چطوری خاموش میشه
چطوری خاموش میشه
برای خاموش کردن selinux به مسیر System > Administration > SELinux Management بروید.
گزینه System Default Enforcing Mode رو Disable کنید.
برای اینکه تغییرات اعمال بشه , حتما باید سیستم رو ریست کنید.
به نظر من در حالت عادی نیازی به selinux وجود نداره ( مخصوصا برای کاربران خانگی ) و بهتره خاموش باشه. چون بعضی از مواقع باعث اختلال در کارها میشه !
می خوام چند تا لینک مفید برای فدورا ۱۰ معرفی کنم:
- این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , نحوه نصب فدورا ۱۰ با دسکتاپ گنوم , تنظیم قسمت های مختلف برای داشتن یک سیستم ایده آل , نحوه نصب فونت ها , کدک های صوتی و تصویری , برنامه های اضافه و ... رو آموزش میده.
- این سایت , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , شامل یک سری پرسش و پاسخ هست که برای Fedora 10 هم آپدیت شده و شامل نکات مفید و کاربردی هست.
- این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شامل یک سری راهنماهای مفید و کاربردی هست.
- مطمئن بشو که بسته ی ntfs-3g نصب هست !
- هارد اسکترنال رو وصل کن و دو تا دستور زیر رو اجرا کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین توی لیست , مسیر فایل سخت افزاری هارد اکسترنال کدومه ! برای اینکه متوجه بشی , میتونی هارد اسکترنال رو قطع کنی و مجددا این دستور رو اجرا کنی. باید شبیه این باشه:
- بعد دستورات زیر رو اجرا کن:
به جای قسمت قرمز رنگ , مسیر درست رو بذار.
حالا از مسیر media و فولدر onetouch باید بتونی وارد هارد اسکترنال بشی.
خوب تو ترمینال هارد رو دید با دستور بالا و وارد media/onetouch شدم ولی هیچی نشون نداد . خالی خالی
هیچ اخطار یا پیغامی در هنگام ورود به اون فولدر نداد ؟ از طریق ترمینال اجرا کن , اگه خروجی داشت , بذار اینجا:
ببین میتونی فایلی توی این مسیر کپی کنی !؟
اینم خروجی :
اینم خروجی قبلی :
هارد اکسترنال باید این باشه ! با دستور زیر مانتش کنید:Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sdb1 * 1 30401 244196001 7 HPFS/NTFS
خروجی دستور بالا رو اینجا بذار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)