رو هم به خودم پس داد

***چند جا کابل رو نشون دادم گفتند از بهترین نوعهای کابل HDMI هست
    توي تنظيمات بايد بزاريش روي720!!!
    من كه خيلي خوب تصوير رو دارم!
    xvisionرو من توي يه مغازه توي lcd سوني ديدم اندازه 576iپروويژن بود!

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------

ولی یکی یجا گفت :

(( با استفاده از کابل HDMI جزئیات تصویر بیشتر نمایان خواهند شد و این در انتقال تصویر سورس های بی کیفیت مثل کانالهای تلویزیون باعث آزار خواهد شد تا لذت بیشتر چون تصویر ارسالی با کیفیت و سایز پایین ارسال میشه و شماهنگام استفاده از کابل HDMI در حقیقت به افزایش شارپنس تصاویر بی کیفیت کمک کردید .

راه حل این مسئله هم استفاده از کابل Component هستش که تصویر رو با شارپی کمتر و نرمتر پخش میکنه ، و شما یه راه ساده هم دارید برای اینکه دقیقا متوجه منظور بنده بشوید ، دستگاههای DVD-PLAYER که پورت خروجی HDMI دارند رو با یک فیلم و تلویزیون ثابت بوسیله هر دو کابل Component و HDMI تست کنید و با نمایش فیلم DVD ببینید که کیفیت خروجی کدوم بهتره ( باز هم تاکید میکنم که برای سورس های با سایز تصویر پایین و بیت ریت پایین این قضیه صدق میکنه )
    کیفیت و بیت ریت تصویر کانالهای سیما از فیلمهای DVD بالاتر که نیست بلکه بسیار پایین تره ، پس با تست بالا متوجه میشید که تصویر Settopbox با خروجی HDMI چه خواهد بود . ( نهایتا کابل Component مفیدتر خواهد بود))

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم كاملا با حرف شما موافقم !
    واسه ديدن فيلم با فلش از 1080استفاده ميكنم وبراي تصوير تلويزيون 720p!!

11. 2 کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزيزم . من فكر ميكنم شما داري بيش از حد حساسيت به خرج ميدي. اين نظر رو هم ميزارم . ولي بعدش از حضور شما مرخص ميشم:

(( اینکه میگن تصاویر ارسالی سیما HD نیستو ستاپباکس HD می خوایم چیکار، اظهار نظر چرتیه که بیشتر از طرف فروشندگان xvision و تولیدکنندگان و کارمندان مادایران بیان میشه.
    شاید سیما چندتا کانال HD پخش کرد .. ، اونوقت چی!؟
    من بار ها و بار ها گفتم: صدا و سيما به هيچ عنوان تصوير HD پخش نميكنه. پخش تصاوير HDميليارد ها تومان هزينه داره. كشور هاي اروپايي هم كانال هاي تلوزيونشون HD نيست. سيگنال ديجيتال تازه داره به زور راه اندازي ميشه، آخه شما چرا هر حرفي رو باور ميكنين واقعا؟؟؟ هر فروشنده به فكر سود خودشه. نه به فكر من و شما.
    باز اگر دو به شك هستين در اين مورد لطف provision تهيه كنيد كه موقع خريد دلتون چركين نباشه از چيزي كه ميخريد

و اونایی که قابلیت Upscaling رو به زیر سوال می برند!!! ، عوامی هستند نادان و نا آگاه و یا شایدم آگاه ولی برای فروش کالاشون، خودشون رو به خریت می زنند و اینجور اظهار نظر ها هم بیشتر از طرف همون تولیدکنندگان و فروشندگان xvision صورت می گیره.
    برای آشنایی بیشتر با قابلیت Upscaling شما بهتره که مراجعه کنید به سایت های LG, Samsung, Panasonic و بخصوص Sony که خیلی کامل همراه با عکس این مورد رو توضیح داده.
    اولا كه ) قابليت upscaling توسط TV شما انجام ميشه. و تلوزيون هاي احد بوق هم اين قابليت رو داشته و دارند.
    ثانيا ) شما تا حالا ديدي كسي در مورد xvision يا ساير برند ها بگه: دستگاه من upscaling نداره من ناراضيم؟؟؟
    بابا اين upscaling يه چيز چرت هست.
    لطف كنيد اگر زبانتون خوبه اين لينك رو بخونيد كه بدونيد upscaling مسخره ترين فيچري هست كه ميشه براي تبليغات ازش استفاده كرد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين خاصيت به بهبود تصوير هيچ ربطي نداره. من نميگم اين برند رو بخر يا اونو بخر. فقط معيار انتخابت رو بذار روي اينكه كدوم تصوير بهتري داره و برو ببين تصويرشو تو جمهوري. نه اين مضخرفات كه upscaling داره يا نداره.

13. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز Ehsanericson

نهایتا تصمیم گیری با خود شماست ، نظرات رو جمع بندی کرده و با علم ودانش خود تصمیم نهایی رو بگیرید .

15. 2 کاربر از Nikonian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

)
    آقا شما خريد كني من يه سور اساسي ميدم به بچه هاي p30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •