من میگم اصلا یه پروویژن بگیرم که هم کامپوننت داره هم HTMI هم AV بعد هر سه تارو یه تست میزنم دیگه هان؟
من میگم اصلا یه پروویژن بگیرم که هم کامپوننت داره هم HTMI هم AV بعد هر سه تارو یه تست میزنم دیگه هان؟
دوست عزیز بنده که انجام وظیفه کردم نسبت به اطلاعاتی که دادم و امیدوارم مفید واقع شده باشه ، شما با توجه به سفارشات و بررسی هایی که اساتید لطف کردند و نتیجه اش رو اینجا اعلام کردند و همینطور طبق نیاز خودتون میتونید تصمیم گیری برای خرید بهترین گزینه رو بفرمایید .
اگر به مدیا پلیر دستگاه پروویژن نیاز ندارید ( که اشکالات خودش رو هم داره و در پست های قبلی مفصل توضیح داده شده ) و صرفا گیرنده دیجیتال براتون مهمه،لازمه که به نکات زیر توجه کنید :
ظاهرا شما در مورد نوع خروجی تصویر دچار سردرگمی شده اید ، و این نیاز به این ندارد که جنابعالی دستگاهی رو بگیرید که هر 3 نوع خروجی رو داره ! چرا که این از بدیهیات ارسال تصویر هستش و کاملا واضحه که وقتی بخواهیم تصویر SD رو با خروجی HD ببینیم (HDMI ) تمامی آرتیفکت های تصویر بصورت آزاردهنده چشم هر بیننده ای رو متوجه خواهد کرد و این یعنی شما تا وقتی نیاز به تماشای تصویر HD ندارید دلیلی هم وجود نداره که بخواهید خطاهای (ضعفهای ) موجود در تصاویر SD رو بزرگنمایی بکنید و بجای اینکه از تصاویر دیجیتال لذت ببرید چشمتون رو خسته کنه .
دوستان پروویژن دار
دستگاه من از ساعت 11 تا الان سیگنال ندارههر چی سرچ می کنم هیچ شبکه ای رو پیدا نمی کنه.
شما چطور؟ سیگنال دارین؟
سلام
سیگنال به طور کامل هست.
یک بار دستگاه را با دگمه اصلی خاموش و روشن کنید و دو مرتبه سعی کنید. اگر مشکل حل نشد با شرکت فروشنده تماس بگیرید.
نه دوست عزیز تا الان 20 بار خاموش روشن کردم و تست کردم جواب نمیده![]()
یه نفر بهم اینجوری گفت که :
(( اینکه میگن تصاویر ارسالی سیما HD نیستو ستاپباکس HD می خوایم چیکار، اظهار نظر چرتیه که بیشتر از طرف فروشندگان xvision و تولیدکنندگان و کارمندان مادایران بیان میشه.
شاید سیما چندتا کانال HD پخش کرد .. ، اونوقت چی!؟
و اونایی که قابلیت Upscaling رو به زیر سوال می برند!!! ، عوامی هستند نادان و نا آگاه و یا شایدم آگاه ولی برای فروش کالاشون، خودشون رو به خریت می زنند و اینجور اظهار نظر ها هم بیشتر از طرف همون تولیدکنندگان و فروشندگان xvision صورت می گیره.
برای آشنایی بیشتر با قابلیت Upscaling شما بهتره که مراجعه کنید به سایت های LG, Samsung, Panasonic و بخصوص Sony که خیلی کامل همراه با عکس این مورد رو توضیح داده.
پایه و اساس سینما خانگی ها و DVDPLayer ها هم بر اساس Full HD Upscaling هست.
به این صورت که شما با استفاده از قابلیت Upscaling می توانید فیلم های SD با وضوح 576i (0.5 مگاپیکسل) را تبدیل کنی به وضوح 720P (1 مگاپیکسل) و یا 1080P (2 مگاپیکسل) که در بهبود کیفیت فیلم های SD خیلی موثر است.
در ----- HD و ستاپباکس HD نیز به همین صورت است.))
توي تنظيمات بايد بزاريش روي720!!!حقیقتش من خودم ایکس ویژن دارم اما یکی از فامیلها که اسرار به خرید پروویژن داشت من براش پروویژن گرفتم و یک کابل HDMI سونی که مدلش یادم نیست چون جعبه سیم رو این فامیل ما همون روز شوت کرده بیرون فقط فکر کنم عدد آخرش 20 یا 25 بود و سرش هم طلایی رنگ هست و دستگاه رو بوسیله این کابل به تلویزیون وصل کردم ولی کیفیت تصویر به شدت از ایکس ویژن پایینتر بود من که نفهمیدم مشکل از کابل بود یا دستگاه اما همون تلویزیون رو با ایکس ویژن و کابل کامپوننت امتحان کردیم تصویر بسیار بهتر بود اون هم دستگاه خودش رو با کامپوننت وصل کرد و کابل رو هم به خودم پس داد
***چند جا کابل رو نشون دادم گفتند از بهترین نوعهای کابل HDMI هست
من كه خيلي خوب تصوير رو دارم!
xvisionرو من توي يه مغازه توي lcd سوني ديدم اندازه 576iپروويژن بود!
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
منم كاملا با حرف شما موافقم !
واسه ديدن فيلم با فلش از 1080استفاده ميكنم وبراي تصوير تلويزيون 720p!!
دوست عزيزم . من فكر ميكنم شما داري بيش از حد حساسيت به خرج ميدي. اين نظر رو هم ميزارم . ولي بعدش از حضور شما مرخص ميشم:
من بار ها و بار ها گفتم: صدا و سيما به هيچ عنوان تصوير HD پخش نميكنه. پخش تصاوير HDميليارد ها تومان هزينه داره. كشور هاي اروپايي هم كانال هاي تلوزيونشون HD نيست. سيگنال ديجيتال تازه داره به زور راه اندازي ميشه، آخه شما چرا هر حرفي رو باور ميكنين واقعا؟؟؟ هر فروشنده به فكر سود خودشه. نه به فكر من و شما.
باز اگر دو به شك هستين در اين مورد لطف provision تهيه كنيد كه موقع خريد دلتون چركين نباشه از چيزي كه ميخريد
اولا كه ) قابليت upscaling توسط TV شما انجام ميشه. و تلوزيون هاي احد بوق هم اين قابليت رو داشته و دارند.
ثانيا ) شما تا حالا ديدي كسي در مورد xvision يا ساير برند ها بگه: دستگاه من upscaling نداره من ناراضيم؟؟؟
بابا اين upscaling يه چيز چرت هست.
لطف كنيد اگر زبانتون خوبه اين لينك رو بخونيد كه بدونيد upscaling مسخره ترين فيچري هست كه ميشه براي تبليغات ازش استفاده كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين خاصيت به بهبود تصوير هيچ ربطي نداره. من نميگم اين برند رو بخر يا اونو بخر. فقط معيار انتخابت رو بذار روي اينكه كدوم تصوير بهتري داره و برو ببين تصويرشو تو جمهوري. نه اين مضخرفات كه upscaling داره يا نداره.
دوست عزیز Ehsanericson
نهایتا تصمیم گیری با خود شماست ، نظرات رو جمع بندی کرده و با علم ودانش خود تصمیم نهایی رو بگیرید .
آقا شما خريد كني من يه سور اساسي ميدم به بچه هاي p30
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)