تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 197 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

يحيي‌ گل‌محمدي پس از پيروزي 2 بر يک برابر مس کرمان در نشست خبري اظهار داشت: ما در هر دو نيمه بازي را خوب شروع کرديم و مس هم چون مي‌خواست بازنده نباشد بازي خوبي ارايه کرد و مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم و گل خوردن در دقيقه 93 خيلي سخت است و باورش قابل هضم نيست. دقيقه 93 هم جزيي از فوتبال است و شايد اگر 30 ثانيه دوام مي‌آورديم بازي را برده بوديم.به گزارش فارس، وي افزود: فشار بازي‌ها به بازيکنان ما خيلي وارد شده است و بازيکنان ما از نظر بدني شرايط لازم را نداشتند و طبيعي بود بخاطر بازي‌هاي پي در پي خسته باشند. انصافا حق ما برد بود که به آن نرسيديم.
    گل‌محمدي در مورد اينکه امروز در اردوي پرسپوليس بازيکني از فهرست 11 نفره خط خورده و در اردو نمانده اما مهدوي‌کيا اين مسئله را خيلي راحت مي‌پذيرد گفت: هادي نوروزي به دليل انضباطي از نظر من اخراج است و او را اخراج کردم و کميته انضباطي در موردش تصميم مي‌گيرد اما به دليل اينکه نبودن در ترکيب قهر کرده درست نيست. مهدوي‌کيا را هم همه مي‌شناسند و با اخلاقش آشنا هستند و تا حالا در کل فوتبالش کوچکترين حاشيه نداشته است و قضيه او با تمامي بازيکناني که تاکنون برخورد کردم متفاوت است. وضعيت مهدوي‌کيا به صورتي نبود که من هم راضي باشم. ما به اين جمع بندي رسيديم که فعلا در کنار تيم ما باشد و بزرگي هم کرد. از مهدوي‌کيا ممنونم چون خيلي به ما کمک کرد اما دوست نداشتم 10 -20 دقيقه بازي کند. در نيم فصل اول با پشتکار خود تيم را هدايت کرد و در نيم فصل دوم برايش خوب نبود و او از وضعيت مسابقه دور شد و اين تصميمي است که خودش گرفته و او همچنان در کنار ما تمرين مي‌کند و انشالله در فينال جام حذفي که بازي خداحافظي‌اش در نظر گرفته شد از فوتبال خداحافظي مي‌کند.او مثل يک برادر کنارم بوده است.گل‌محمدي در مورد اينکه نمي‌شد به جاي بنگر از هادي نوروزي استفاده مي‌کرديد گفت: از نظر من نوروزي اخراج است و در جلسه قبل از بازي تصميم به اخراجش گرفتم.
    سرمربي پرسپوليس در مورد گل خوردن در لحظات آخر گفت: ما از نظر بدني افت کرديم و مس هم سه روز بيشتر از ما استراحت کردو شاداب‌تر بود و مي‌توانستيم با تجربه بيشتري بازي را کنترل کنيم و روي يک حادثه گل خورديم و شوت بازيکن ما به پايش نگرفت و مقابل پاي حسن‌زاده افتاد و در اين گل اتفاقي کاري از دست بازيکن ما برنمي‌آمد و ما 2 گل زديم. خراب کردن موقعيت‌ها هم جزيي از فوتبال است که بيش از اندازه در تيم ما تکرار مي شود و اميدوارم اين نقص برطرف شود.برخي چيزها نيز به مقداري شانس برمي‌گردد.
    سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه خداحافظي مهدوي‌کيا ربطي به اينکه در فهرست 18 نفره قرار نداشت و اينکه قضيه مهدوي‌کيا مثل باقري شده است. گفت: قبل از انکه فهرست 18 نفره اعلام شود ظهر تمرين با مهدوي‌کيا صحبت کردم و او خيلي راحت پذيرفت. رابطه من و مهدوي‌کيا آنقدر برادرانه است که لزومي نيست در موردش حرف بزنم. در شان او نيست که 15 دقيقه بازي کند يا بازي به او نرسد اما در نيم فصل دوم دچار مصدوميت شد و يک ماه و نيم دور از تمرين بود و مشکلي بين من و او وجود ندارد و رويانيان هم گفت که مخالف رفتنش هستيم اگر مهدوي‌کيا احساس مي‌کند که مي‌تواند به ما کمک کند به جمع ما برگردد.
    وي در خصوص اينکه چرا نقي‌زاده تشويق نمي‌شود گفت: بازيکني که 90 دقيقه مي‌دود و گل مي‌زند است حيف است با چنين رفتاري روبه رو مي‌شود و نقي‌زاده آنقدر اسم و رسم ندارد که چنين مشکلي پيش آمده اما در آينده از او بيشتر خواهيد شنيد.

2. این کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

يحيي‌ گل‌محمدي پس از پيروزي 2 بر يک برابر مس کرمان در نشست خبري اظهار داشت

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

Goodbye Young Tiger Iran

میدونید دوستان کلا تویِ ایران با پرسپولیسی ها لج هستند
    اون از دایی بیچاره،این از ببرِ محبوبِ عزیز و...
    خدا میدونه نفرِ بعدی کی میتونه باشه

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ضعیفترین بازیکن تیم تو این فصل پولادی بود که امروزم با پر کردن آفساید باعث شد گل دوم رو هم بخوریم.کلاً اگه اون آفساید رو هم پر نکرده بود امروز مثل روزهای قبل افتضاح بازی کرد
    اشکال نداره هرچی باشه پولادی و ماهینی از مهدوی کیا که بهتر هستن!!!!

7. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان من تو اين مدت هرچه دو دو تا چار تا ميكنم جمع ميكنم تفريق ميكنم حسابام در مورد اين فوتبال و پرسپوليس با هم جور در نمياد!
    پرسپوليس امسال تقريبا از نظر بازيكن براي ليگ (ايران) بازيكن كمو كاست نداشت انصافا مديريت تيم در اين مورد نمره قبولي ميگيرن ، در مورد سر مربي هم نميشه به باشگاه ايراد چنداني گرفت به هر حال اونا با قرار داد يك و نيم ساله با دنيز لي روي او براي امسال حساب باز كرده بودند و حتي تعدادي از بازيكنان رو هم با نظر او جذب كردند كه اون اتفاقات رخ داد. و در نهايت ژوزه هم كه مربي بي كارنامه وبي نا مو نشاني نبود نميشه در اين مورد هم خرده زيادي گرفت كمو كاستي هايي هست ول نه اينكه تيم به اين شرايط بيوفته! نصف عمر ليگي پرسپوليس امسال در نيمه دوم جدول گذشت! سوال اينه كه ايا اينقدر پرسپوليس عنواندار و پر افتخار ضعيف بوده كه به اين شرايط دچار شده؟ يا ليگ ما اينقدر قوي شده كه پرسپوليس تقويت شده هم نميتونه در اون نتيجه بگيره؟

با حساب و كتاب من هيچكوم اينها دليل نتايج اين سالهاي اخير نبوده شما اگه دقت بفرماييد بطور نامحسوس و كاملا برنامه ريزي شده در طول اين سالهاي سعي شد كه فوتبال از حالت دو فطبي شدن خارج بشه و با زدن ريشه تيمهاي پرسپوليس و استقلال(نمونش عدم ثبات مديريت در اين دو باشگاه وبخصوص پرسپوليس در اين سالها) ورها كردن اونا به امان خدا، حواشي زياد و.... در عكس قضيه ايجاد شرايط خوب و ارام و بي دغدغه براي ساير تيم ها و.... تونستن به اين مهم دست پيدا كنند! الان ديگه نميشه گفت فوتبال ايران دو قطبي هست سپاهان الان سه چهار ساله پياپي قهرمان ليگ ميشه و پرسپوليس واستقلال تقريبا تو اين مدت همش با چالشهاي زيادي مواجه بودند كه نيازي به توضيج اضافه نيست. قطعا اين كارها به سود فوتبال ما نبوده و نخواهد بود از تنايج تيم ملي ميشود به اين مهم پي برد. الان ازبكسات ولبنان هم براي فوتبال ايران به اصطلاح شاخ شدند!

مسئله ديگري كه من فكر ميكنم مدتيه شروع شده اينه كه تماشگرانو تو ايران ميخوان تقسيم كنن! از قرمزته و ابيته خارج كنن نسل جديد تر سراغ ساير تيمها برن كما اينكه واقعا داره اين اتفاق نا ميمون ميوفته البته اين اتفاق در اين سالها بيشتر براي پرسپوليس كه پرطرفدار ترين تيم تو ايران واسياست با شدت بيشتري در حال وقوع هست، والا چه دليل داره يك تيم با اين همه بازيكن اونم تو ليگ بي كيفيت ايران با اين پشتوانه تماشگار نتونه نتيجه بگيره؟ عذر ميخوام قبلا چغندر ميومد پرسپوليس تبديل ميشد به ستاره تيم ملي! الان چطوره كه ستاره ها تو پرسپوليس نابود ميشن؟ چه منطقي پشت قضيه هست؟
    با اين اوصاف نسل جديد تر ايا طرفدار پرسپوليس خواهد شد؟ الان كاري كردن كه واقعا هواداراي استقلال تقربا با پرسپوليس دارن ير به ير ميشن! از نظر سنجيهاي نود هم ميشه كمي به اين قضيه پي برد ، در حالي كه در دهه هاي قبل واقعا اختلاف فاحشي بين تعداد هواداران پرسپوليس واستقلال وجود داشت! اما با يك سري برنامه هاي از پيش نوشته دارن جمعيت هواداران رو بين هم و تيمهاي مختلف تقسيم ميكنن كه قطعا اين هم ضربه اي مهلك به ريشه هاي فوتبال ايران خواهد زد.

شايد به حرفاي من ايرادات زيادي وارد باشه ولي بنده هرچي پايين بالا كردم حساب كتاب كردم فقط به تنيجه كه در بالا گفتم رسيدم همين
    Last edited by ragbar12; 16-03-2013 at 01:35.

9. 7 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

ضعیفترین بازیکن تیم تو این فصل پولادی بود که امروزم با پر کردن آفساید باعث شد گل دوم رو هم بخوریم.کلاً اگه اون آفساید رو هم پر نکرده بود امروز مثل روزهای قبل افتضاح بازی کرد
    اشکال نداره هرچی باشه پولادی و ماهینی از مهدوی کیا که بهتر هستن!!!!
    حرف دل منو زدی...
    پولادی و ماهینی از ضعیف ترین بازیکن های نه پرسپولیس بلکه لیگ هستن...نه فقط تو بازی قبل...منظورم کل این فصله...
    دریغ (واقعا دریغ) از یک حرکت درست تو بازی هاشون...اعصابم به قدری خورده بعد از بازی از این دو نفر + بازیکن هایی مثل ممد نوری...
    یعنی تفکر بازی ندارن این دو نفر ! مغزشون نمیتونه حرکتی که مثلا بعد از پاسشون ممکنه به وجود بیاد رو پیش بینی کنه...توپ رو الکی سعی میکنن از خودشون دور کنن ...کلا داغونن
    واقعا بازیکن های خارجیمون یه کلاس بالاتر از بقیه بازیکن هامون هستن...فقط گلی که ولاتکو زد رو ببینین...قشتگ فهمید باید چه جوری هد بزنه تا گل بشه...
    اگه یکی مثل انصاریفرد نوروزی با رضایی بود زده بود اسمون اون توپو

11. 6 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من در مورد بازی بگم
    از اینکه توی این بازی اینجوری توی دقیقه 93 گل مساوی رو خوردیم و فی اواقع باختیم بسیار مسرورم من
    چون با همین اتفاق، اگه بخواد به بچه ها شوکی وارد بشه که حساب کار واسه جام حذفی دستشون بیاد،
    این شوک وارد شده و میتونیم امیدوار باشیم که توی جام حذفی ازین اتفاقات نمیافته برامون

در مورد رفتن مهدوی کیا،
    واقعا ناراحت و افسرده ام
    وجود این بازیکنها توی تیم،
    جدا از اینکه بازیکن خوبی هستن توی تیم،
    توی تیم باعث میشه حاشیه ها کم بشه و جوونترها یکم حساب کار دستشون بیاد

امیدوارم مهدوی کیا توی تیم بمونه حتی اگر بازی هم نمیکنه
    من شخصیتش رو خیلی خیلی دوست دارم

13. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر میکنین یحیی گزینه مناسبی برای فصل بعده؟
    میتونیم فصل بعد با یحیی به جایی برسیم؟
    نتایج ژوزه رو با یحیی مقایسه کنین.
    همچین زیاد فرقی هم نکردیم.تازه زمان ژوزه هافبک دفاعی هم نداشتیم ناهماهنگی بچه ها هم بود حاشیه اخراج کریمی هم بود.
    یحیی یه تیم نسبتا هماهنگو تحویل گرفت،چنتا بازیکن خوبم جذب کردیم ولی نتایج فرقی نکرد.
    حذفیو بزارین کنار،شاید ژوزه هم بود تو حذفی همین نتایجو میگرفتیم.
    همون وقتی که نیم فصل اول تموم شد دیگه معلوم بود لیگو از دست دادیم و بچه ها تنها امیدشون به حذفی بود معلومم بود با همه وجود بازی میکنن تا ببرن.
    با تمام احترامی که برای یحیی قایلم واقعا هنوز به حدی نرسیده که مربی پرسپولیس باشه.
    شما به تساویا نگاه کنین.فقط یدونه دربیو میتونیم بگیم واقعا حقمون برد بود.
    این دوبازی آخر که ضعف فنی مربیو خیلی حس کردم.
    ترکیب،تعویضاش،زمان تعویضاش واقعا اشتباهن.
    مسایل فنیو بزاریم کنار.
    آخه خداحافظی مهدی رو کجای دلم بزارم؟
    آخه مرد حسابی (یحیی) تو با چه عقلی به این نتیجه رسیدی که مهدی دیگه بدرد تیم نمیخوره؟
    آخه اگه اون نبود که الان دوازدهم بودیم!
    حتی بدرد هم نخوره،دیگه از فشنگچی که بهتره!
    چرا تو لیگی که برامون مث بازی تدارکاتیه فشنگچیو بازی میدی ولی کاپیتان محبوبمونو حتی ده دقیقه هم بازیش نمیدی؟
    مسایل حاشیه ای هم روز به روز بیشتر میشه.همه این حقو به خودشون میدن که تو ترکیب باشن.این آخرین مورد هم که اخراج نوروزی بود!
    واقعا شخصیت آروم یحیی بدرد پرسپولیس پر حاشیه نمیخوره.
    پرسپولیسو استقلال باید مربیاشون شخصیتی مثل قلعه نویی و دایی داشته باشن که بتونن حاشیه هارو جمع کنن.
    نمیگم دایی رو بیارن بجای یحیی. اونم کارنامشو پس داده. هنوز 5تا باخت پشت سر همش یادمون نرفته. از نظر شخصیتش گفتم فقط.
    بهتره در هر صورت یحیی خودش آخر فصل بره و خودشو مقابل تماشاچیا قرار نده.
    حالا اگه قهرمان حذفی هم بشیم چه بهتر ، با خاطره خوش از هوادارا خداحافظی میکنه.
    از بین گزینه های مربیگری پرسپولیس هم به نظر من اول کرانچار (اگه سپاهان به این آسونی از دستش بده) بعد درخشان.

15. 11 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

فکر میکنین یحیی گزینه مناسبی برای فصل بعده؟
    میتونیم فصل بعد با یحیی به جایی برسیم؟
    نتایج ژوزه رو با یحیی مقایسه کنین.
    همچین زیاد فرقی هم نکردیم.تازه زمان ژوزه هافبک دفاعی هم نداشتیم ناهماهنگی بچه ها هم بود حاشیه اخراج کریمی هم بود.
    یحیی یه تیم نسبتا هماهنگو تحویل گرفت،چنتا بازیکن خوبم جذب کردیم ولی نتایج فرقی نکرد.
    حذفیو بزارین کنار،شاید ژوزه هم بود تو حذفی همین نتایجو میگرفتیم.
    همون وقتی که نیم فصل اول تموم شد دیگه معلوم بود لیگو از دست دادیم و بچه ها تنها امیدشون به حذفی بود معلومم بود با همه وجود بازی میکنن تا ببرن.
    با تمام احترامی که برای یحیی قایلم واقعا هنوز به حدی نرسیده که مربی پرسپولیس باشه.
    شما به تساویا نگاه کنین.فقط یدونه دربیو میتونیم بگیم واقعا حقمون برد بود.
    این دوبازی آخر که ضعف فنی مربیو خیلی حس کردم.
    ترکیب،تعویضاش،زمان تعویضاش واقعا اشتباهن.
    مسایل فنیو بزاریم کنار.
    آخه خداحافظی مهدی رو کجای دلم بزارم؟
    آخه مرد حسابی (یحیی) تو با چه عقلی به این نتیجه رسیدی که مهدی دیگه بدرد تیم نمیخوره؟
    آخه اگه اون نبود که الان دوازدهم بودیم!
    حتی بدرد هم نخوره،دیگه از فشنگچی که بهتره!
    چرا تو لیگی که برامون مث بازی تدارکاتیه فشنگچیو بازی میدی ولی کاپیتان محبوبمونو حتی ده دقیقه هم بازیش نمیدی؟
    مسایل حاشیه ای هم روز به روز بیشتر میشه.همه این حقو به خودشون میدن که تو ترکیب باشن.این آخرین مورد هم که اخراج نوروزی بود!
    واقعا شخصیت آروم یحیی بدرد پرسپولیس پر حاشیه نمیخوره.
    پرسپولیسو استقلال باید مربیاشون شخصیتی مثل قلعه نویی و دایی داشته باشن که بتونن حاشیه هارو جمع کنن.
    نمیگم دایی رو بیارن بجای یحیی. اونم کارنامشو پس داده. هنوز 5تا باخت پشت سر همش یادمون نرفته. از نظر شخصیتش گفتم فقط.
    بهتره در هر صورت یحیی خودش آخر فصل بره و خودشو مقابل تماشاچیا قرار نده.
    حالا اگه قهرمان حذفی هم بشیم چه بهتر ، با خاطره خوش از هوادارا خداحافظی میکنه.
    از بین گزینه های مربیگری پرسپولیس هم به نظر من اول کرانچار (اگه سپاهان به این آسونی از دستش بده) بعد درخشان.
    البته در مواردی با شما موافقم مثلا به نظر منم مهدوی کیا شاید همین الان از یه سری بازیکن ها بهتر باشه
    ولی به نظر من مشکل پرسپولیس حداقل این چند سال اخیر مربی نبوده و نیست
    حالا دقیقا نمیدونم چرا اینطوری شده پرسپولیس ولی من این جور حسی دارم که حاشیه ها واسه پرسپولیس خیلی خیلی بیشتر از استقلال هست
    فکر میکنم همیشه بازیکن های پرسپولیس تو استرس و تحت فشارند ، شما ببین پرسپولیس هر موقع یه بازیکن جدید خریده ، اون بازیکن از حد خودش پایین تر بازی کرده تو پرسپولیس ، یا برعکس هر بازیکنی از پرسپولیس رفته داره تو تیم جدیدش بهتر بازی میکنه نمونش همین بازکنای راه آهن یا ملوان که قبلا تو پرسپولیس بودن
    ببینید ژوزه هم مربی کمی نبود قهرمانی های زیادی با تیم قبلیش داشت ولی اومد اینجا دیدید که هیچی انگار که یه مربی آماتور آوردیم به نظرم مورینیو هم اگه بیاد همین وضعه
    غیر از اون فصلی که پرسپولیس قهرمان شد که قطبی سرمربی بود و بازی های اول رو خیلی خوب نتیجه گرفت، بقیه فصل ها واقعا بد بود . در حالیکه مربی های خوبی داشت - مثلا یکیش کرانچار که تو پرسپولیس چندان خوب نبود ( البته موقعی که کرانچار کنار رفت فکر کنم پرسپولیس سوم بود !!!) ولی تو سپاهان خیلی هم عالی !!
    پس غیر از یه مربی خوب فاکتور های مهم دیگه ای هم دخیل هستند که خب به نظر میاد مشکل پرسپولیس اونا باشه نه مربی!
    Last edited by hamidchi; 16-03-2013 at 22:22.

17. 3 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته در مواردی با شما موافقم مثلا به نظر منم مهدوی کیا شاید همین الان از یه سری بازیکن ها بهتر باشه
    ولی به نظر من مشکل پرسپولیس حداقل این چند سال اخیر مربی نبوده و نیست
    حالا دقیقا نمیدونم چرا اینطوری شده پرسپولیس ولی من این جور حسی دارم که حاشیه ها واسه پرسپولیس خیلی خیلی بیشتر از استقلال هست
    فکر میکنم همیشه بازیکن های پرسپولیس تو استرس و تحت فشارند ، شما ببین پرسپولیس هر موقع یه بازیکن جدید خریده ، اون بازیکن از حد خودش پایین تر بازی کرده تو پرسپولیس ، یا برعکس هر بازیکنی از پرسپولیس رفته داره تو تیم جدیدش بهتر بازی میکنه نمونش همین بازکنای راه آهن یا ملوان که قبلا تو پرسپولیس بودن
    ببینید ژوزه هم مربی کمی نبود قهرمانی های زیادی با تیم قبلیش داشت ولی اومد اینجا دیدید که هیچی انگار که یه مربی آماتور آوردیم به نظرم مورینیو هم اگه بیاد همین وضعه
    غیر از اون فصلی که پرسپولیس قهرمان شد که قطبی سرمربی بود و بازی های اول رو خیلی خوب نتیجه گرفت، بقیه فصل ها واقعا بد بود . در حالیکه مربی های خوبی داشت - مثلا یکیش کرانچار که تو پرسپولیس چندان خوب نبود ( البته موقعی که کرانچار کنار رفت فکر کنم پرسپولیس سوم بود !!!) ولی تو سپاهان خیلی هم عالی !!
    پس غیر از یه مربی خوب فاکتور های مهم دیگه ای هم دخیل هستند که خب به نظر میاد مشکل پرسپولیس اونا باشه نه مربی!
    پرسپولیس چند ساله به یه تیم متوسط تبدیل شده
    منم واقعا موندم چه علتی داره!
    دیگه خیلی دلم پر بود اومدم اینجا یکم خالی کنم خودمو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •