آقا اين كاظميان چيكار كرد كه مزدك گفت حركت زشت؟ اگه اينجا نميشه گفت بدون سانسور پ.خ بزنيد بهم :دي
تبريك به همه
آقا اين كاظميان چيكار كرد كه مزدك گفت حركت زشت؟ اگه اينجا نميشه گفت بدون سانسور پ.خ بزنيد بهم :دي
تبريك به همه
حالا بازم فردا تیتر بزنن مافیا ! امیر که پارسال مربی خودتون بود مافیا نبود ؟ ف . ک دلال که فراز کمالوند از آب درومد مربی شما نبود ؟ اون جایی که جعفری مدیرعامل پشتش بهش گرمه و هی داره تو فوتبال ما دخالت می کنه چی ؟ یه تیم و این همه ادعا ؟ تیم 10 نفره ما رو نتونستید ببرید !! خسرو حیدری مونم که مصدوم شد اول بازی !! فقط همین حرکات دست و بوسیدن آرم رو پیراهن از دستتون میاد !! گربه اگه دم شیر رو گاز بگیره شیر زیر سوال نمی ره ! هر چند که اینم از دستتون نیومد !!
مخاطب كيه اين وسط؟كنترل كن خودت رو با!مگه چي شده
![]()
متاسفانه بازی رو ندیدم
حتی قسمت نشد برم استادیوم !
تبریک میگم برد رو![]()
خوب بچه ها چند تا عکس منتخب از بازی میذارم بقیش هم ایشاالله بعدا به دستم برسه میذارم
این سوپر حرکت عقاب آسیا :
جواد لالیگایی بعد از گل ( البته از تقلید خوشم نمیاد . چند هفته پیش که فرهاد دقیقه 87 گل زد این حرکت رو کرد و رو به هوادارا زمین رو نشون داد . اینم همینکارو کرد )
تشکر ارتش کاپیتان هفت مقدس از هوادارا :
یه چند تا از شعار ها هم بگم اگه نشنیدید :
آذربایجان ایرانه , استقلال قهرمانه
اس اس شهر تهران , جانم فدای ایران
تیمی که ایرانی نیست , جاش توی آزادی نیست
جالبه تماشاگرهای تبریزی با شنیدن این شعارها هو میکردن !!!
Last edited by MohammadT15; 09-03-2013 at 00:13.
دم استقلال گرم .خوب حالیشون کردن اینجا کجاست .![]()
این برد شیرین رو به همه استقلالی ها تبریک میگم
مطمئنا اگه ده نفره نمی شدیم راحتر می تونستیم تراکتور رو ببریم اونم با گل های بیشتر
همون طور که قبل از بازی گفتم با این برد دیگه بیشتر راه قهرمانی رو رفتیم. دو بازی بعد یعنی بازی با نفت تهران و سپاهان رو هم ببریم دیگه خیالمون راحت میشه...
+
امروز واقعا دلم سوخت تیمی که بعد از منچستر بیشتر طرفدار رو توی دنیا داره ، اینجوری نا امید شد
عجیب هم بود که مربی اونا دیگه توی این بازی غلت نزد!![]()
منم با کمی تاخیر تبریک میگم
این برد بیشتر از تمام داربی های این چندسال اخیر شیرین تر و حساس تر بود برام که خدا رو شکر موفق شدیم
خدایی اگه این استقلال پول داشته باشه و حاجی هم رو سر این تیم باشه ما هر سال در لیگ که نه در اسیا قهرمانیم
یکی بره روزنامه نود رو جمع کنه ! داره خودش رو می ... ! زده استقلال باید محروم شه ! من می ترسم برای بازی با سپاهان ، نکنه محروم کنن درست برای همون بازی !!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)