سلام
دوستان عزیز من به یه مشکلی برخورد کردم گفتم بگم ببینم کسی میدونه مال چیه یا نه
طبق گفته ی دوست خوبمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که در مورد نصب درایور ها در 8 PRO بود
اینکه من میام کارت گرافیک intel 4000 رو نصب کنم میگه سیستمتون حداقل مشخصات که لازمه واسه نصب رو نداره که البته وقتی ATI رو نصب میکنم خود به خود Intel هم نصب میشه میخواستم ببینم داستان چیه و مشکل اصلی اینکه
ویندوز 7 رو که کامل درایورا بدون مشکل نصبن اما توی ویندوز 8.1 PRO که تازه نصب کردم و 64 بیت هست با اینکه همه درایورا رو نصب میکنم باز هم یه گزینه انگار نصب نمیشه و تو دیوایس منیجر باقی میمونه
و نکته اینکه درایور فینگر پرینت اصلا نصب نمیشه و وقتی میخوام نصبش کنم میگه فقط روی xp و 7 و vista قابل نصب هست و اگه میگین شاید درایور رو اشتباه دان کردم باید بگم از سایت خود HP و این سایتی که شما گفتین هم گرفتم و دقیقا نسخه ی ویندوز 8 رو گرفتم 64 بیتی رو و 3 بار هم دان کردم اما همش مثل همونه و دقیقا همون ارور رو میده
حالا من عکسش رو هم میذازم تا دوستان ببینن و اگه بتونن کمکم کنن ... در ضمن ویندوز 8.1 pro اکتیو شده هم هست
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی بفرماین
روش کلیک راست کردم توی عکس و Properties هم گرفتم . خودم فکر میکنم مال درایور USB باشه اما درایوری برای USB توی سایت ها واسه ویندوز 8 وجود نداشت که دان کنم واسه 7 هست اما واسه 8 نه . پس فهمیدم که مال اون نیست و مال چیز دیگه ای هست در ضمن HP SUPPort هم نصب کردم که ببینم چی کم داره و توی 7 کامل کار میکرد اما توی 8 گزینه ی آپدیت که چک میکنه درایوورها رو غیرفعال هست
منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم