تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 137 اولاول ... 3484124130131132133134135136137 آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

14 یی

سلام دوستان من واقعا ب مشکل برخوردم :| دفعه اول ک نصب کردم میرفت داخل بازی بعد اوتو آپدیتر میومد بالا بعد نتو قطع کردم رفتم تو بازی میگه باید برای کانکت شدن ب سوشل کلاب نت داشته باشی ! حذف کردم ی بار دیگه نصب کردم حالا ایندفعه از اول نتو قطع کردم الان ک میرم داخل بازی اررور stopped working میده !یعنی ب آپدیت مربوطه ؟ حتما باید آپدیت ها رو بریزم همه رو ؟ آیا حل میشه بعدش ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من واقعا ب مشکل برخوردم :| دفعه اول ک نصب کردم میرفت داخل بازی بعد اوتو آپدیتر میومد بالا بعد نتو قطع کردم رفتم تو بازی میگه باید برای کانکت شدن ب سوشل کلاب نت داشته باشی ! حذف کردم ی بار دیگه نصب کردم حالا ایندفعه از اول نتو قطع کردم الان ک میرم داخل بازی اررور stopped working میده !یعنی ب آپدیت مربوطه ؟ حتما باید آپدیت ها رو بریزم همه رو ؟ آیا حل میشه بعدش ؟
    آموزش کامل نصب Max Payne 3

سلام دوستان.از انجایی که بازی Max Payne 3 بازی پر مشکلی است و عده ی زیادی با این بازی مشکل دارند در این پست قصد داریم راههایی برای حل مشکلات این بازی را برای شما شرح دهیم.امیدوارم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد.

راه حل کرک کردن بازی
    بیشتر مشکلات در این بازی مربوط به کرک کردن است.کرک کردن در این بازی بسیار مهم میباشد و اگر شما بر طبق این دستورات بازی را کرک کنید بیشتر مشکلات بازی حل میشود.
    کرک های زیادی برای این بازی عرضه شده اند, ولی من به شما توصیه میکنم از کرک Reloaded استفاده کنید و فقط در شرایط خاصی(گفته میشود) از کرک های دیگر مانند Theta و... استفاده شود.
    در حین نصب و پس از نصب حتما باید از اینترنت قطع باشید و انتی ویروستان هم غیر فعال باشد.شما پس از نصب باید از DVD اخر یا کرک دانلود شده به فولدری به نام Updates رفته و به ترتیب ابتدا فایل 1مگابایتی سپس اپدیت 170 مگابایتی(توصیه میشود از اپدیت 1.0.0.17 به جای 1.0.0.22 استفاده شود)نصب کنید و در اخر هم کرک را کپی کنید.پس از کرک کردن بازی باید برنامه ی Soical Club را نصب کنید.پس از نصب کردن اپدیت Social Club سیستم را یک بار ریستارت کرده تا کار های انجام شده موثر واقع شوند.پس از بالا امدن ویندوز باید پوشه ی Profiles را در مسیر C:\Users\Your Username\Documents or My Documents\Rockstar Games\Soical Club کپی کنید.اگر هم همچین مسیری وجود نداشت خودتان باید چنین فولدری را بسازید.
    مشکلات رایج در بازی

مشکل گیر کردن در Loading بازی
    اگر بازی در Loading گیر کرد و منوی اصلی اجرا نشد شما باید کارت گرافیک خود را اپدیت کنید(فایل اپدیت را از شرکت مربوط به مدل گرافیک دانلود کنید)وبازی را به ترتیب گفته شده کرک کنید.ویندوز شما هم باید Seven SP1 یا XP SP3 باشد.
    مشکل Blue Screen
    اگر با مشکل Blue Screen یا ابی شدن صفحه مواجه شدید باید از کرک Theta استفاده کنید.
    مشکل Close Program
    اگر با ارور زیر مواجه شدید حتما باید ویندوز خود را اپدیت کنید.

مشکل No Connection
    برای حل این مشکل باید پوشه ی Profiles را در مسیر گفته شده کپی کنید و بازی را حتما به ترتیب کرک کنید.
    ارور مربوط به DLL
    اگر با اروری مانند زیر مواجه شدید باید بدانید که انتی ویروستان در هنگام نصب یا اجرای بازی فعال بوده است و از انجا که انتی ویروس ها 99درصد کرک ها را ویروس میشناسند DLL ان را پاک کرده است.برای این کار میتوانید انتی ویروس خودرا غیر فعال کنید یا انرا اعتماد سازی کنید.

اپدیت خودکار بازی
    اگر در هنگام اجرای بازی مشاهده کردید که بازی به صورت خودکار اپدیت میشود از اپدیت کردن ان بپرهیزید زیرا در صوریت قطع نکردن اپدیت بازی ارکار خواهد افتاد و مجبور میشوید بازی را دوباره نصب کنید.
    این مشکل در صورتی اتفاق می افتد که شما به اینترنت وصل باشید و برای حل این مشکل یا باید اینترنت را قطع کنید با باید بازی را در فایروال ویندوز قرار دهید تا از دسترسی ان به اینترنت جلوگیری کند.
    روش قرار دادن بازی در فایروال ویندوز
    شما برای قرار دادن بازی در فایروال باید به مسیر Control Panel\System and Security بروید و در قسمت فایروال روی گزینه ی Allow a program though Windows Firewall کلیک کنید.سپس در پنجره ی بازی شده اگر بازی Max Payne وجود داشت تیک کنار ان را بر دارید.سپس به صفحه ی قبل برگردید و روی گزینه ی Windows Firewall کلیک کنید.سپس بر روی گزینه ی Advanced Settings در کنار صفحه کلیک کنید.در پنجره ی باز شده روی گزینه ی Inbound Rules کلیک کنید.سپس بر روی یکی از فایل های Max Payne راست کلیک کرده(تعداد مهم نیست)و بر روی گزینه ی Properties کلیک کنید.سپس تیک گزینه ی Block Connection را بزنید و در اخر روی فایل های دیگر بازی کلیک راست کرده و بر روی گزینه ی Disable Rule کلیک کنید.

در ضمن م​ن خودم هم از ین راه نصب کردم و بدون هیچ اروری بازی رو تموم کردم.سوالی داشتین در خدمتیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اقابرا من fatal erorrمیده چیکارکنم؟

پيش فرض

من نسخه ی بلک باکس رو نصب میکنم ولی بازی اجرا نمیشه تمام متعلقاتش رو هم نصب میکنم از نت فرمورک 2 گرفته تا4.5 و ویژال ++ 2005 تا 2012 و ... ولی وقتی رو میانبر بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته با هیتمن هم همین مشکل رو دارم. قبلا بار ها این دو بازی رو نصب کردم ولی الان نمیدونم چرا نمیشه

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

بلک باکس مکس پین مشکل داشت
    اگر کس دیگه ای جوابتون رو نداد یک ساعت دیگه همین پست رو ویرایش میکنم و جوابتون رو میزارم
    چون باید تست کنم
    دقیق یادم نیست راه حلش کپی کردن پروفایل بود یا نصب آپدیت 1.0.22
    Last edited by Meysam Raz; 08-07-2014 at 01:58.

6. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

بلک باکس مکس پین مشکل داشت
    اگر کس دیگه ای جوابتون رو نداد یک ساعت دیگه همین پست رو ویرایش میکنم و جوابتون رو میزارم
    چون باید تست کنم
    دقیق یادم نیست راه حلش کپی کردن پروفایل بود یا نصب آپدیت 1.0.22
    مشکل نصب نبودن استیم بود

8. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

مشکل نصب نبودن استیم بود
    استیم!!!!
    این بازی با سوشیال کلاب میاد بالا
    در هر صورت خوشحال شدم مشکل برطرف شد
    اون پست رو آپدیت میکنم تا اگر کس دیگه ای مشکل شما رو با بلک باکس بازی داشت و نتونست با نصب استیم !!! مشکلش رو حل کنه از اون راه بره

10. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

استیم!!!!
    این بازی با سوشیال کلاب میاد بالا
    در هر صورت خوشحال شدم مشکل برطرف شد
    اون پست رو آپدیت میکنم تا اگر کس دیگه ای مشکل شما رو با بلک باکس بازی داشت و نتونست با نصب استیم !!! مشکلش رو حل کنه از اون راه بره
    تا الان 2 بار ویندوز عوض کردم از 7 تا 8.1 ولی ربطی نداشت سوشیال کلاب رو هم بارها نصب و حذف کردم ولی تاثیری نداشت اصلا فکر نمیکردم این استیم لعنتی باشه

12. 2 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام خدا قوت
    اقا من ویندوزم هشته نصب کردم با هزار بدبختی بلک باکسو و ابدیتای 17 و 22 رو زدم اومد بالا پروفایلم کپی کردم وسط بازی می خواد مکس اسلحشو از رو زمین برداره اسلو موشن میشه ولی خلافکارا حالت عادین بعدم بعد اسانسور که باید تو لاستیک طرف تیر بزنی گیر میکنه
    همونطور که میدونید ویندوز8 دایرکس 11 داره
    کمک کنید لطفا

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام
    من نسخه بلک باکسو رو ویندوز 8 نصب کردم ولی موقع اجرا روی Offline Mode که میزنم اون صفحه سیاه که فکر کنم در مورد راک استار نوشته رو نشون میده و میاد بیرون و ارور
    Max Payne 3 has stopped working
    میده

راه حل چیه ؟
    موقع اکسترکت و نصب هم انتی ویروس و فایروالش خاموش بوده

ویرایش :

از سایت دانل.و.د.ها. گرفتم . و ک.رک داخلش نیست
    Last edited by hamidchi; 21-11-2014 at 11:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •