همسن بودن تو سن های متفاوت تاثیرات متفاوتی داره.1پسر 22ساله با 1دختر 22 ساله فرقهای زیادی دارند ولی هرچی سن بالاتر بره این تفاوتا کمتر میشه.به عنوان مثال 1زوج 30 ساله اختلاف کمتری نسبت به 1 زوج 22 ساله دارند.پس هرچی سن بالاتر باشه مشکلات همسن بودن کمرنگتر میشه.البته ناگفته نمونه برای این موضوع مثال نقض زیاد میشه پیدا کرد.
پدر مادرا که به اجبار نمیتونن دو نفرو به هم برسونن!شاید تو خانواده های خیلی سنتی و والدین سالار این اتفاق بیفته ولی دیگه خانواده های معمولی مشکلی با این موضوع که جوونا خودشون شریک زندگیشونو انتخاب کنن ندارند.
این موردی ام که خانواده ها معرفی میکنن که اشکالی نداره.الان دیگه پسر میره خواستگاری نه واسه این که از دختر بله بگیره.میره تا ببینه،صحبت کنه،بالا و پایین کنه ببینه میتونه با اون دختر باشه یا نه.واسه دخترام دقیقا همینه یعنی دختری به خواستگاری که بهش معرفی میشه حتما نباید بله بده.
به نظر من الان خواستگاری 1جور آشنایی زیر نظر خانواده هاس نه جلو رفتن با چشم بسته و انتخاب جبری.من خیلی مورد دیدم که پسر بعد از خواستگاری و صحبت دیده اون مورد بدردش نمیخوره و تموم شده.
من اصلا نمیخوام شعاری حرف بزنم.منم مثل تک تک شماها 1 جوون 22،3سالم ولی بخدا ما جوونا والدینمونو میذاریم کنار فکر میکنیم خودمون تهشیم ولی اینطوری نیست.اونا دست کم 20،30سالی از ما بیشتر بلدن.