تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 720 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حدودا 2 متر

البته ای مال سورس 720p هست فکر کنم برای sd کمی باید بیشتر فاصله گرفت . اینجا بهتر توضیح داده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mehrdad_ati; 26-01-2011 at 08:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به نظر من هم اقا مهرداد درست می گه من هم اول مگفتم 50 بزرگه ولی بالاخره تصمیمم رو گرفتم و 50 خریدم و الان که فکر می کنم میبینم اگه 42 خریده بودم 100% الان پشیمون بودم و به خودم میگم ای کاش این مدل 54 هم داشت چون اگه داشت حتما می خریدم
    ولی من همون 42 رو گرفتم.... انقدر پشیمونم که نگو... ممکنه قبول کنن برام عوضش کنن؟؟؟ هنوز یه هفته نشده خریدمش....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[QUOTE=*Alucard*;5802359]به کار بردن اسم آمپلی فایر برای این وسیله البته زیاد صحیح نیست اسم صحیحتر این دستگاه AV Receiver هست که یکی از کارهایی که انجام میده آمپلی فای کردن سیگنالهای آنالوگ هست در مورد سیگنالهای دیجیتال هم کلمه Regenerate به جای آمپلی فای صحیحتر هست.
    هر دستگاهی که خروجی HDMI داشته باشه خودش کار Upscaling رو انجام میده اما باید دقت کنید که دستگاههارو درست Setup کنید چون اگر پلیری که به AV ----- متصل میشه خروجی 1080p ارائه بده آپ اسکیلر AV ----- رو Bypass میکنه یا دور میزنه.
    مثلا اگر ----- م.ا.ه.... خروجی HDMI داشته باشه کانالهای SD رو خودش Upscale و Deinterlace میکنه و پردازنده HDTV و یا AV ----- رو دور میزنه و از کار میندازه برای همین خیلی وقتها با وجود خریدن یک AV ----- گرون قیمت تفاوتی در کیفیت تصویر از سورسهایی که خروجی HDMI دارن دیده نمیشه که عمدتا دلیلش رعایت نکردن همین مسائل هست.

جناب الو کارد

با سلام

من اتفاقا قصد داشتم این ترکیب رو بخرم: یه AV receiver Pionner 920, DVD player 420 Pionneer, Blue ray 120 Pioneer. با یه ----- HD

با توجه به صحبت های شما، انگار دارم اشتباه می کنم.... چون هم بلو ری، هم دی وی دی پلیر و هم ----- ،خودشون upscaler دارن... دلیل انتخاب مدل 920 برای من همون upscaling ش بود... تی وی من هم وی 20 هست، 42 اینچ.... می شه یه کم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟ این ترکیب رو نباید بگیرم یا این که ست آپ خاصی باید انجام بدم که فرمایش شما رعایت شده باشه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یه عیب بزرگ و یک مزیت بزرگ در مورد تلوزیون های پاناسونیک
    اول مزیت را میگم:قیمت فوق العاده نسبت به پلاسما های دیگه با توجه به امکاناتش و طول عمر طولانی و اینکه ژاپنیه(من برد توش رو دیدیم

ولی عیب:با این یارانه ها دیگه نمیشه از پس خرج سنگین پول برق تلوزیون های پلاسما بر اومد.بهتره که دیگه رفت تو کاره LCD ,LED
    برای اینکه بیشتر این عیب را لمس کنید برین پشت پلاسماتون رو بیبیند:
    پلاسمای 42 حدوده 400 w توان مصرف میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اول مزیت را میگم:قیمت فوق العاده نسبت به پلاسما های دیگه با توجه به امکاناتش و طول عمر طولانی و اینکه ژاپنیه(من برد توش رو دیدیم

ولی عیب:با این یارانه ها دیگه نمیشه از پس خرج سنگین پول برق تلوزیون های پلاسما بر اومد.بهتره که دیگه رفت تو کاره LCD ,LED
    بحث مصرف برق به اندازه كافي انجام شده , اگه به پستهاي پيشين مراجعه كنيد متوجه ميشيد كه مصرف برق پلاسماي 42 V20 در حدود 160 وات هست كه از غالب LCD ها كمتر و از LED ها بيشتره.

6. 2 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    كسي از دوستان هارد اكسترنال وصل كرده؟
    تو كاتالوگ اصلي نوشته هارد اگر با pc فرمت بشه قابل شناساي نيست و در ضمن ما گزينه اي براي فرمت نداريم در منو پس احتمالا قابل شناساي نيست!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=Schahab;5803019]
    به کار بردن اسم آمپلی فایر برای این وسیله البته زیاد صحیح نیست اسم صحیحتر این دستگاه AV Receiver هست که یکی از کارهایی که انجام میده آمپلی فای کردن سیگنالهای آنالوگ هست در مورد سیگنالهای دیجیتال هم کلمه Regenerate به جای آمپلی فای صحیحتر هست.
    هر دستگاهی که خروجی HDMI داشته باشه خودش کار Upscaling رو انجام میده اما باید دقت کنید که دستگاههارو درست Setup کنید چون اگر پلیری که به AV ----- متصل میشه خروجی 1080p ارائه بده آپ اسکیلر AV ----- رو Bypass میکنه یا دور میزنه.
    مثلا اگر ----- م.ا.ه.... خروجی HDMI داشته باشه کانالهای SD رو خودش Upscale و Deinterlace میکنه و پردازنده HDTV و یا AV ----- رو دور میزنه و از کار میندازه برای همین خیلی وقتها با وجود خریدن یک AV ----- گرون قیمت تفاوتی در کیفیت تصویر از سورسهایی که خروجی HDMI دارن دیده نمیشه که عمدتا دلیلش رعایت نکردن همین مسائل هست.

جناب الو کارد

با سلام

من اتفاقا قصد داشتم این ترکیب رو بخرم: یه AV receiver Pionner 920, DVD player 420 Pionneer, Blue ray 120 Pioneer. با یه ----- HD

با توجه به صحبت های شما، انگار دارم اشتباه می کنم.... چون هم بلو ری، هم دی وی دی پلیر و هم ----- ،خودشون upscaler دارن... دلیل انتخاب مدل 920 برای من همون upscaling ش بود... تی وی من هم وی 20 هست، 42 اینچ.... می شه یه کم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟ این ترکیب رو نباید بگیرم یا این که ست آپ خاصی باید انجام بدم که فرمایش شما رعایت شده باشه؟؟
    دوست عزير
    من جاي شما بودم چون تلويزيونV20 پس سينماي خانگي BT205 پاناسونيك ميخريدم كه بلوري داره و از قابليت لينك ويرا استفاده ميكردم قيمت 750 هست اگر خيلي پايونير بازي مدل bcs707 ميگرفتم كه بلوري رو داره و قيمت790 هست درضمن يك ر س ي و ر hd به قيمت200

9. 3 کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اول از همه یکم به خودت زحمت بده چندتا صفحه بخون اون توان پاور دستگاهه ربطی به مصرفش نداره.

این پستم بخون

این نظر یکی از کاربرای سایت zoomit بود گفتم اینجا بزارمش شاید جالب باشه:

منبعش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این حرفا یه پلاسما میخواد در ماه 1350 تومن بیشتر از یه ال ای دی برق مصرف کنه دیگه 1350 تومن در ماه این همه جرو بحث داره؟
    1350 تونم در ماه میشه 16200 تومن در سال با یه حساب کتاب ساده 16200 تومن در سال 10 سالش میشه 162000 تومن که همین الان یه ال ای دی آشغالی سامسونگ 300-400 هزار تومن از v20 گرونتره یعنی عملا کسی که v20 میخره حداقل تا 10 سال پول برق واسش مجانی در میاد.

11. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

4

دوست عزیز من این ----- رو 380000 خریدم حدود 20 روز پیش. اگر کسی قصد خرید این ----- رو داره بگم که این مدل تقلبی زیاد داره من خودم 180000 تومان هم قیمت داشتم ولی مدل اصلیش بین 350000 تا 380000 تومان هست و کانالهای 3d رو هم پخش می کنه

با سلام دوست خوب من اگه لطف کنی نحوه تهیه شو به طور خصوصی به من اطلاع بدی خیلی ممنون میشم البته من مدل اصلیشو میخوام

داره خودمونی میشه aliitaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولی من همون 42 رو گرفتم.... انقدر پشیمونم که نگو... ممکنه قبول کنن برام عوضش کنن؟؟؟ هنوز یه هفته نشده خریدمش....
    اقا شهاب اگه تو امریکا یا اروپا زندگی می کردی الان با یه تلفن به شرکت پاناسونیک خودشون میومدن در خونه و برات عوضش می کردن و به جاش یه 50 بهت می دادن تازه کلی بهت احترامم می ذاشتن. ولی فکر می کنم اگه به بانیان زنگ بزنی فکر کنم اصلا جوابتم ندن.

حالا اگه انگلیسیت خوبه یه MAIL به شرکت panasonic middle east بزن شاید تونستی یه کارایی بکنی.

اینم ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از aliitaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •