تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 263 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بابت راهنمایی.

اقا ما یک خراب کاری کردیم ، اومدیم ویندوز نصب کردیم و از قسمت دیسک منیجمنت دو درایور وجود داشت که یکی به سایز 20 گیگ و دیگری به سایز 3 گیگ و یکیم 670 گیگ (که پارتیشن بندی نشده بود) بود ، اون دوتا انگار پارتیشن بندی شده بودند ولی در مای کامپیوتر قابل نمایش نبودن
    خلاصه ما اومدیم اون دوتا را به امید اینکه سایز اون دوتا درایو به 670 گیگ اضاف بشه پاک کردیم تا بتونم یک درایور جدید ایجاد کنیم
    ولی متاسفانه بعد از اینکه سیستم رو ری استارت کردم ویندوز پرید و یک قسمتی اومد که ورژن بایوس رو نوشته بود و زیرشم چنتا گزینه مثل چک کردن هارد ،تغییر زبان و ... بود
    دوستان کسی میدونه اون دوتا درایو چی بوده ؟

راهنمایی کنید ممنون میشم
    Last edited by amink2; 05-10-2013 at 00:11.

داره خودمونی میشه farzadddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    MoteqayyeR...TEHRAN-Zahedan-Birjand-Mashhad

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من به یه مشکلی برخورد کردم گفتم بگم ببینم کسی میدونه مال چیه یا نه
    طبق گفته ی دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در مورد نصب درایور ها در 8 PRO بود
    اینکه من میام کارت گرافیک intel 4000 رو نصب کنم میگه سیستمتون حداقل مشخصات که لازمه واسه نصب رو نداره که البته وقتی ATI رو نصب میکنم خود به خود Intel هم نصب میشه میخواستم ببینم داستان چیه و مشکل اصلی اینکه
    ویندوز 7 رو که کامل درایورا بدون مشکل نصبن اما توی ویندوز 8.1 PRO که تازه نصب کردم و 64 بیت هست با اینکه همه درایورا رو نصب میکنم باز هم یه گزینه انگار نصب نمیشه و تو دیوایس منیجر باقی میمونه
    و نکته اینکه درایور فینگر پرینت اصلا نصب نمیشه و وقتی میخوام نصبش کنم میگه فقط روی xp و 7 و vista قابل نصب هست و اگه میگین شاید درایور رو اشتباه دان کردم باید بگم از سایت خود HP و این سایتی که شما گفتین هم گرفتم و دقیقا نسخه ی ویندوز 8 رو گرفتم 64 بیتی رو و 3 بار هم دان کردم اما همش مثل همونه و دقیقا همون ارور رو میده
    حالا من عکسش رو هم میذازم تا دوستان ببینن و اگه بتونن کمکم کنن ... در ضمن ویندوز 8.1 pro اکتیو شده هم هست
    ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی بفرماین
    روش کلیک راست کردم توی عکس و Properties هم گرفتم . خودم فکر میکنم مال درایور USB باشه اما درایوری برای USB توی سایت ها واسه ویندوز 8 وجود نداشت که دان کنم واسه 7 هست اما واسه 8 نه . پس فهمیدم که مال اون نیست و مال چیز دیگه ای هست در ضمن HP SUPPort هم نصب کردم که ببینم چی کم داره و توی 7 کامل کار میکرد اما توی 8 گزینه ی آپدیت که چک میکنه درایوورها رو غیرفعال هست
    منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    بابت راهنمایی.

اقا ما یک خراب کاری کردیم ، اومدیم ویندوز نصب کردیم و از قسمت دیسک منیجمنت دو درایور وجود داشت که یکی به سایز 20 گیگ و دیگری به سایز 3 گیگ و یکیم 670 گیگ (که پارتیشن بندی نشده بود) بود ، اون دوتا انگار پارتیشن بندی شده بودند ولی در مای کامپیوتر قابل نمایش نبودن
    خلاصه ما اومدیم اون دوتا را به امید اینکه سایز اون دوتا درایو به 670 گیگ اضاف بشه پاک کردیم تا بتونم یک درایور جدید ایجاد کنیم
    ولی متاسفانه بعد از اینکه سیستم رو ری استارت کردم ویندوز پرید و یک قسمتی اومد که ورژن بایوس رو نوشته بود و زیرشم چنتا گزینه مثل چک کردن هارد ،تغییر زبان و ... بود

راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام
    دوست عزیز اون درایو ها تا جایی که بنده اطلاع دارم مال سیستم هست البته تا جایی که میدونم یکی هست و معمولا سایزش 100 مگابایت هست
    دقیقا بنده هم کار شما رو کردم و الان دیگه اونا رو ندارم . حالا هم هیچ مشکلی بوجود نیامده برام از وقتی پارتیشن هام رو تغییر دادم اما الان 4 تا درایو بستم و نمیدونم چرا فقط یه درایو 9 مگابایتی اومده آخر که سیستمی هم نیست و فرمت کردن یا نکردنش تاثیری نداره و و قتی فرمتش میکنم میاد تو مای کامپیوتر فقط و منم پاکش کردم که نیاد
    ولی با این احوال مشکلی پیش نیامدهالبته بازم میگن درباره ی شما فکر نکنم اون 2 تا سیستمی بوده باشه چون 3 گیگ و 20 گیگ بعید میدونم سیستمی باشن

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز این رو هم عرض کنم شاید کسی بدونه چی به چیه . بنده وقتی لپ تاپ رو گرفتم اطلاعاتم رو ریختم توش 3 تا درایو داشت
    روی E اطلاعاتم رو ریختم . درایو C درایو سیستمی بود . بعد آمدم پارتیشنام رو ایجاد کنم . توی درایو C ویندوز بود . درایو D خالی بود . من D رو پارتیشنش رو حذف کردم و ناگهان دیدم کل پارتیشن ها پاک شد . با اینکه D درایو سیستمی نبود . اولین بار بود چنین چیزی میدیدم . همه اطلاعاتم پرید چون باید دوباره پارتیشن ایجاد میکردم و هیچ پارتیشنی وجود نداشت دیگه.کسی میدونه یعنی چی این قضیه ؟
    و حالا هم بعد از پارتیشن بندی دیگه درایوی که 100 مگ هست واسه خود سیستم رو ندارم
    ............
    از وقتی پارتیشن هام رو تغییر دادم اما الان 4 تا درایو بستم و نمیدونم چرا فقط یه درایو 9 مگابایتی اومده آخر که سیستمی هم نیست و فرمت کردن یا نکردنش تاثیری نداره و و قتی فرمتش میکنم میاد تو مای کامپیوتر فقط و منم پاکش کردم که نیاد
    اگه میدونید ممنون میشم توضیح جامعی بدین

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من به یه مشکلی برخورد کردم گفتم بگم ببینم کسی میدونه مال چیه یا نه
    طبق گفته ی دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در مورد نصب درایور ها در 8 PRO بود
    اینکه من میام کارت گرافیک intel 4000 رو نصب کنم میگه سیستمتون حداقل مشخصات که لازمه واسه نصب رو نداره که البته وقتی ATI رو نصب میکنم خود به خود Intel هم نصب میشه میخواستم ببینم داستان چیه و مشکل اصلی اینکه
    ویندوز 7 رو که کامل درایورا بدون مشکل نصبن اما توی ویندوز 8.1 PRO که تازه نصب کردم و 64 بیت هست با اینکه همه درایورا رو نصب میکنم باز هم یه گزینه انگار نصب نمیشه و تو دیوایس منیجر باقی میمونه
    و نکته اینکه درایور فینگر پرینت اصلا نصب نمیشه و وقتی میخوام نصبش کنم میگه فقط روی xp و 7 و vista قابل نصب هست و اگه میگین شاید درایور رو اشتباه دان کردم باید بگم از سایت خود HP و این سایتی که شما گفتین هم گرفتم و دقیقا نسخه ی ویندوز 8 رو گرفتم 64 بیتی رو و 3 بار هم دان کردم اما همش مثل همونه و دقیقا همون ارور رو میده
    حالا من عکسش رو هم میذازم تا دوستان ببینن و اگه بتونن کمکم کنن ... در ضمن ویندوز 8.1 pro اکتیو شده هم هست
    ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی بفرماین
    روش کلیک راست کردم توی عکس و Properties هم گرفتم . خودم فکر میکنم مال درایور USB باشه اما درایوری برای USB توی سایت ها واسه ویندوز 8 وجود نداشت که دان کنم واسه 7 هست اما واسه 8 نه . پس فهمیدم که مال اون نیست و مال چیز دیگه ای هست در ضمن HP SUPPort هم نصب کردم که ببینم چی کم داره و توی 7 کامل کار میکرد اما توی 8 گزینه ی آپدیت که چک میکنه درایوورها رو غیرفعال هست
    منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم

دوست عزیز سلام ..
    مشکلاتی که در نصب برنامه فینگر تاچ هست و ویندوز ساپورت نمیکنه ؛ همچنین مشکلی که در نصب درایور اینتل هست همه بر میگیرده به نسخه ویندوزتون که خودمم این مشکل رو داشتم و با تعویض ویندوز و نصب ویندوز از یه شرکت دیگه حل شده ...

اون درایورتون که Unknown هستش و نصب هم نشده به احتمال 99% بر میگرده به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نصبش کنید ببینید نتیجه میگیرید !؟! اعلام کنید لطفا

( با لب تاپ نیستم که دقیقا راهنماییتون کنم اما شما همونو دانلود کنید و نصب کنید ببینید چی میشه )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    بابت راهنمایی.

راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام دوست عزیز

بازی با پارتشین ها مثه بازی با دم شیره !

شما قبل از انجام این کار باید پست میزدین و راهنمایی میگیرفتین ...

الان وارد ویندوز نمیتونید بشید ؟!؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز سلام ..
    مشکلاتی که در نصب برنامه فینگر تاچ هست و ویندوز ساپورت نمیکنه ؛ همچنین مشکلی که در نصب درایور اینتل هست همه بر میگیرده به نسخه ویندوزتون که خودمم این مشکل رو داشتم و با تعویض ویندوز و نصب ویندوز از یه شرکت دیگه حل شده ...

اون درایورتون که Unknown هستش و نصب هم نشده به احتمال 99% بر میگرده به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نصبش کنید ببینید نتیجه میگیرید !؟! اعلام کنید لطفا

( با لب تاپ نیستم که دقیقا راهنماییتون کنم اما شما همونو دانلود کنید و نصب کنید ببینید چی میشه )
    سلام داداش من G:\Driver-Chipset\Intel Management Engine Interface (MEI) Driver (International) همونطور که میبینی درایورها رو دانلود و آماده دارم رو دی وی دی
    البته که اینو قبلا نصب کرده بودم اما دوباره هم طبق گفته ی شما گرفتم و نصب کردم . اما همونطور که مشخص هست مشکل پابرجاست.(البته اول 3 تا unknow داشت که با نصب این مورد یکیش رفت)
    ..............................
    دوست عزیز سلام ..
    مشکلاتی که در نصب برنامه فینگر تاچ هست و ویندوز ساپورت نمیکنه------> در این مورد منظورتون چیه ؟ یعنی شما هم رو 8 نصب نداریش؟اگه ساپورت نمیکنه یعنی هیچکس Fingerprint رو نصب نکرده تا حالا روی 8 ؟ یعنی نمیشه نصب کرد ؟
    ..............................
    همچنین مشکلی که در نصب درایور اینتل هست همه بر میگیرده به نسخه ویندوزتون که خودمم این مشکل رو داشتم و با تعویض ویندوز و نصب ویندوز از یه شرکت دیگه حل شده ... ---------------->در این مورد هم بنده روی چند تا ویندوز امتحان کردم.اما همینه و آیا اینطوری الان مشکلی داره ؟ البته گفتم که الان توی سیستم ترای آیکون اینتل هم هست و انگار یا نصب کریستالت اونم نصب میشه.الان به نظرت مشکل ایجاد میشه اینطوری ؟ مث اینکه مدام گرافیک اصلی کار کنه ؟عکس ضمیمه شد
    لطف کن جداگانه توضیح بدین و واسه همه موضوعا جواب بده

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز سلام ..

سلام الان با DriverPackSolution هم تست کردم . اونم نتونست پیداش کنه . حتی توی سایتش هم گشت اما .. پیدا نشد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

من از کجا باید ببیبنم ؟! که شما درایورها رو رو DVD دارین ؟!

اگه DVDتون مربوط به شرکت مادیرانه که تو پک بوده اصلا روش حساب نکن ... نه این که به کار نمیاد اما برخی از درایورهای مهمش قدیمی هستند و شما باید درایور بروز دانلود کنید ...

اما راست میگی ببخشید ... اونی که گفتم واسه نصب PCI Simple هستش

سه تا unknown داره در ابتدا ؛ من هر سه تاشو بدون مشکل نصب میکنم .. البته از رو همون DVD ! .. برنامه های تو پوشه storage و chipset رو نصب کن

-- راجع به فینگر پرینت هم عرض کردم با نسخه ویندوز شما ... وگرنه من خودم الان رو ویندوز 8 دارم از فینگر استفاده میکنم ..

-- چه نسخه ای از Catylist رو نصب میکنی ؟!؟ و Total avalaibe Graphic memory ت چنده ؟!؟ ( رو صفحه کلیک راست کن ، اسکرین رزولیشین > advance setting > آداپتور ! اونجا نوشته )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

فینگر نمیدونم چرا بعد از به مدتی به مشکل میخوره ... چندین بار تا بحال باهاش مواجهه شدم !
    وقتی که دو 2 تا از انگشتامو بهش می شناسونم ! تا یه مدت مشکلی نداره اما بعدش دیگه هرکاری میکنم شناسایی نمیکنه ! یعنی اثر انگشتم عوض میشه !؟؟!؟

سطحش هم تمیز میکنم اما فایده ای نداره ! باید Data مربوط به فینگر رو پاک کنم ، از اول شناسایی کنم انگشتمو تا مشکل حل بشه

11. این کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •